REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: Mazăre este prietenul meu şi nu mă dezic de el

Dragnea: Mazăre este prietenul meu şi nu mă dezic de el

Replica API 26 august 2016 | 00:54 321

Preşedintele PSD nu le dă satisfacţie celor care se aşteptau să-l critice pe fostul primar

Preşedintele PSD nu le dă satisfacţie celor care se aşteptau să-l critice pe fostul primar

Liviu Dragnea a ajuns la Constanţa la deschiderea Şcolii de Vară a Femeilor Social Democrate, eveniment care a început de joi, 25 august, şi va ţine până duminică, 28 august. Preşedintele PSD a vorbit despre alegerile parlamentare de anul acesta. A afirmat că data de 11 decembrie nu este una bună. „Dacă e un joc politic din partea PNL, este un joc prost. Noi vom câştiga oricum alegerile. Sunt foarte mulţumit de Decebal Făgădău şi Horia Ţuţuianu”, a spus Dragnea.

Acesta a mai precizat şi care este interesul Partidului Social Democrat. „Interesul nostru este ca la alegeri să se prezinte cât mai mulţi români şi cred că, cu cât înaintăm mai mult cu data către sfârşitul anului, cu atât mai mult există şansa ca românii să vină mai puţini la vot. 11 decembrie este o dată la care vremea se poate strica mult mai uşor, există şansa ca vremea să fie rea, să ningă şi românii să nu poată veni la vot.

Din punctul nostru de vedere oricând hotărăşte (n.red Guvernul) să pună alegerile, pe 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie, noi vom câştiga alegerile. Avem speranţa că şi premierul Dacian Cioloş doreşte să existe condiţii bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanţa care taie apetitul românilor să vină la vot. Cei care vor să vină, vor veni”, a declarat Liviu Dragnea. De asemenea, preşedintele PSD a făcut câteva precizări şi despre Radu Mazăre, dar şi depre Decebal Făgădău.

„Eu am spus mereu că tot ceea ce a făcut Mazăre la Constanţa a fost un lucru foarte bun. Este prietenul meu şi nu mă dezic de el. Îmi place foarte mult Decebal Făgădău, este un primar foarte eficient. Aceeaşi părere o am şi despre Horia Ţuţuianu. Amândoi sunt tineri, au potenţial şi cred că vor face treabă bună”, a completat Dragnea. În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, Liviu Dragnea a declarat, pentru a înlătura speculaţiile, că… fostul premier nu va pleca din partid şi că va candida din partea PSD la parlamentare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614