REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DRAMA părinţilor care se TEM de copii! De frica BĂTĂILOR, au ajuns să doarmă cu uşa încuiată!

DRAMA părinţilor care se TEM de copii! De frica BĂTĂILOR, au ajuns să doarmă cu uşa încuiată!

Replica API 9 noiembrie 2018 | 00:00 388

‘Are un Doberman şi îl lasă…’

‘Are un Doberman şi îl lasă…’

sursa foto Verywell Mind

Tot mai multe cereri legate de emiterea unor ordine de protecție au fost înregistrate pe rolul instanțelor, mai ales în ultima perioadă. Și, din păcate, vorbim despre părinți care au ajuns să se teamă de proprii lor copii, atât de tare încât dorm cu ușa încuiată. Acesta este și cazul unui bărbat din Lumina, care a precizat judecătorilor că a fost agresat de 3 ori și că-i este foarte teamă. Cu toate acestea, nu l-a lăsat inima să ceară evacuarea din casă a fiului pentru că știa că nu are unde să meargă!

Un bărbat din Lumina susține că trece printr-o dramă cumplită. El a cerut ordin de protecție împotriva fiului său, despre care a relatat că este foarte violent. Cerera a fost înregistrată la Judecătoria Constanța, iar reclamantul a precizat că acum doi ani a fost îmbrâncit și a căzut, după care, în urmă cu vreo 8 luni, a primit o palmă și a fost dat afară din casă.

Însă, episodul cel grav a avut loc pe 28 octombrie. Bărbatul a spus că fiul său are un câine, rasa Doberman, pe care-l lasă liber prin casă și devine destul de agresiv în preajma copiilor. Astfel, pe 28 octombrie trebuia să vină în vizită mai multe persoane, inclusiv un nepot în vârstă de circa 2 ani, dar și alți doi copii, motiv pentru care și-a rugat fiul să scoată câinele la plimbare sau să-l închidă undeva.

Acesta s-a enervat și a început să-i aplice lovituri cu pumnii în zona feței, de a fost nevoie să cheme ambulanța întrucât era plin de sânge și se simțea rău. Victima a adăugat că-i este foarte teamă de un al patrulea episod întrucât violența devine din ce în ce mai gravă, ajungând să doarmă cu ușa de la dormitor încuiată.

Cu toate acestea, le-a spus judecătorilor că nu dorește evacuarea pârâtului, întrucât știe că nu are unde să se ducă, ei locuind împreună. A mai menționat și faptul că, prin această acțiune, nu vrea să-și pedepsească fiul, ci doar să-l facă să înceteze și să conștientizeze gravitatea faptelor sale. La dosar au fost depuse fotografii cu rănile suferite și fișele medicale de la UPU.

Judecătorii i-au admis cererea și au dispus ca pârâtul să păstreze o distanță de minim 10 m față de persoana reclamantului, pe o perioadă de 4 luni. Încălcarea acestor dispoziții constituie infracțiunea de nerespectare a hotărârii judecătorești și se pedepsește cu închisoare de la o lună la un an.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaiiiii.... Pe bd. TOMIS ce promenada... haite numeroase de aurolaci cu miros de primavara. Oare de unde au aparut, politia locala chiar nu este curioasa? De ce nu sunt reeducati untr-un centru, invatati o meserie ca plimbandu-se ca oamenii de Neanderthal da o nota trista orasului si sperie turistii
0
0
Efectele substantelor etnobotanice care distrug familii
0
0
Isi merita soarta. Asa l-a crescut, asa il are.
1
2
Asta este rezultatul educatiei in scolile romanesti de sorginte comunista egalitarista mixata cu neomarxism cultural vesteuropeanoiudaic derivat din woodstock si acid lisergic - lsd ptr cine nu stie. Scoala e mai rea ca parnaia ptr ca la parnaie intra oameni in toata fira pe cand la scoala sunt fortati sa se duca copii.
2
4
Lipsa educatiei, creaza din oameni, monstrii. Oameni in istoria asta au demonstrat constant faptul ca doar EDUCATIA si CIVILIZATIA, conduita pozitiva sunt lucruri la care trebuie sa se lucreze constant cu copil inca de cand este mic. Dar pentru asta si parinti lor trebuiesc sa aiba educatie si o conduita.
8
2
Democratia asta nu a adus nimic bun romanului ,din contra droguri ,violenta ,frica zilei de maine ,de copii si de tot ce vreti .Am ajuns sa spunem vai de parintii care nu asculta de copii .Chiar nu stiu unde o sa ajungem ca popor cu astfel de tineri care o sa fie viitorul acestei tari .
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614