REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

DROGAT, BEAT sau DERUTAT, circula pe CONTRASENS, în fața POLIȚIEI! Video

DROGAT, BEAT sau DERUTAT, circula pe CONTRASENS, în fața POLIȚIEI! Video

Replica API 6 decembrie 2021 | 23:40 15471

Un șofer, probabil drogat, beat sau... doar derutat, a mers cu mașina pe contrasens, pe bulevardul Mamaia, până când s-a intersectat cu un alt autoturism ce mergea regulamentar. Din materialul video atașat puteți observa cum șoferul ce se afla pe contrasens a rămas blocat, fără a mai avea vreo reacție, până când cel căruia i-a ieșit în față a dat cu spatele și i-a făcut loc pentru a întoarce și a „intra în rând cu lumea”. Evenimentul rutier s-a petrecut în fața sediului IPJ Constanța.

Mulți dintre șoferii constănțeni sunt destul de agresivi și deloc îngăduitori în trafic. Zilnic se petrec accidente rutiere și nu puține sunt cele cu sfârșit tragic, ceea ce denotă imprudența de care dau dovadă unii conducători auto.

Zilele trecute, un șofer, care cel mai probabil a ieșit de pe strada Nicolae Iorga, debusolat fiind - probabil, a virat la stânga pe bulevardul Mamaia, însă, după câțiva metri a frânat brusc. De ce? Ei bine, și-a dat seama că este… pe contrasens.

O tragedie a fost evitată în ultimul moment de conducătorul auto ce rula regulamentar, pe bulevardul Mamaia, spre Capitol. Preț de câteva secunde, șoferul ce se afla pe contrasens parcă a încremenit neștiind ce să facă. Celălalt participant la trafic, ce rula regulamentar, a preluat inițiativa de a efectua manevra de mers înapoi pentru a-i permite individului să întoarcă și să reintre în trafic, regulamentar.

Menționăm faptul că acest eveniment s-a petrecut chiar în fața sediului IPJ Constanța.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum cativa ani,a adormit unul Nicusor ,in intersectie! Ce I s-a intamplat? Domn' Chitac,la serviciul ,,Parcari" de pe Mihaileanu,nu raspunde nimeni la cele doua nr.de telefon iar online nu se trimit raspunsuri! Mai lucreaza cineva pe acolo?
10
0
s-au trezit sofarzii -daca stiti ce e aia- sa comenteze!abia au lyat permis-vai de ei cum l-au luat- si se cred asii volanului!care mai de care cocalar ,e mai plin de basini !ti-ai dreacu' de basinosi!
6
6
Esti pericol public pe sosele , dute si preda permisul...
7
6
Stie Diana exact ca soferul e beat drogat sau derutat. A facut ea investigatie jurnalistica si a aflat adevarul. CoTiDIan BiNE iNForMAt
16
10
dat jos la el sa-i incarcati bateriile?
8
4
Si dobitocul care a intrat pe contrasens dar si cei care circulau regulamentar sunt la fel si trebuiau sa-l lase sa intre pe bulevard pe partea normala de circulatie.
7
11
fiind de la tara a confundat strada cu aratura.
18
2
Ghita acum chiar inteleg de ce ti se spune Ghita, mergea si Gheorghe ! Esti rau de tot
13
14
Asta se intampla cand lasi primaria sa se ocupe de fluidizarea circulatiei. Nimeni nu mai intelege nimic din ce trebuie sa faca. Inginerul care a facut organizarea, impreuna cu inteligentul care a dat aprobarea ar trebui sa plateasca despagubiri tuturor celor care au facut un accident sau si-au avariat masinile pe drumurile asa zis fluidizate si reparate de discomfort urban.
36
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212