REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

El este individul care a DISTRUS COPILĂRIA unei fetiţe de 10 ani! Violatorul este tatăl unui copil de 3 ani!

El este individul care a DISTRUS COPILĂRIA unei fetiţe de 10 ani! Violatorul este tatăl unui copil de 3 ani!

Replica API 8 iulie 2017 | 16:54 598

În loc de nuntă, merge în arest!

În loc de nuntă, merge în arest!

Un tânăr din Constanța este cercetat sub acuzaţia că ar fi violat o minoră de 10 ani. Aceste fapte oribile s-ar fi petrecut în locuința sa din cartierul CET, de pe aleea Egretei. Fetița de 10 ani este vecină cu presupusul violator, aceasta locuind pe strada Albastrosului. Raporturile sexuale au durat aproape un an de zile, până nu a mai suportat și i-a povestit totul mamei. Bărbatul în cauză a fost reținut și este propus spre arestare. Mai mult, acesta este tatăl unui copil de 3 ani și se pregătea de nuntă!

Ion-Lucian Stoian, tânărul acuzat de viol, a constrâns-o pe fetița de 10 ani, spunând că le va spune altor fete că a întreținut relații sexuale, astfel de aproape un an de zile, bărbatul și-ar fi potolit poftele sexuale cu copila. Momentul în care fetița nu a mai suportat perversiunile, s-a dus la mamă și i-a spus prin ce a trecut în ultimul an. Femeia a alertat Poliția. Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, l-au identificat pe Ion-Iulian Stoian, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în perioada iulie 2016 – mai 2017, bărbatul în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale normale și orale cu o minoră în vârstă de 10 ani, în urma unor constrângeri verbale.

Totodată, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului în cauză și o infracțiune de agresiune sexuală în dauna unei alte minore, în vârstă de 10 ani. Pe aceasta doar ar fi pipăit-o pe coapse, fese și în zona pieptului, fără să aibă raporturi sexuale.

Stoian este tatăl unui băiețel de 3 ani și jumătate, se pregătea de însurătoare, logodindu-se în ianuarie și părea să aibă o viață aproape perfectă. În spatele acestui peisaj perfect, se ascundea, totuși o plăcere ilegală... a abuzat aproape un an de zile de un suflet de copil, în vârstă de doar 10 ani. Pe pagina sa de pe o rețea de socializare are următorul mesaj afișat: „Mai devreme sau mai târziu, fiecare va primi ce merită”... lucru care se va întâmpla și cu el dacă instanța decide vinovăția acestuia, acesta riscând ani buni de închisoare.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 07.07.2017 a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, lucru care s-a și întâmplat. Instanța a decis arestul preventiv pentru 30 de zile.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in unele tari scrie pe autobuzul scolar ca copiii sunt viitorul tarii, ca asa cum ai grija de ei asa poti spune ca ai un viitor. cand un tata violeaza un copil acest om merita castrare chimica, iar mama fetitei cercetata intrucat nu a obs drama prin care trece propriul copil. cum poti sa nu vezi?! dar, parca vad, el va fi lasat in libertate pana cand un om adevarat il va ucide cu un glont in coaie si l va lasa sa sangereze ca un porc ce este!
6
2
l-as eviscera gratuit
6
2
La ancheta se va descoperi ca si ma-sa fetei nu era chiar nestiutoare de activitatile lu asta
3
2
Moaaaa, detectiv particular si taximestrist?!!!
8
4
Si tu trebuie sa fi spanzurat.Inaintea pedofilului.
4
5
Cred ca nu a mai facut plata la mama fetei pentru prestatie . Altfel nu se explica de ce nu si-a dat seama intr-un an de zile care e realitatea. Mai urmaresti copilul il mai supraveghezi. Pare o prostie ce scriu dar in 80% din cazuri asta e realitatea , credeti ma sunt detectiv particular si taximetrist. Am vazut multe. Cei care stati acasa si va uitati la TV si ziare va rog sa va abtineti.
9
4
astia ar trebui castrati.
14
4
Si voi de ce promovati asta facand doua articole intr-o zi despre acest subiect?Sunteti mai bolnavi ca pedofilul.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218