REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elevii deja se interesează unde să petreacă banchetul

Elevii deja se interesează unde să petreacă banchetul

Replica API 3 mai 2022 | 13:30 1113

După doi ani de pauză la distracție în care tinerii au tânjit la propriu după petreceri și dezmăț, iată că vara se instalează după dorințe… ba cu festivaluri, ba cu banchete de sfârșit de an.

Odată cu trecerea pandemiei, tinerii se pot bucura din nou de emoția și bucuria celui mai important eveniment la final de generație. Aceștia sunt extrem de nerăbdători în a petrece banchetul de final împreună cu ceilalți colegi.

Astfel că, fără a sta pe gânduri, elevii s-au interesat care mai de care de ofertele pe care organizatorii acestor evenimente le oferă, punând accent foarte mare pe orele de funcționare, respectiv finalul absolvirii. Îngrijorarea acestora în ceea ce privește timpul este în strânsă legătură cu pandemia, din cauza faptului că, în cei doi ani de Covid-19, dezmățul a fost tăiat de pe listă.

Părinții se implică tot mai mult în distracția copiilor

După întreaga pandemie unde toată lumea a avut de suferit, pare că părinții ar fi tot mai indulgenți în privința copiilor săi și a distracției la care aceștia își doresc să participe. ”Părinții elevilor au fost foarte implicați în organizare, dorind să le ofere copiilor un moment de relaxare. De asemenea, cea mai frecventă întrebare adresată de către aceștia este dacă au limită de oră și dacă pot petrece până dimineață pentru că tinerii își doresc să petreacă cât mai mult după pandemie” a declarat Banchet de Vis pentru Replica Constanța.

Tinerii vor la munte, în loc de banchet

Totuși, durata cât mai mare a petrecerilor nu este singura dorință. Unii absolvenți sunt mai interesați de o vacanță cu muzică și grătar la munte, în loc de o noapte de dezmăț în cadrul unui restaurant, fie că este de lux sau nu. ”Am dori, totuși, să profităm altfel de ocazia asta și să mergem la munte. Întreaga clasă. Ar fi mai frumos…” a afirmat o tânără din an terminal pentru Replica Constanța.

Cerere-ofertă în cadrul banchetelor

Elevii sunt în căutare de organizatori și par destul de interesați să aibă pachetul complet în cadrul evenimentului la care o să participe, pentru care vor achita o sumă de bani . Aceștia își doresc să aibă parte de Candy Bar, Fruit Bar, Oneshot Bar, DJ, Fântână de ciocolată, foto, video, tort și concurs Miss&Mister, care, potrivit Banchet de Vis, este cerut de asemenea.

”Din ofertă nu poate lipsi un DJ care să întrețină atmosfera, o terasă ar fi de preferat, tortul nelipsit, candy bar și concursul de Miss&Mister”, au mai spus reprezentanţii Banchet de Vis.

Organizatorii de asemenea sunt deschiși la oferta cea mai avantajoasă potrivit dorințelor pe care le au tinerii absolvenți.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai de capul lor .se face schimbul de tura la bordelurile din Milano cu missele
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212