REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

După ce a organizat pomeni, deși a fost închis de OPC, restaurantul Delfinul funcționează acum legal

După ce a organizat pomeni, deși a fost închis de OPC, restaurantul Delfinul funcționează acum legal

M.P., A.F. 24 noiembrie 2022 | 17:52 10065

După ce a organizat pomeni, deși a fost închis de OPC în urma unui control efectuat săptămâna trecută, restaurantul Delfinul, deținut de George Bileca, funcționează acum legal.

Măsura de oprire temporară a prestării de servicii a fost ridicată după ce operatorul economic a remediat deficiențele.

 

Reamintim că inspectorii OPC au descins vineri 18 noiembrie a.c. la restaurantul Delfinul din municipiul Constanța, în urma unor sesizări, restaurantul, deținut de George Bileca, fiind închis.

„La verificarea efectuată în baza unei sesizări a fost controlat operatorul economic ce desfășoară activitate de alimentație publică, la care s-au constatat următoarele deficiente cum ar fi utilizarea de materii prime cu data limită de consum depășită, schimbare stare termica a materiilor prime fără sa fie autorizat în acest sens, prezența porțiunilor de rugină în spații de depozitare a produselor alimentare, infiltrații în tavan, prezența gândacilor, desfășurarea de practici comerciale incorecte, folosire ustensile neprofesionale și reutilizare ambalajelor de materii prime.

Pentru toate acestea s-a aplicat o amendă în valoare de 8.000 lei și 2 avertismente și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficientelor constatate”, au transmis inspectorii OPC.

Deși OPC a dispus închiderea restaurantului Delfinului din cauza mizeriei și a altor probleme care puneau în pericol sănătatea consumatorului, patronul George Bileca s-a crezut mai presus de lege și a ignorat măsura impusă de OPC, deschizând restaurantul sâmbătă,19 noiembrie a.c., pentru a da curs rezervărilor pe care le făcuse pentru pomeni.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"MISU" ori esti un tantalau ca sa nu zic prrost ori esti din neam de targasiti .
5
5
In afara de ciorbica de burta ce mai recomandati sa mancam la delfinul?
1
6
Pomenile merg mai departe
12
1
O fi fost buna ciorba de burta, dar cred ca-ti statea in gat cand gaseai carcalaci in mancare.
13
3
8000 de lei este maruntis pentru patronul de la delfinul, daca ii gaseste pe jos nici nu se apleaca sa-i ia ca nu merita efortul; iar deficientele enumerate par grave chiar si unui neavizat; eu nu zic sa omoram antreprenoriatul dar adesea mi se pare ca cineva ii cocoloseste si protejeaza ca pe niste copii handicapati in mod excesiv iar in multe situatii cum pare a fi si asta nu merita nici un fel de toleranta in mod foarte clar
28
5
Recomand restaurant delfinu.sunt client de 30 de ani,aici este cea mai buna ciorba de burta.hai sa l inchida si sa mergem sa mancam la mk donalds ca asa vor tradatorii orasului.
11
28
Constantinescule,scrieti demisia singur .Esti p***t rau manca ti as ramele de la ochelari
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102