REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragoș Poteleanu e disperat să iasă din pușcărie!

Dragoș Poteleanu e disperat să iasă din pușcărie!

Mirela PASCAL 19 martie 2023 | 00:00 3679

Dragoș Poteleanu, fostul șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța, este disperat să iasă din pușcărie. Depune cereri peste cereri în instanță, fie de revizuire a hotărârii care l-a trimis după gratii, fie contestații la executarea pedepsei, însă toate sunt respinse, rând pe rând. Ultima a fost înregistrată pe 7 februarie a.c., urmând ca pe 4 mai să afle și verdictul.

Dragos Poteleanu e disperat sa iasa din puscarie!Dragoș Poteleanu

La mai bine de trei ani după ce a fost condamnat definitiv pentru corupție, la 6 ani de închisoare, Dragoș Poteleanu, fostul șef al CJAS Constanța, a contestat, din nou, executarea pedepsei. Acțiunea i-a fost respinsă, însă Poteleanu a formulat apel, urmând ca magistrații să se pronunțe pe 4 mai în acest ultim dosar. Până acum, Poteleanu a depus zeci de cereri în instanță, în speranța că scapă de pușcărie, însă toate i-au fost respinse.

Dragos Poteleanu e disperat sa iasa din puscarie!

Dragoș Poteleanu a fost condamnat definitiv în 2020, fiind încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, fiind acuzat că, în perioada 2012 – 2015, în calitate de director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa, a pretins şi primit de la reprezentanţii unor entităţi medicale private (denunţători în cauză), sumele totale de 102.300 euro şi 24.000 lei şi servicii medicale pentru sine şi rude apropiate (într-unul dintre cazuri serviciile respective s-au ridicat la suma de circa 3.000 euro).Aceste foloase necuvenite au fost pretinse şi primite de către inculpat, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu referitoare fie la stabilirea, fie la majorarea plafonului suplimentar de decontare a serviciilor medicale prestate de unităţile respective. În cauză au fost dispuse măsuri asiguratorii asupra unor bunuri mobile şi imobile, inclusiv asupra conturilor bancare, ce aparţin inculpatului Poteleanu Dragoş. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Personal, Te-am iertat cunoscând încrengătura din culise.... Am mult de recuperat Hai Libertate! Doamne, Împlinește.
0
0
Parca ii și vad pe ăștia de teapa lui lungiți pe canapelele din cafenele cu aere de filantropi cosa nostra, cum sunt ei băieți deștepți. Și când ajung după gratii fac pe ei că pisdele.
7
0
Poteleanu, vezi cum este cu Justitia Divina...tu esti arestat iar complicii si beneficiarii dosarului inventat de tine in 2015 doctoritelor si farmacistelor cu date mincinoase date DIICOT-ului, sunt liberi si fac bani, multi bani Poteleanu! Dumnezeu nu te pedepseste acum numai pentru mita. Te pedepseste pentru ca pentru bani si putere ai fost in stare sa calci pe cadavre prin marturie mincinoasa. Si stii ce mai spune Biblia, Poteleanu? Ca singura ta sansa de iertare divina este Pocainta, Poteleanu, iar tu nu ai ajuns inca la pocainta si smerenie. Pana nu ajungi aici nu se va indura Dumnezeu de tine!
3
0
De ce? Te ustura curul cumva?
3
0
Dumnezeu nu doarme, Poteleanu! Pedeapsa divina pentru ce ai facut tu doctoritelor si farmacistelor carora le-ai inventat dosar! Vei plati in continuare pentru destinele distruse de inventiile tale criminalule! Te satura Dumnezeu de lacomie si de putere! Meriti sa stai acolo inca 5 ani pentru fiecare doctorita si farmacista distrusa de tine criminalule! Credeai ca Dumnezeu nu vede ce faci!
6
0
Nu a dat mai departe sau serviciile au vrut sa puna pe altul mai disciplinat. Va dati seama ca toti sunt pusi politic si cand nu mai corespund si nu vor sa plece li se fac dosare penale. Cred ca stie orice om mersul lucrurilor.
3
2
Potolene erai tare in gura cum le stiai tu pe toate si tipai la toti buricul pamantului erai si acum imparti celula cu toti ghertoii... asta e ghinion
9
2
Adriane, tată, când ai timp treci și tu pe la RAJDP la o cafea. Mai povestim una alta, îmi mai spui cum e la pârnaie. Când ajung acolo sa știu despre ce este vorba. Te pup!
8
1
Un golan fudul care a crezut ca poate fura la nesfarșit. La multi ani în pușcarie, escrocule !
19
4
Credea cca daca e din aceeasi epoca si gasca cu mazare si constantinescuporcu o sa fie ferit de orice problema. Dar ce sa vezi? nu e asa.
15
2
el nu a facut nimic, altii lau sifonat , e baiat bunn
9
9
am ajuns tot aparatul administrativ al constantei in puscarie , mie un ul sincer sa fiu mi a placut acolo la puscarie si sper sa ma mai duc cat de curand de data asta mult mai mult poate chiar mor acolo , poate ma viziteaza si darie fostul meu prieten de hotii.
13
0
Dupa alegeri , puiutu meu meu , mai ai rabdare , mi s au terminat si baniii , o luam noi de la capat !
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614