REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

„Duracell” de la Consiliul Judeţean, evacuat şi din biroul de la Pavilionul Expoziţional

„Duracell” de la Consiliul Judeţean, evacuat şi din biroul de la Pavilionul Expoziţional

Replica API 22 iulie 2017 | 22:32 578

Spaţiul va fi dat în chirie

Spaţiul va fi dat în chirie

Consilierii judeţeni sunt convocaţi, în data de 28 iulie, în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi fiind introduse mai multe proiecte legate de transportul în comun (iniţiator: vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz), modificarea Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2017 finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa (iniţiator preşedintele CJC Horia Ţuţuianu) etc.

Pe lângă transportul în comun, subiect care este de aşteptat să genereze polemici, un alt proiect iniţiat de Claudiu Palaz suscită interesul: însuşirea „Raportului de evaluare a proprietăţii imobiliare săli/ spaţii birouri situate în cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa, bulevardul Mamaia, nr.331A, Judeţul Constanţa” precum şi aprobarea Caietului de sarcini, a Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei publice cu plic închis pentru închirierea unei suprafeţe de 480,13 mp şi a Contractului cadru de închiriere”.

Chestionat cu privire la acest subiect, Claudiu Palaz a explicat faptul că două spaţii aflate la subsolul Pavilionului Expoziţional au fost eliberate (unul de diverse obiecte, iar altul de un angajat al CJC), urmând să fie valorificate. „Un spaţiu era ocupat cu diverse obiecte, iar altul era biroul unui angajat al CJC. Erau spaţii irosite inutil, iar noi vrem să le dăm în chirie, să le valorificăm”, a declarat vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz.

De precizat că spaţiul care reprezenta „biroul unui angajat al CJC” era ocupat de pitorescul personaj poreclit „Duracell”. Pe numele real Mihai Coşoiu, „Duracell” a fost şoferul fostului director din cadrul CJC, Cristian Zgabercea şi un fel de „mână dreaptă” a lui Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, după cum susţin anumite surse.

Despre „Duracell” presa relata, în urmă cu câţiva ani, că era locatar al unui bloc situat pe strada Magnoliei din Constanţa. Era vorba despre un bloc aparţinând Consiliului Judeţean, acolo unde era cazat şi Cristian Zgabercea. Dar, nu asta a ieşit din tiparele... normalităţii, ci faptul că „Duracell” obişnuia să iasă complet gol la geamul locuinţei de serviciu, scandalizându-şi astfel vecinii.

Odată cu noua conducere a Consiliului Judeţean, lui Duracell i s-a pus în vedere să îşi facă bagajele. De precizat că Mihai Coşoiu nu mai locuieşte în blocul CJC de pe strada Magnoliei.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orce demers fac in beneficiul orasului nostru voi criticati pe aici este adevarat un oras de adunaturi din clanul mazare-nicusor cu greu reusesti sa faci fatza untr un oras distrus fara nu litoral functionabil cu un oras murdar cu un port facut varza cu un aeroport ocupat cu o biserica plina de pacatosi cu spitale mizerabile si bolnavi chinuiti plini de lipsuri si vlaguiti de madicii spagari farmaciile care isi vind medicamentele cu dedicatie inflorind pe lunga spitale cu o politie plina de nepotism asta este Cta
1
0
Cine plm e si dobitocu asta...duracell auzi nume de bulan spart
0
0
Mihai Cosoiu, sofer la Consiliul Judetean, a spart cu o ranga geamul din stanga spate si a deblocat usile. Cand s-a dezmeticit in cele din urma, Nicusor Constantinescu nu stia pe ce lume este. "Unde sunt, unde sunt?",
0
1
Duracel , ginerele lui Pelehra si alti cipani salbatici - imaginea jegoasa a cotidianului Replica
3
1
Mai sunt inca multi duracelli prin CJC, lepre de -ale puscariasului de Constantinescu. Vedeti si de Badila Edi, care cu ofilita de nevastasa a capusat de mii de euroCJC. Nesimtitul asta cica organiza spectacole si jocuri de artificii care nici macar nu aveau loc dar banii ii incasa. Dpret recompensa pt ca asigura curve lui Mazare si lui Nicusor, a primit terenuri in Cta. E client sigur pt procurorii care acum fac curat prin cjc si ne scapa de naparci.
6
2
domnisoara,dormi cam de mult timp...esti expirata si tu si stirea pe care ai scris-o
9
0
Eu am chemat Replica sa le aduc la cunostiinta aceasta nedreptate facuta de Duracell, dar nu am vrut sa se scrie articolul, pentru ca sunt o persoana onesta si discreta. De asemenea, va spun sincer ca si eu ma mai fac de ras, cateodata, dar asta este rolul meu in Constanta.
13
0
Vai mama voastra!!! O cocina a presei! Daca Duracell asta a ajuns subiect de presa?!?...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108