REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elena Economu, înlocuită de Ramona Olaru în brațele fiului subprefectului de Ialomița

Elena Economu, înlocuită de Ramona Olaru în brațele fiului subprefectului de Ialomița

Mirela PASCAL 27 martie 2023 | 00:00 16087

Ramona Olaru a încercat să țină departe de ochii curioșilor cea mai nouă relație pe care o are, după despărțirea de Cătălin Cazacu. Se pare însă că nu a putut să-și ascundă iubitul atât de bine. Cel care-i încălzește sufletul este nimeni altul decât Mircea Babagianu, fostul iubit al Elenei Economu. Babagianu este fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Elena Economu, inlocuita de Ramona Olaru in bratele fiului subprefectului de Ialomita

Degeaba a încercat Ramona Olaru să-și țină noul iubit ascuns, căci repede s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Mircea Babagianu, nimeni altul decât fostul iubit al Elenei Economu, fiica afaceristului constănțean Tudorel Economu.

Elena Economu, inlocuita de Ramona Olaru in bratele fiului subprefectului de IalomitaElena Economu

Olaru și Babagianu sunt împreună de o lună, iar din postările făcute de focoasa blondă pe rețele de socializare înțelegem că este destul de răsfățată.

Fiu de subprefect și frate de consilier la Ministerul Cercetării

Mircea Babagianu are 25 de ani și este un mic afacerist și trăiește într-un lux absolut. A studiat la Londra,  locuiește în Pipera, și se îmbracă numai cu haine de fițe. Tatăl lui este subprefectul din Ialomița, Gheorghe Babagianu.

Elena Economu, inlocuita de Ramona Olaru in bratele fiului subprefectului de Ialomita

Ca un tată iubitor, subprefectul și-a trimis fiica, proaspăt întoarsă în țară din Spania, în prima linie a administrației românești, consilier superior al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, secretar general adjunct al PNL Diaspora. Oana Babagianu are o relație foarte bună cu europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, același care a și convins-o să se întoarcă în țara natală. Europarlamentarul Rareș Bogdan a recunoscut că a ajutat-o pe Oana Babagianu să vină în țară și să se angajeze în Guvern, dar spune că a făcut acest lucru pe baza CV-ului ei.

Elena Economu, inlocuita de Ramona Olaru in bratele fiului subprefectului de IalomitaOana Babagianu

Nașa copiilor ei este impresara Ana Maria Prodan.

Revenind la Elena Economu, aceasta a avut, ceva timp, o relație cu Babagianu. După ce s-au despărțit, fata a început o relație cu fiul patronului BGS, Andrei Oprea.

Elena Economu, inlocuita de Ramona Olaru in bratele fiului subprefectului de IalomitaElena Economu

De altfel, cei doi băieți au fost protagoniștii unui scandal în localul Elenei Economu din București, Fattoria. După acest incident, restaurantul ar fi fost vândut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un subprefect la Stat 15600 lei pe Luna? Judetul jalomita Si cum poate Deveni Millionär ?
0
0
de aceste hahalere imputite?
0
0
Babargytu Ranlagytu REPLIKAKA toate RABLAGYOARSELE scrii!! Un articol mai dr DOAMNE-AJUTA nu va fata mintea aia!
1
0
mahalageala la makis ca la cinghinelele. și deloc nu le e rușine.
6
0
REPLICA FACE RECLAMA, LA c***e SI VAGABONZI.HALAL PRESA,HALAL TARA.
8
0
Cine e ala de la stejaru tistimelu de a vrut sa se spanzure ?
5
0
lav stori
3
0
astea nu sunt femei de casa. Sunt de consum.Ajung ratate batrane.
18
0
arata parca e Fulgerica de la Clejani.
13
0
Elena Economu..... sarăcuța fata a mwuit.o ¾ din Bucuresti.....a ajuns DAMA DE COMPANIE .....Asa că nu mai fiti răutăciosi sa o denigrați.....pană la urmă Apa spală tot !
17
0
Donchi pufleni funie !
11
0
Foarte bun articol. Eram un pic stresat. Acum m-am liniștit.
18
1
Șpaga și corupția vor disparea doar dacă se desființează statul r0mân. Țendinta de corupție se transmite din generație în generație ca o moștenire. În instituțiile de forță din Constanța și București ale statului r0mân se regăsesc mulți dobitoci și multe dobitoace cu o lipsa crasă de educație, chiar și makidoni sau maki-doance cu așa-zise studii "absolvite" la facultăți private unde întotdeauna a primat prostia și șpaga și care acum se dau inteligenții pwlii.
23
1
Pt.Anghel Ion. Nu este nevie sa iti dai cuvantu,cred ce spui,numai ca cei care au juefuit Romania in afara de politicieni sunt angajati organelor de control,toti,de la vamesi si restul politistilor de tot felul pana la inspectori ANAF,inspetori sanitar veterinari,protectia consumatorilor si mai sunt destui controlori dastia care acopera hotzi si judecatori care impreuna cu procurori si avocati care contrar evidentelor au scos nevinovati sau au dat pepse formale marilor infractori din Romania,astia sunt oameni cu putere mare in orice tara cu toate ca nu sunt atat de vizibili ca politicieni,eu te-am criticat pentru ca nu sunt deacord cu formula preferat a hotilor care spune cam asha:"ce ma eu am furat ia uitate tu la celalat",in rest eu iti doresc toate cele bune.
8
0
și voi sunteți absurzi.a văzut babagianu ce înseamnă o familie de eschibaba-tistimelu. a luat decizia cea mai înțeleaptă. i-o fi ajuns de atâtea istericale și vrăjeli de mari milionari.
13
1
Că fața ta-i albă Ca co, ca co, ca cocaina Că fața ta-i albă Ca co, ca co, ca cocaina Că mi-ai luat sufletu' Ca co, ca co, ca cocaina Că mi-ai luat sufletu Ca co, ca co, ca cocaina
9
0
Pentru domnul Escu .Sunt r*mâ,nu am nici cea mai mică legătură de sânge cu makidonii,și vă dau cuvântul meu că nu m-aș dori să fac niciodată afaceri cu ei.,am avut și când se văd cu sacii în căruță primul lucru încearcă să-ți tragă clapa ,dar mă refeream că mai găunosi că politicienii r*mâni care ne-au îndatorat și ne-au furat nu există, în rest doamne ajută și vă doresc tot binele tuturor și sărbători pascale pline de bucurii.
7
1
alde Economu încă n-au învățat că una e să bei pe datorie și alta e să fii milionar pe datorie.
14
1
Politisti se laudau ca au amendat nu stiu cate perechi care faceau sex prin masini sau parcuri dar pe astia nu ii vad,aici este un alt nivel de prostitutie mai cu staif pe care politisti nu ii pot deranja daca vor sa mai fie angajati politiei,de jandarmi sau locali nici numai vorbesc caci astia sunt cei mai mici dintre politisti si daca este sa ne luam dupa Anghel Ion care spune despre makidoni ca sunt mici pe langa adevarati hotzi din Romani va dati seama despre ce vorbim,da mai Anghel makidoni sunt hoti mai mici cum spui tu dar armani tai nu sunt hotzi aia de jos care te fac la buzunare sau itzi fura o bucata de metal din curte sa o vanda la fier vechi si nici curvele lor nu sunt ultimele c***e din Romania,acolo sunt altzi minoritari din tara asta,frati vostri mai mici in hotzii si curvasarii carora nu pot sa le zic pe nume pentru ca ii discriminez ca si in cazul vostru,firati ai draku de excroci,curvari si hotzi si voi si frati vostri.
10
3
Tzadar le numai zer cu aracet
11
0
Pe bune vorbim ....trebuie sa fi dus cu capul sa-ti iei o prostituwata ca Economu....Pentru o seara se merită sa o mwiesti si atat..!
14
0
Îmi vine să rad,scrieți de makidonii ăștia de parcă ei au îndatorat țara asta cu 130 de miliarde euro,voi vă uitați la mărunțișuri, dar nu vedeți cu adevărat unde este buba,că avem o clasă politică cangrenata, care își votează pensii speciale, și multe alte favoruri, aveți ce aveți cu o entitate,care își vede interesul propriu, într-o țară în care statul te fură din orice poziție ei de ce ar fi mai catolici decât papa, așa că vedeți-vă și voi de propriul interes și nu vă mai invrajbiti atâta, că până la urmă cu bune și cu rele toți suntem în aceiași găleată.
11
6
Nu ne veți scuti niciodată cu penalii vostri. Sa dea domnul sa iasă si in romania o revolutie ca in franța să vă vedem ca şobolanii ascunşi
15
0
Pfff.cine a manelistul ala slăbănog cu ochelari de soare în casa? Ce laba trista
21
0
Multa mwe cu kkt pnl si tuturor sustinatorilor sai
11
2
PNL -ISME!
5
4
Cine e ala de lau gasit pe ultima suta de metri inhamat in beci ?
12
0
Vai di plua noastră, viitor de haur are tara noastră. Să-l mai votați pe Rareș Bogdan ala, ca uite cum va luați eium.
13
0
măcar aia a lui Babagianu s-a implicat in alte activități. A făcut și doi copii. A lu` economu rupe cluburile, petrecerile, cancanu` și se crede vedetă pe gechile goali.
22
2
până la ora asta de la apariția articolului sunt peste 2300 de vizualizări. dau armânii refresh la articol ca disperații pentru comentarii. maobetea e în floare. ca ți arșini.
19
1
Babageanu ăsta e un tip așezat la locul lui. Pare și cu educație bună. S-o fi săturat de aerele divei tatuate și cu educație=0.
12
3
Si Olaru asta este cam poama acra. O sa o tavaleasca asta niheama si dupa aceea o sa-si ia un flit puternic. Nu o primesc ma che astia in curte la ei..
19
2
Mircea este un m*****n cu bani multi care acum f..e o mucana c...a dupa ce f...t o makidoanaca c...va
20
1
armãnlu shi oarfãn s-hibã, tutu pi celnic shi adutsi.
16
6
Într-un oraș civilizat, bijduvenii nu ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N a ț i e de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
33
4
Nici m a c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe r0mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier.
29
3
Să vinzi o afacere doar pentru simplu fapt că s-au scandalizat doi amorezi pentru o neica-nimeni, pare a fi cusută cu ață albă. Poate ca nu mai mergea afacerea, e altceva. Totuși, în tagma makkidonilor, așa măscăreală nu s-a mai auzit. Ce vremuri de rahat s-au abătut asupra E T N I E I preaslăvite. Pare purisancă makkidoanca. Dacă era în Constanța până acum era și deja măritată și cu 3 copii și cu nuntă de 700 de persoane. Așa la București din când în când mai află makkidonii de una-alta despre cineva din tagma lor, și doar frânturi. La București nu le știe nici naiba. Se fwt cu cine le place, se distrează pe unde le place, beau ce le place. Viață de târâturi. Boschetare de prima mână. Alcooliste.
35
1
Haida hai, mai mereu cu paharul de șpriț în bot.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108