REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ei sunt interlopii care l-au însoțit pe Joseff Rivas în Malta?!

Ei sunt interlopii care l-au însoțit pe Joseff Rivas în Malta?!

Rocsana Cristea 10 decembrie 2022 | 00:00 69164

Temutul Joseff  Rivas, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temuți criminali, a fost ucis, zilele trecute, în Malta, după o răfuială în plină stradă, într-un cartier super luxos. Suspecții sunt trei români, care au fost reținuți și audiați de autoritățile din Malta. Doi dintre ei sunt frați, din clanul Chira, Ionuț Iulian Tănase, în vârstă de 35 de ani, și Dan-Andrei Tănase, în vârstă de 32 de ani, care sunt cercetați pentru omor, deținere de armă în momentul comiterii unei infracțiuni, purtare de cuțit fără drept în spațiul public și încălcarea ordinii și liniștii publice, dar și de infracțiuni legate de prostituție. Aceștia sunt reprezentanți de avocați din oficiu din Malta, care au primit interdicția, din partea clienților săi, de a da informații presei din România despre caz. Între timp, circulă în lumea interlopă o fotografie în care Rivas apare indivizii care  l-au însoțit în Malta. Nu se știe, însă, foarte clar, dacă sunt aceleași persoane arestate de autoritățile malteze.

Joseff Rivas, primul din dreapta, alături de partenerii lui

Interlopul Joseff Rivas, din Constanța, a fost ucis în cartierul Paceville, după ce a fost înjunghiat în piept cu un cuțit. După  18 ore de la crimă, Poliția a arestat trei bărbați, despre care se crede că ar fi implicați în caz. Toți sunt cetățeni români și au vârste de 31, 32 și 35 de ani, fiind arestați marți dimineață, 6 decembrie a.c., și audiați de polițiști.

Crima a avut loc luni, 5 decembrie a.c., în jurul orei 15:20, iar Rivas, în vârstă de 44 de ani, a murit la spital, la două ore. Cazul a fost preluat de autoritățile din Malta, care vor stabili circumstanțele în care s-a produs crima și dacă cei trei români arestați preventiv sunt vinovați.

Doi dintre ei sunt frați din clanul Chira, Ionuț Iulian Tănase, în vârstă de 35 de ani, și Dan-Andrei Tănase, în vârstă de 32 de ani, care sunt cercetați pentru omor, deținere de armă în momentul comiterii unei infracțiuni, purtare de cuțit fără drept în spațiul public și încălcarea ordinii și liniștii publice, dar și de infracțiuni legate de prostituție. Ei au fost arestați preventiv, în timp ce al treilea suspect se află în spital, fiind și el rănit în urma scandalului.

Între timp, Replica a intrat în posesia unei fotografii în care Rovas apare alături de bărbații care l-au însoțit în Malta, pentru a recupera niște bani de la un afacerist din România. Nu se știe, însă, dacă sunt aceleași persoane arestate de polițiștii maltezi, de altfel, și acestea suferind răni în urma altercației. Potrivit informațiilor noastre, în scandal ar fi fost implicate, de fapt, șase persoane.

Am încercat să aflăm mai multe detalii de la avocații suspecților în cazul omorului lui Rivas, însă aceștia ne-au declarat că au primit interdicția din partea clienților lor de a oferi orice date din anchetă sau despre ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii cunoaște cineva pe ceilalți ? Sa știm și noi muncitori , oameni normali de cine sa ne ferim oameni bun Victor barbu unul din acești asasini l-am căutat pe gogel și te spri doar citind.. despre ce a putut sa facă ! Todica Liviu Ștefan ăla cel mai urat și gras din poza este un traficant mare care a fost Arestat cu droguri la malul mari dar celelalte “domn” nu se știe nimic despre el cine este ? Decât sa ne “jignim “ mai bine ne-am ajuta sa știm și noi de cine sa ne ferim ca cetățeni ai acestei tari care umbla criminali in toată Europa ei fiind condamnați pe viața dar sunt încă liberi și fac și alte victime
2
0
Acești indivizi împreuna cu diavolul in persoana domnul Englez a fost plătiți de Răzvan și de “manelistul”Bogdan efe sa ii omoare pe cei 3 cei 3 Find veri primari cu Răzvan și Bogdan efe din fericire pentru cei 3. Și pentru omenire a murit acest criminal in serie Domnul englez ceilalți care ii vedeți in poza au fugit mai era un copil Antonio sclavul lui Răzvan care i-au pozat pe acești asasini experți după ce domnul englez a murit ceilalți au fugit cu primul avion sunt video cu ei in aeroport interesați-va mai mult domnilor jurnaliști chiar va felicit. Pana acum nimeni nu a data poza sau majoritatea au vb numai neadevăruri așteptăm știri noi Crăciun fericit tuturor
1
4
Pe Cristian Zamicenco de la BCCO când îl luați ? Care ii plătește Ramy Mustafa vacantele , hainele de firma și mobila din apartament . Vira , Nas , Druga aveau dosar de proxenetism la el și in loc sa ii bage la pușcărie ia făcut Informatorii lui !
1
0
Rivas băiat bun, sărac ptr ca nu îl ducea capul, dar pun pariu ca mulți din cei care se cred smardoi face to face erau mielușei. Ce-i curios? Ca mulți care au scris pe aici sunt de aceeași teapa, niște scursuri sociale și analfabeți funcționali. 90% se cred în sinea lor și ei interlopi, sunt, dar Interlopi cu posetute. Din inf de acum câțiva ani unul care scrie msj și plătea sa se scrie despre el e S***a Sarafu. Un "pirci" bășit și bolnav psihic. Mai sunt 1-2 care scriu, care la fel se cred și ei băieți, de pe la ZIP paznici. Restul plevi sociale, niște prăjiți de droguri mici "balici". Care revenind la subiect ii "viola" Rivas 1-1,acum comentează de un om mort, fie bun, rău sau p***t. Toți sifoane ascunse în spatele unei tastaturi. Rușine bai janghinosilor retarzi.
9
1
Domne ajuta a mai murit un interstop
2
4
Daca ești vreunul in stare sa l bati parte în parte invita l repede și vine la orice ora !!! Atîta Birfa și vrăjeală ieftina de douăzeci de bani ????? Așa la comentarii sunteți pricepuți dar cînd este Ypu lîngă voi de ce nu l bateti ??? De ce nu lătrați și atunci ??? E o vorbă : kiinii care latră nu musca !!!! De ce nu scrieți cînd rivas a fugit în weceu de frica la niste băieții din constanta ???? Și a dat jonh rivas telefon lui Stroie sa l scoată de acolo !!!! Întrebați lumea ce cunoaște cazul ??? Deci sa concluzionăm in doua cuvinte : filip și Stroie sunt șefii legali ai tuturor sifoanelor din constanta !!!!
1
7
Ypu fiind arestat la poarta albă cum putea sa i de-a pontul lui rivas din închisoare ?????? Sunteți timpiti ????? De ce mincati rahat de Ypu ???? Invitați l pe ring dacă sunteți bărbați la sala Sporturilor așa este elegant și bărbătește !!!!! Numai lătrați și mincati k***t de el !!!!! Cînd va uitați în oglindă care sunteți sifoane îl vedeți pe Filip ăla este șeful Constanței !!!! A ajuns Constanța un oraș de k***t toți șmecherii cu caracter din alte orașe au o impresie foarte p*****a despre lumea din constanta !!!! Dar de unde caracter ????? De unde coloana vertebrala ?????? Totul e la filip acum șeful Constanței ai a tuturor sifoanelor !!!!
1
3
Da de rosu marian finul lui crocodilul care l a legat pe n***r in 2009 asta nu e sifon cand l au pus mascatii pe burta a dat tot nu eu domne n***r e asta nu e sifon dar stai toi cu ei adica si voi sunteti sifoane astia care beti cafele cu ei
0
5
Eram eu cu tata si fratele meu la puscarie la si am facut o prostie trebuia eu cu fratele meu sa mergem la izolare s a dus tata la ipu si ne a jutat ne u iertat militienii a vrut tata sa i dea 2 mii de euro si ipu nu a vrut a refuzat eu va intreb cine facea asa ceva voi astia fomistilor ne puneati la plata daca erati in locul lui nu mai vorbiti daca nu l cunoasteti !!!!!
2
13
S-a umplut rubrica de comentarii de colorați supărați care habar n-au să scrie
17
2
Andu are dreptate foarte bine spus voi nu vedeti cine e sifon sta in tara tatuat injectat si mergeti in piept de ce nu stati afara daca va tine iesiti doar cateva zile sa aduceti informatii adevarul ca va terorizat ipu stiu unul care s a invelit cu canapeaua cand a auzit ca e la usa cred ca vremurile se schimba iar vine tata la constanta aa traiasca 200 de ani ipu a facut numai bine
0
8
E clar asta ipu sifon !!!!nu este adevarati vorbiti de invidie nimeni nu a putut sa i faca ceva deacat sa vorbiti ca fraierii de petrica nu vorbiti de aida nu vorbiti de crocodilul nu vorbiti sifonul striga sifonul asta e in romania
4
1
Voi vorbiti de Ipu , cine sunteti voi sageti imputite , daca ar fost sifon ar fi ramas in Romania sa va terorizeze cum va terorizat ani la rând pe voi ăstia cu garda inversa care faceti praduieli sa scapati de ei , niste mizerii sunteti , dar poate vremurile se for schimba si va reveni acasa teroarea vosetra Ipu si nu o sa mai iesiti din case !!! Rablelor sifoaneala inventata !
3
2
Ion are dreptate vorbiti de persoane care habar nu aveti din respect pt un om mort bun rau nu conteaza va e usor sa dati din taste si de ipu vorbiti aiurea sifoanele sunt altele care au facut 16 sa scape de puscarii care si au legat tovarasii cu care mancau NU ipu care a ajutat pe toata lumea si la puscarie si afara DAIon are dreptate asa e romanul arunca cu noroi in oamenii buni cand aveati probleme fugea ti la ipu acum fugiti la politie sa va fie rusine de romani spurcati bai prostilor ipu a dat de mancare la amarati la puscarie voi ati facut si voi asa ceva sa vii amarat la puscarie familia ta sa planga si ipu sa te ajute sute de hoti a ajutat voi de unde sa stiti asa ceva sa va fie rusine
1
5
Sifonul ala de filip de la bcco constanta ,care a luat bataie de la brazilian de i a rupt m**a in el,asta este cel mai mare praduitor ,o zdreanta de om care a facut avere pe sifoneala si pe suferinta la lume! Care i a deschis salon de infrumusetare Lu nevasta SA "Simona tiriplica" luai-as buzele in p*la de prostituata ieftina,care s a bulit cu toti pestii din constanta! Pe bulanul asta cand il mai luati? Faceti va treaba DNA ,ANAF ca nu mai e mult si presimt ca o SA il gasiti galbin cum l ati gasit pe John ! Daca nu ii dati voi de cap ,o SA ii dam noi! Si EU cred ca ar fi mai bine SA ii dati voi de cap,ca daca ii dam noi,ii dam definitiv!!! Tuva mortii'n gura de sifoane imputite Ati stricat tara asta frumoasa
2
4
Bai sageata m**********i de sluga de ce vorbesti de ipu ca te pun altii care nu au loc de el a ajutat multa lume la puscarie si afara fara avantaj voi astia care vorbiti sub anonimat de ce nu va da ti numele daca sunteti barbati curvele au mai mut tupeu decat voi sa va dau la m**e si la mortii vostri sa ma cac pe neamul vostru ca voi ati legat lumea si trigati de altii sifoane sa va fie rusi sunteti romani deaia nu mai aveti loc nicaieri in lume alte natii va alunga si va fute femeile rusine romanilor ipu deaia nu mai baga pe nimeni in seama ca sunteti tradatori si sifoane
2
2
In fata la cutit nu se pune nimeni
4
2
Dan Moldoveanu legenda pentru mulți șmecheri din orașul asta
6
5
Patria a priori!!!
4
2
Sti ce zic dacă teai certat cu un partenar de hohavau
4
7
De ce ne arătați zdrențele Ro?.Ne interesează?.Aveți vre un interes?.
11
4
haha zamicenco model? de aia rupe brezeeul pe protocol ,ma faci sa rad baaa la fel si filip de da informatii despre munca in lumea interlopa:)) sa va f*t i gura de bulangii cocliti ce sunteti va trag sus
5
3
Iese un sapun foarte bun din BARAGLADINELE astea,numai probleme neau facut.
9
7
Sper ca urmatorul pe replica sa fii tu. Scursura societatii. Din cauza voastra suntem la coada Europei.
7
0
Cristian Zamicenco este un politist model. Este un adevarat politist antimafia. Nu a reusit nici un interlop sa il corupa si din cauza asta mananca toti c..at. Va e frica de Zamicenco fiindca stiti ca e singurul care va poate baga la puscarie.
12
1
YPU SI PUTIN SIFON ... DA SE STIE,SI SE STIE SI CA EL A DAT PONTUL DE LA NAVODARI DOAR JOHN NU LA BAGAT LA CUSCA , YPU SIFON IMPERIAL ... STIE TOATA LUMEA, MONTANTA ,BOKA , LUMEA POATE CONFIRMA CA E CIRIPITOR SI NU DE ACUM .. DE FOARTE MULT TIMP .. A LEGAT IN TOATA TARA ... GALATI , BUCURESTI ,PITESTI .. FOCSANI PESTE TOT NU MAI LEGATORI A FACUT
8
5
De ce nu sunt in puscarii?Pentru ca sunt ajutati de politicieni, alti hoti
7
1
Terminati cu pussy de ypu
6
3
DOMNUL, FALCUS CRISTIAN (YPU) îți dai sema când mori tu câte p..i în gura și în morți și în răniți și în toată rasa îți ei ,ar tre sa te f.Ti sa faci înmormântare la om ca lai slugarnic și lai băgat la pușcărie cum ai vrut tu ,știe toată lumea ca pontul de la Navodari de 100.000 tu lai dat , când te-a loat foamea ai început sa îți vinzi cunoștințele. Te-a lăsat baiatu afara Falcus ,poate măcar acum te duci lângă el . DOAMNE AJUTA
10
3
Noi suntem gangsterii incoruptibili ai României.Si va dam la m**e la toți cei care muncesc cinstiți in tara lui Klaus.Noi furam mașini le vindem avem femei la produs.Suntem nomber one in Roumania !
6
24
Interlopii saraci si/sau de alta orientare sexuala cu programari la unghii si pensat
13
5
cum mortii tai faci pe altii fricosi cand tu comentezi cu un nume fake? Sa iti iau copii la pl daca ai pisamas pe mortii tai de martalog obosit da te n mortii tai de peste obosit
4
8
Jurnalist de 2 bani, te verifixs cineva ce papi acolo? Auxi.. a fost ucis dupa ce a fost injunghiat..hahaha...analfabetuleeeeeee!
4
2
Ce articol de rahat!! Cat va platesc interlopii sa le ridicati cota!!?? Rivas era un martalog basit, limitat, mai fricos decat un iepure...NICIDECUM TEMUT!! NU VA MAI CITI NIMENI REPLICA CU ASA ARTICOLE DE MIZERIE!!!
12
5
eu nu stiu cum astia nu si-au luat de pe aliexpres tricouri care sunt anti injunghiere. daca stii ca esti cutitar cum naibii sa nu iti iei o protectie ceva..p****i..
4
2
Cristi Zamicenco cel mai corupt polițist din Constanta . Trăiește cu curvele pe care le anchetează . Se lauda ca este la antidrog dar el este la trafic de persoane .
15
4
Numai porci în poza asta.a venit Crăciunul mai devreme pt jegul ala.l-au tăiat frații lui homosexuali
15
5
Ala cu sapca este victor barbu ,cel care l-a taiat pe elvis pian la gat….era sa-l omoare….nu stie sa taie …
10
3
Cine a ajuns sa reprezinte pe Gigi Porcu
6
3
Jon care își făcea veacul prin 4-5 sa dus pe lama cuțitului direct la groapa cu gunoi aviz resturilor de gunoaie va stiti voi care din 4-5 care cred ca lumea e fraiera ca uni din 4-5 dar va inselati amarnic
17
4
Numai intelectuali in poza
15
2
Statu roman nu iti ea cetatenia ,chiar daca o persoana isi ea alta cetatenie ,trebuie tu sa anunti autoritatile romane ,caci doresti sa renunti ,platesti o taxa si ai renuntat la cetatenie,politica in multe tari este urmatoarea ,chiar daca tu ei sa zic cetatenie sua americanii spun tre sa renunti la cea romana ,tu spui nu ,ei tio da pe cea sua dar nu inseamna ca te recunosc ca cetatean cu dubla cetatenie,dpdv legal ,ei te recunosc doar ca cetatean sua.
2
5
Mafia săracă
17
2
Mai lasati-ne cu boschetarii astia care umbla mulati.S-au dus la pufurile pt homosexuali si a-au incaierat acolo pe ciocane.Nu ne mai mintiti.
25
5
Eu ți am zis sa mergem la munca ca numai merge cu sifonareala dar nu ai vrut sa înțelegi, acum te jelesc toți aia care au făcut poza cu tine pe 20 lei
11
6
Iese un sapun bun din garoiii astia , ! La topit cu ei !
27
0
Bă gunoaielor perverse de chira sau gore, nu e șmecherie sa faci pușcărie sau sa dai cu cutitu. Doar fatalai lași dau cu cutitu. Dacă ești bazat te lupți cu pumnii. Interlopii curului niște scursuri.
29
6
Ala cu șapcă neagra la ucis cu 3 lovituri de cutit..clanul chira
11
3
Interlop vine de la interpol ... colaborare din afara sistemului
11
0
interlopii si incultura. De-asta se inmultesc.
17
3
Bai fraților, John rivas a fost toată viata lui sageata ,l a pus lumea sa se bata pe 2 lei ,de aia a stat la pușcărie atâția ani ,de unde mafiot ,când el nu avea bani de mâncare
25
4
Nenorocitul ăsta, a întrat peste oameni la Năvodari, și a jefuit o familie pri constrângere, a bătut pe un coleg de la pază până la băgat în comă, iar omul nu sea mai revenit niciodată după 2ani de chinuri a murit, plus multe alte fărădelegi, iar justiția coruptă ia dat condamnare 3 ani, în iad cu el astia6nu merită compătimire, dar mai am o singură întrebare cum mama dracului a obținut criminalul, cetățenia română, asta după ce a fost condamnat, în Anglia la închisoare pe viață.
37
6
Bagati capu la cutie sifonurilor ca uite ca patiti. Numele Chira e cel mai tare in Romania
5
38
Pe Cristian Zamicenco de la BCCO când îl luați ? Care ii plătește Ramy Mustafa vacantele , hainele de firma și mobila din apartament . Vira , Nas , Druga aveau dosar de proxenetism la el și in loc sa ii bage la pușcărie ia făcut Informatorii lui !
27
5
Interlopii toti sunt criminali, dovada ca fac crime ziua in amiaza mare pe o strada plina de oameni, despre ce vorbim. N-au frica de politie de camere de nimic. Si ala era bine facut, sportiv Englezu. Astea pe la spate cu cutitu sunt mizerii, fata in fata ii batea Johny
19
5
Mergem iar la poarta alba, masa buna, caldura, sala de sport, somn cat incape. Ce munca vorbesc astia, noi avem drepturi si trebuie sa le respectati. Fetele lucreaza pentru noi
25
3
interlopii sustin campaniile electorale ale partidelor. sefii din politie sunt numiti politic. cine, ce sa faca? toti isi primesc partea ca sa inchida ochii. adevaratii criminali au functii si stau pe banii contribuabililor la birou. traficul de droguri este sustinut de oameni cu functii. amintiti va de filip!
33
6
Pot sa le dam o m**e la toți interlopii,peștii și proxenetii protejați de diias,diicot,parchet,poliție,justitie.Si ne mai mirăm că nu intram în shenghen datorita acestor lepre care ne dau la fund.
32
5
Nu putem intra in ei sa-i arestam pt ca luam si noi(sefii nostri)parte de acolo.Si peste 20 de ani la fel va fi…
30
4
Ma pis pe ei.
21
3
intr un oras cum e Constanta unde toti locuitorii stiu cu ce se ocupa interlopii care se pozeaza pe facebook cu masini de 100 de mii fara a avea o afacere sau o zi de munca mi se pare ciudat ca numai diicotul nu poate sa ii dovedeasca cu nimic . de 15-20 de ani nu s a mai facut o arestare in Constanta in randul interlopilor cunoscuti , toti sunt bine mersi liberi . dati va demisia domnilor de la crima organizata ca mancati banii statului degeaba . poate se sesizeaza cineva de la bucuresti ca dvs doar va pozati cu ei in poze si atat .
54
3
Datorita Rromilor am ajuns unde am ajuns!Astia sunt promovati ,prostitutie ,trafic de droguri si manele…Daca s-ar arestat toti pesti si ar fi bagati la munca la trotuare si autostrazi am ajunge departe! Verificarea averilor la paraziti care traiesc de pe urma femeiilor,nevestelor data cu japca la ciocan afara!Descindeti in publi 24 pe apartamente filati bagati la carcera!Interlopi cu femei la ciocan de temut unde se hranesc si ei cu malahie .Sa iasa armata si jandarmeria in strada sa ii bage la carcera silnica nu asa 2 3 ani.Sunt famili distruse din cauza la nenorociti astia de pesti .Fete prostite sau luate cu japca de niste gunoaie paduchioase!Bagati jandarmeria in clanuri !Confiscarea averilor nejustificate si bagati la tarnacop!Generatia ratata plina de drogati si drogate! Haideti sa combatem prostitutia,traficul de droguri si sa ii bagam la puscarie.Traiasca Romania dodoloata de odinioara! Astia cu muschi tatuati bagati la borduri
51
2
Varul lor l-au ucis si pe Emi Pian! Diicot-ul ce face in ce teroare sunt tinute femeiile ,batute ,sechestrate,torturate,demolate psihic.Mai vreti in Shangen prima data lichidati pesti arestati datiile maxim si la rraficanti de droguri.Oricum se va incepe din nou arestariile cu ani grei.Natie de idioti toti poarta cutite si fuste.Cu cutitul da oricine !Deasta in Romania sunt numai tentative de smecheri.Afara sunt barbati care se impusca fac afaceri.Noi ne dam femeiile la produs si suntem smecheri.Aia din 4,5 vand droguri si au si femeiile la treaba!Parchetele sa isi faca treaba Diicot-ul faceti ceva.Sunt multe femei constranse sa se prostitueze.Varianta e plina.Vira stie multe arestat si condamnat si toata gasca lui.
45
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614