REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DUPĂ CE S-A RĂZBOIT PENTRU A-ȘI RECĂPĂTA LOCUL DE MUNCĂ la DGASPC, A FOST TRIMISĂ ÎN JUDECATĂ PENTRU CORUPȚIE!

DUPĂ CE S-A RĂZBOIT PENTRU A-ȘI RECĂPĂTA LOCUL DE MUNCĂ la DGASPC, A FOST TRIMISĂ ÎN JUDECATĂ PENTRU CORUPȚIE!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 00:50 1208

UNA CALDĂ, ALTA RECE!

UNA CALDĂ, ALTA RECE!

După ce s-a războit cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța pentru a-și recăpăta postul de șef al Complexului de Servicii Comunitare „Cristina”, și a și câștigat procesul, Veli Ghiunur a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție.

sursa foto: Facebook

Veli Ghiunur a fost demisă din funcție de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța pe motiv că nu ar fi respectat circa 27 de puncte din fișa postului. Atunci, fiind vorba de începutul anului 2018, a depus contestație în instanță și a lansat o serie de acuzații la adresa reprezentanților DGASPC, menționând că a fost concediată în mod abuziv. În replică, reprezentanții direcției au menționat că ea a mai fost sancționată disciplinar pentru management defectuos și chiar concediată, în 2015, dată la care a câștigat în instanță și a revenit la conducere. Astfel, pe 23.01.2018, a fost înregistrat dosarul cu obiectul ”contestaţie decizie de concediere”, la instanță, reclamantă fiind Veli Ghiunur. După discutarea probatoriilor, după administrarea probelor propuse și după ce la dosar a fost depus, de către reclamantă, un proces verbal intocmit de DSV Constanţa, judecătorii s-au pronunțat, la data de 25.09.2018: ” Admite în parte contestaţia. Dispune anularea Dispoziţiei nr.D 988/05.01.2018. Dispune înlocuirea sancţiunii desfacerii disciplinare a contractului individual de muncă cu sancţiunea reducerii salariului de bază şi a indemnizaţiei de conducere pe o durată de 3 luni cu 10 %, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune reintegrarea reclamantei în funcţia deţinută anterior emiterii deciziei de concediere. Obligă pârâta către reclamantă la plata unor despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariata, de la data desfacerii contractului individual de muncă şi până la data reintegrării efective. În temeiul art.453 alin.2 C.pr.civ., obligă pârâta către reclamantă la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 2.000 lei (onorariu avocat). Executorie”, potrivit minutei judecătorești. Decizia a rămas definitivă prin neapelare, ceea ce înseamnă că Veli Ghiunur se reîntoarce la cârma Complexului de Servicii Comunitare „Cristina”. Însă, vine și o veste proastă. Femeia a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție, dosarul fiind înregistrat în instanță pe 20 noiembrie, urmând ca acesta să treacă prin camera preliminară. Menționăm că reprezentanții DGASPC au precizat, încă din ianuarie 2018, că există un dosar penal în lucru pe numele ei, pentru fals și uz de fals în documentele oficiale ale centrului. Iată că ancheta a ajuns la final, urmând ca judecătorii să decidă dacă este sau nu vinovată.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/razboi-in-protectia-copilului-constanta-fost-sef-de-centru-de-plasament-acuzat-intr-un-dosar-de-fals-in-acte-341893/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cezara aia e cu pile din primarie Nu e aia care a fost sefa hingherilor puppy vet desfiintati pt atrocitatile facute impotriva unor animale nevinovate, imbogatindu se ?
253
5
Bravo Veli, lupta pana la capat, nu lasa pe nimeni sa-ti fure munca.
119
5
Asa se intampla. Daca nu inveti sa zbori singura te ajuta dosarul penal.
6
54
si eu merg cu drag la serviciu,,numai sa ii dau mooooe sefului.
17
1
Parerile sunt impartite! Foarte multe persoane se feresc pt a di pro sau contra datorita faptului ca se simt prea mici pentr-u problemele mari care au fost in ani anteriori.Eu personal ca si angajata pot spune ca sunt un om care vin cu drag la servici de un an. De cand sa facut o schimbare radicala si a venit pe postul de Sef Centru ,Cezara Popescu totul e schimbat.Amgajati vin cu mare drag la servici, se impica mult mai mult in activitati .e o admosfera plina de veselie, relaxare si multa afectiune ! Chiar si noi angajati avem o relatie de coliagitate mult mai frumoasa si deschisa
9
254
De cand doamna Popescu este la CSC Cristina s-au schimbat multe. Pentru prima data dupa ceva ani vin cu placere la serviciu. Centrul a inflorit! Personalul face cu placere activitati. Venim cu initiative! Se intampla lucruri care erau de mult uitate. Copiii sunt fericiti. Educatorii si infirmierii fac tot felul de activitati cu ei. Pe module se fac placinte, prajituri, se picteaza dovleci, ne costumam de Halloween. Vorbesc in numele meu dar stiu ca pot spune si pt colegii mei ca doamna Popescu este minunata! Va multumim pt tot ce ati facut pt centrul in care lucram! Va dorim multa sanatate!
15
257
E clar ca esti unul cu prb...nu conteaza ce articole scriu in aceasta presa tu o stii pe a ta...ai citit putin sus despre ce e vorba in acest articol? E satula planeta de specimene gen...pacientii D-lui Doctor Badescu stiu ca este un om deosebit...cu un suflet imens dispus la orice ora sa te trateze si sa te salveze...un medic extraordinar si care face totul cu o mare pasiune...atat dumnealui cat si sotia! Eu ii felicit!!!
3
2
bravo vali, lupta-te cu ei si nu te lasa, vei castiga in final, nu o lasa pe marea directoare cezara sa-si faca jocul, stim cu totii ce nenorociri a facut deacolo de unde a venit, toti angajatii au fugit de ea.
132
7
Dar pe BADESCU LAURENTIU MENEJERUL DE LA AMBULANTA CIND IL ARESTATI. LA ANGAJAT PE NASISU VIDICAN ADRIAN PE POST DE SSM DAR EL E ANALFABET. A FACUT CONTRACTE CU PARANDARAT PT REPARATII SI PT PAZA. A OMORIT O FATA DE 32 DE ANI DIN NAVODARI IN IULIE LEPRA ASTA DE BADESCU LAURENTIU SI CU NEVASTASA MONSTRUL DE LA NAVODARI TREBUIE SA PLATEASCA PT CRIMA. BADESCULE VEI PLATI PT CRIMA SI PT TOATE ANGAJARILE CARE LE AI FACUT PE 3000 EURO POSTUL. TE LAUZI CA ESTI PSD IST DAR ESTI DOAR UN CRIMINAL BOLNAV PSIHIC.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468