REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Atentat la sănătatea publică! Restaurantul Delfinul, închis de OPC. Video

Atentat la sănătatea publică! Restaurantul Delfinul, închis de OPC. Video

Mirela PASCAL 19 noiembrie 2022 | 00:00 13549

Inspectorii OPC au descins la restaurantul Delfinul din municipiul Constanța, în urma unor sesizări. Au controlat fiecare centimetru din încăpere, fiecare aliment în parte, iar ceea ce au găsit... e jale. Restaurantul, deținut de George Bileca, a fost închis.

La verificarea efectuată în baza unei sesizări a fost controlat operatorul economic ce desfășoară activitate de alimentație publică, la care s-au constatat următoarele deficiente.

Cum ar fi utilizarea de materii prime cu data limită de consum depășită, schimbare stare termica a materiilor prime fără sa fie autorizat în acest sens, prezența porțiunilor de rugină în spații de depozitare a produselor alimentare, infiltrații în tavan, prezența gândacilor, desfășurarea de practici comerciale incorecte, folosire ustensile neprofesionale și reutilizare ambalajelor de materii prime.

.

Pentru toate acestea s-a aplicat o amendă în valoare de 8.000 lei și 2 avertismente și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficientelor constatate”, au transmis inspectorii OPC.

Precizăm că restaurantul avea programate pomeni pentru sâmbătă, 19 noiembrie. Cei care au făcut rezervarea vor fi nevoiți să se reorienteze, pe ultima sută de metri, deși va fi destul de greu să găsească, într-un timp atât de scurt, vreun local disponibil.

Resturantul Delfinul este administrat de societatea MB Delfinul SRL, firmă înființată în anul 1993. Asociații în societate sunt George Bileca și WGB Agrotrading SRL.

 În anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 3 milioane lei și un profit de peste 1 milion de lei.


Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi a stat copilul in spital 2 saptamani, din cauza produselor de josa speta facuta numai din materie de s***a calitate ! Numarul de telefon al cofetariei este 0751431877 ! Rog organele abilitate sa intervina , aceasta cofetarie creeaza numai probleme !
0
1
Vinde prajituri produse in niste conditii jalnice ! Rog protectia consumatorului sa intervina ! Am luat prajituri de la el , mi au mancat copiii mei , si au facut infectie toxio alimentara ! Are 2 puncte in galati ! 0751431877
0
0
Familia Bileca o familie instarita,cea mai buna mancare sa va iau rasa astia de la OPC cu constantinescu si toti spagarii!
2
4
Să meargă ANPC-ul și la târgul de la pavilion unde toate produsele sunt pe mese la 14-15 grade . Ca să nu mai spun că produsele sunt de la un abator din Suceava și ei spun că sunt făcute în Maramureș "bio". Probabil acolo nu au voie DSV și ANPC.
7
0
Mergeți pe la konak bucătari rahat mâncat maini murdare săpun scump este Mult mizer Bon la el casa iok
5
2
Vecinu lui de la golden rosé i a făcut reclamație , un jeg de om și Mariana c*r mare nevasta sa
1
1
Doar aberați
2
2
Mâncați rahat azi a fost pomana acolo , după înmormântare...verificați și mâine...
3
3
Pe vremea lu nea Stelica ciorba de burta era adevarata , acum….
17
1
Invitam ANPC-ul la controale prin cantinele spitalelor , toaletele , paturile …. dacă au curaj
26
0
Sa va saturati de mancat la cipanzei, bleahhhh!
22
5
Din pacate, foarte multi carciumari nu inteleg, ca oamenii nu mai accepta orice!!!
25
1
Nici Polarul nu mai este ce a fost la inceput. S-a dus naibi si ala. Mancare nefacuta si gust din ce in ce mai fad. Pacat.
11
1
Dau o bere, celui care imi da informatii de o ospatara pe nume Fana, care lucra pe acolo. Era de prin Ovidiu, divirtata si statea pe la CET. Tare imi e dor de gura ei calda si dosul generos. Astept cu interes.
9
9
Replica, mirelooo, de ce nu mergi la konak, dar nu sa mananci mokka, ci sa faci un articol despre curatenia in ghilimele, din bucatarie? Si negrul de sub unghie al bucatarilor otomani. Pomeni mai mult decat decente, se pot organiza il noua locatie Polar, de pe strada Tulcei. E un local nou cu o curatenie si servire impecabile.
17
3
Restaurant cipanez!! Ce pretenții sa ai? Ăștia sunt numai pe japca!
23
3
mananca babele si mosii la pomeni de zeci de ani si n-au nici pe dr.acu.
19
6
Relule dute si mananca tu cu viermusi daca prin gatire nu are nimik
20
2
Cum, domnule!? Acolo unde mănâncă toată lumea cea mai bună ciorbă de burtă din oraș!?
21
11
Replica online minte cu nerusinare !!!!trebuie sa puneti lacatu pe acest “ziar de scandal”
10
12
la yaki nu descinde nimeni sau nu e voie..? banuiesc_ca lingi mergaritare de pe jos, acolo
20
2
Pomeni mai mult decat decente, se pot organiza il noua locatie Polar, de pe strada Tulcei. E un local nou cu o curatenie si servire impecabile.
9
16
Baiii orice aliment prin fierbere arde toate bacteriile cititi si voi Biologie. La gratar se ard toti virusii mai lasati prostiile ca nu o sa supravietuiasca vreun viee de tenie
5
28
Si tocmai primise avizul pentru ridicarea a inca doua etaje! Vai,ce pacat!
16
1
Si angajatilor care lucrau acolo si erau responsabili de curatenie ce le ati facut? Ca ei serveau si preparau doar nu patronul face curat si aranjeaza pe rafturi. La fel ca si in supermarketuri amendati firma dar reaponsabili sunt seful de magazin si angajatii care nu isi fac treaba.
29
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108