REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș

Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș

Replica API 3 iunie 2019 | 01:01 498

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), a declarat, în exclusivitate, pentru STIRIPESURSE.RO, că situația dezastruoasă în care se află poliția duce la stfel de tragedii, cum e cea a omului legii din Timiș, care a fost împușcat mortal de un urmărit internațional.

Sindicalistul spune că a atras mereu atenția că lipsa fondurilor, a dotărilor, dar și a personalului, duce la astfel de tragedii. "Eu am spus mereu că, având aceste lipsuri, suntem victime sigure. Fără veste antiglonț și pistoale Carpați din 1974 nu putem lupta cu infractorii. Ministrul Carmen Dan a spus, într-o emisiune TV că suntem colegi. Nu, ea e colegă cu Liviu Dragnea, ea nu-l înțelege decât pe el. Poate acum va înțelege că trebuie să plece. Îi cerem demisia!", a declarat Dumitru Coarnă pentru STIRIPESURSE.RO.

Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. Agresorul de numeşte Ionel Marcel Lepa şi este căutat pentru tâlhărie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca cei doi politisti anuntau echipele de operatiuni speciale nu se ajungea aici . Iar cand sti ca te duci sa arestezi un individ periculos iti iei toate masurile de precautie comform misiunii intreprinse . Cat despre dotare pe langa veste aniglont pistoale si casti va mai trebuie si niste antrenament in teren sa invatati sa le folositi ca sunteti hentz la faza asta despre alergare sau ceva sport uitativa la burtile voastre de oameni caliti in foc si fum de gratare
1
0
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
4
0
Un excroc prost si agramat care face de ras haina de politist. Ce nu-i convine la Carmen Dan? Eu nu o cunosc dar din ce am vazut pana acum cred ca este o femeie foarte puternica si modesta. Sa conduci o armata de barbati din care multi nu sunt " usa de biserica " cu fermitate si fara scandaluri trebuie sa si ouale mari si tari dar se vede ca se poate si fata?
1
2
iesi la munca nesimtitule toata ziua stai si latri la tv ceri demisii altceva mai stii?te ai pensionat la 45 de ani la munca cersetorule!
5
2
il cunosti dupa cum deschide gura ca e un latrau !
5
5
Cum ar fi sa ceara si constructori bani dupa moartea fiecarui muncitor ca urmare a unui accident de munca,fii sigur ca mor mai multi constructori pe an decat politisti,militari si jandarmi la unloc SPECULANTULE.
6
4
bai labagiule mai dute la dracu de tablagiu incult stii numai sa latri dute-n pizda matii ce banii stau in buzunarul femeii dobitocule???
7
5
te dai mare pe la televiziuni, un latrau nu ai facut nimic pentru politisti!Un ofuscat ca nu este si el bagat in seama de cineva mai mare ! Laudarosule!
16
7
Poti sa pleci si tu cu ea....
13
6
Cand veti aresta proxenetii in jur de 1000 de insi din Cernavoda ?
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272