REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

DROGURI luate din Constanța, COMERCIALIZATE în Tulcea!

DROGURI luate din Constanța, COMERCIALIZATE în Tulcea!

Replica API 2 august 2019 | 16:21 473

Procurorii DIICOT Tulcea au dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, față de inculpații L.I.C. și R.V.A., pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Din investigațiile efectuate în cauză s-a constatat că, în perioada aprilie – iulie 2019, inculpații L.I.C. și R.V.A. au cumpărat de pe raza teritorială a municipiilor Galați și Constanța produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe care le-au transportat și comercializat tinerilor din municipiul Tulcea. Cu ocazia organizării unei acțiuni de prindere în flagrant, la data de 15.07.2019, inculpatul L.I.C. a fost surprins în timp ce a comercializat o doză cu fragmente vegetale, ambalată în staniol, contra sumei de 100 lei. La data de 31.07.2019, procurorii DIICOT Tulcea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea au organizat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților L.I.C. și R.V.A.. Astfel, inculpatul R.V.A. împreună cu suspecta M.A.M. au fost depistați de către organele de poliție în timp ce se întorceau cu un autoturism din municipiul Galați, de unde au cumpărat produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în vederea comercializării. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în partea stângă a scaunului din dreapta față, în zona unde se introduce centura de siguranță într-un spațiu din plastic, a fost identificată o folie din celofan conținând un fragment vegetal de culoare verde – oliv, cu miros și aspect specific de canabis. De asemenea, cu ocazia percheziției corporale a fost identificată asupra suspectei M.A.M. o punguță cu o substanță pulverulentă de culoare alb-rozaliu. În cursul zilei de vineri, inculpații L.I.C. și R.V.A. au fost prezentați Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Tulcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare caprura ce ati facut , pe mafiotii aia cu kg si cu tone nu i mai prinde nimeni...va spalati pe maini cu pustii astia si cu un gram doua huaaa rusine
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212