REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ecaterina Andronescu confirmă că Liviu Dragnea i-a propus Ministerul Educației: 'Nu acum, ci cu 3 săptămâni în urmă'

Ecaterina Andronescu confirmă că Liviu Dragnea i-a propus Ministerul Educației: 'Nu acum, ci cu 3 săptămâni în urmă'

Replica API 28 septembrie 2018 | 23:36 415

Valentin Popa și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației, iar locul său ar putea fi preluat de Ecaterina Andronescu. Senatoarea PSD a confirmat informațiile oferite în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO și a recunoscut că Liviu Dragnea i-a propus postul în urmă cu 3 săptămâni, nu azi, după demisia lui Popa, semn că ministrul era pe lista neagră de remanieri.

Andronescu a declarat că nu i-a dat, încă, un răspuns lui Dragnea. Dacă va accepta, ar fi mandatul cu numărul 4 pentru Andronescu în fruntea Educației.

”Nu i-am dat un răspuns, vreau să discut în concret. Oferta mi-a făcut-o înainte de CEX, după scrisoarea mea, la a doua întâlnire. Nu am scris scrisoarea pentru o funcție. Domnul ministru nu a demisionat din cauza UDMR. E greu de acceptat că limba română e limbă străină în România. Predarea limbii române trebuie să fie făcută de un om cu atestat. Dacă a dat o ordonanță și a pregătit-o pe cea de azi nu știu de ce a demisionat. Din ce am aflat, Popa era remaniabil.

Nu depinde numai de mine să fiu ministru.”, a spus Ecaterina Andronescu la Realitatea TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SCUZE COAIE NAM VRUT SATE ANJUR PE TINE MANE ! AMI PARE RAW
0
0
SA VA IAU MORTII IN p**a CA VA JEFUIESC !! SI NOI DAM CEL MAI GREU EXAMEN O IAU PE MA TA AIA ZDREANTA LIVIULE SI II BAG LU TACTU POLA DIRECT IN GAOZ
0
0
esti vesel , ma - ta a fost in club si a vandut tigari fara timbru , nevasta a avut 3 clienti nemti pe care doar i-a lins in cur si a luat 300 de euro ! tu , haidamac lenes , ai baut borhot . Daca esti tare , vino ma la miting cu palaria de asta vara sa te recunosc , sa-ti dau programul de guvernare ! bagati-ai pula in doamna MA - TA , tu nu vezi ca esti sclav si noi la putere ????
2
2
Nici asta nu a facut nicio branza cat a mai fost ministru! Ati uitat ca sub comanda abramburicai ajungeau studenti fara bacalaureat!!
6
0
@ 09:18 nu ma, tie iti atarna cacatul din coltul gurii. Cacatul ma-tii aia curva !!! Si de la mine mai ia niste cacat la lins. Muie dragnea, muie pesede !!!
6
1
mars ma la basescu sa va dea banii inapoi retinuti ilegal , daca nu taci in pula mea care iti atarna in gura !
1
6
Nu! Nuu..... E DEPASITA de realitate, a distrus invatamantul. La pensie mamaie!
9
2
Ce performante a avut invatamantul cat ea a fost ministrul educatiei , de se revine la ea? Sau e foarte buna in dezastrul educational si urmarindu-se acest lucru nu e alta persoana mai potrivita! Manuale alternative,manuale cu erori de continut, cadre didactice suplinitoare care iau concursurile cu nota 4, 5 sau6, scoli fara avize de functionare, nedotate corespunzator pentru actul educational, cu toaleta in curte si multe altele care persista in scoala de la noi.Cu aceste deficiente din sistemul de educatie vrem oameni pentru viitor. Din pacate un viitor ratat pentru ei si pentru societate.
7
2
Gata cu psd gunoi cirupt
6
2
Cu ce au gresit copiii nostri, ca sa aibe o fosila la conducerea ministerului? A distrus invatamantul in 28 ani, si psd tot pe ea o vrea? Sunt cretini? Choar toti au diplomele cumparate pe bani?
9
1
m-ar copnvinge, in cazul in care accepta- lipsa coloanei vertebrale
7
2
Hai cati sa conduci invatamantul.Ptr tine se bat elevii la scoala.Fara tine nu pot aprofunda si ei, materia.Acum se bat,isi cara pumni si picioare unde nimeresc.Daca tu vei conduce ministerul elevii se bate numai in cap.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272