REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dureri de spate intolerabile? Aceste exerciții pot ajuta la atenuarea durerii

Dureri de spate intolerabile? Aceste exerciții pot ajuta la atenuarea durerii

Replica API 8 august 2022 | 18:41 691

Durerile de spate pot fi foarte grave și uneori îți pot împiedica activitățile zilnice. Este posibil să utilizați analgezice pentru a calma durerea, dar aceasta nu este o abordare durabilă pe termen lung pentru afecțiune.

Trebuie să consultați un medic și să luați informații cu privire la motivele acestei dureri. Cu toate acestea, de multe ori, vă puteți alina durerea urmând câteva exerciții pe care le puteți efectua acasă.

Durerile de spate ar putea fi rezultatul mai multor factori, iar un stil de viață sedentar ar putea fi unul dintre aceștia. Este important să faci sport în mod regulat, astfel încât să te ajute să te menții sănătos. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să practicați tipul potrivit de exerciții care vă vor ajuta să vă ușurați durerea, scrie doctorulzilei.ro.

Iată câteva exerciții care vă pot ameliora durerile de spate.

1. Întindere rotațională a spatelui inferior: Întinde-te pe spate și ține genunchii îndoiți cu picioarele plate pe podea. Apoi ține umerii atinși de podea și rostogolește-ți genunchii într-o parte. Țineți această poziție timp de câteva secunde și apoi repetați din nou același lucru pe cealaltă parte. Acest lucru va ajuta la reducerea durerii de spate.

2. Întindere de la genunchi până la piept: Pentru acest exercițiu, întinde-te pe spate și ține genunchii îndoiți cu picioarele plate pe podea. Apoi, trageți, folosiți mâinile pentru a trage un genunchi și apăsați-l pe piept. Asigurați-vă că coloana vertebrală este atinsă de podea pentru a obține beneficii maxime. Țineți această poziție pentru câteva înainte de a vă relaxa și apoi repetați același lucru cu celălalt picior.

3. Întinderea pisicii: Pentru această poziție, ajungeți în poziția animalelor care stau pe membrele lor, cu mâinile și genunchii atinși de podea. Apoi, trage-ți spatele spre tavan. Încet, trageți spatele și abdomenul în jos spre podea. Apoi relaxează-te încet. De asemenea, acest exercițiu vă poate ajuta să vă ușurați durerile de spate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102