REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

După ce a băut o sticlă de alcool, a amenințat că se sinucide, în Kaufland

După ce a băut o sticlă de alcool, a amenințat că se sinucide, în Kaufland

Virgil STOIAN 28 martie 2023 | 00:00 1614

Filip Florin este acuzat că a sustras din magazinul Kaufland  două sticle de whisky marca Johnny Walker, o sticlă de whisky marca Ballantines, trei aparate de ras și o altă sticlă de băutură. Mai mult decât atât, când a fost prins, a amenințat cu sinuciderea dacă este anunțată poliția, folosind în acest sens un ciob.

Dupa ce a baut o sticla de alcool, a amenintat ca se sinucide, in KauflandKaufland

Florin Filip a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, și a rămas definitivă prin sentința Curții de Apel Constanța din 16 martie 2023. Potrivit rechizitoriului, Florin Filip a sustras mai multe bunuri din magazinul Kaufland, în jurul orelor 12:30, şi anume două sticle de whisky marca Johnny Walker, o sticlă de whisky marca Ballantines, trei aparate de ras şi o altă sticlă de băutură alcoolică, pe care a consumat-o integral pe raion, în valoare de 558,47 lei, bunuri pe care le-a ascuns în interiorul unui rucsac pe care îl avea asupra sa şi cu care a trecut de linia caselor de marcat.

Agenții de securitate l-au întrebat pe inculpat cu privire la bunurile pe care le are asupra sa şi l-au condus la camera de securitate a magazinului unde, auzind că urmează să fie sesizate organele de poliţie, inculpatul a devenit violent și a încercat să spargă o oglindă cu pumnii, a sărit cu capul în geam după care a luat un pahar de pe masă, l-a spart, şi s-a înarmat cu un ciob de sticlă cu care amenința că se sinucide şi că îi taie pe cei doi agenţi de pază dacă va fi predat organelor de poliţie. Cei doi agenți de securitate, audiați în calitate de martori au confirmat aspectele reținute în procesul verbal de prindere în flagrant, arătând că unul intre ei a intervenit să-l imobilizeze pe inculpat, context în care a fost tăiat la mâna stângă.

 

Dupa ce a baut o sticla de alcool, a amenintat ca se sinucide, in KauflandMinuta judecătorească

Sub aspectul laturii obiective, elementul material al infracţiunii s-a realizat printr-o acțiune de deposedare a persoanei vătămate de bunurile acesteia, iar la momentul surprinderii, pentru a-și asigura scăparea inculpatul a proferat amenințări și l-a tăiat la mâna stângă pe agentul de securitate cu un ciob de sticlă. Sub aspectul laturii subiective, instanţa a reținut că inculpatul a săvârşit fapta cu vinovăţie în modalitatea intenţiei directe, întrucât a prevăzut rezultatul faptei sale, şi a urmărit producerea acestora, conştientizând că a luat bunurile din posesia altei persoane, fără consimţământul acesteia şi prin întrebuinţarea de amenințări și violențe a încercat să le păstreze. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatului la 3 ani de închisoare, în regim de detenție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe politicieni care au distrus și furat o țară nu i condamnă nimeni. Dar pe aamaratul asta de a furat de la Kaufland de cinci lei l-au băgat la pușcărie. Bravo apărați bunurile Kaufland.
0
2
Daca a furat si lame de barbierit,voia sa arate bine,nu sa se sinucida. Acolo trebuia sa intervina unul cu cohones,sa-i zica tipului sa se sinucida ca vine cu un sac de plastic si un mop,sa faca curat. Sigur ca individul ar fi fost surprins si descurajat. Cand cineva striga ca se sinucide,e bine sa spui ca da,numai sa o faca mai repede,ca pierdem un serial la TV cu prostiile lui. Sa vedeti ce schimbare va fi. Sinucigasii adevarati fac asa incat sa nu fie opriti. Astia care fac zgomot,au alte probleme,probabil unele reale,insa multi au dilimangeli .
4
0
Unde e sa il cinstesc cu o sticla de clor?
3
1
BUN ASA POA SA SE SINUCIDA DE EXP OTRAVIT BAGAUN DEST IN c*r SI IL PUNE PE LIMNA DUPA MORE OTRAVIT :-)))
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614