REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj:

Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj:

A.F. 9 ianuarie 2024 | 00:00 386

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj:

„Marcel Ciolacu a lansat în 2023 inițiativa «Cumpără Românește», dar proiectul este cumva lăsat de izbeliște, nu are tracțiune, nu te răscolește, nu are rizz, cum ar spune hipsterii căruia îi este adresat. Asta și pentru că dacă un român, mai ales politician, într-un imbold patriotic, se apucă să fluture un steag tricolor sau să strige «Hai România!», acel român va da, nu-i așa, semnale îngrijorătoare de naționalism, extremism, suveranism și desigur, anti-europenism. Nu avem voie să fluturam un steag tricolor sau să strigăm «Hai România!» așa oricum, când și cum ni se cășunează, fără a avea permisiunea de la partenerii strategici.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cumpara de calitate,asta trebuie facut. Cere ca ofertele din piata sa fie de calitate,nu stifturi aduse de importatori mafioti, sub acoperirea legilor facute de politruci special ca romanii sa poata fi indopati cu ce e mai rau dar mai scump. Daca e bun romaneste,cumpar. Daca e la fel de naspa si doar reclamele sunt laudaroase ca de obicei,ma cam pis. Ia vedeti,la sibieni e chiar marfa de Sibiu produsa traditional,sau nu? Sigur nu. Si multe altele. Da,concurenta reala,capitalista,nu marfuri impuse sa nu ai de unde alege! Nu avem economie libera,indiferent cat se tot caca pe ei trambitasii regimului ce asupreste Romania.
3
0
Abia asteapta si romanul sa ne vanda produse la fel de proaste si la fel de scumpe, ba chiar mai scumpe. Din pacate tovarashi, nu merge ca inseamna un monopol fals, pe o premiza de 2 lei, da exact a nationalismului. Daca ne dam mari intelegatori ai economiei de piata, e uite tocmai piata decide, adica pretul si calitatea, nu steagul. Culmea ca Terapia producea lucruri rezonabile, si nu cred ca duc lipsa de clienti, dar de ce sa nu bagam mai mult, exclusiv, etc.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108