REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ESCROACĂ din Germania, PRINSĂ la Constanța! Voia să ajungă în Bulgaria cu mașina!

ESCROACĂ din Germania, PRINSĂ la Constanța! Voia să ajungă în Bulgaria cu mașina!

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 262

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat o femeie care era urmărită internaţional pentru infracțiuni de înșelăciune și fals privind identitatea, fapte comise în Germania. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la data de 7 februarie a.c., au depistat o femeie, de 49 de ani, cetățean german, pe numele căreia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Germania. Femeia a fost dată în urmărire internaţională pentru comiterea a 13 infracțiuni de înșelăciune și fals privind identitatea, pe teritoriul Germaniei. Pentru depistarea acesteia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. La data de 8 februarie a.c., a fost prezentată Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile germane. ” În data de 07.02.2019, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul german S.H.C., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Ungaria. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, pentru săvârşirea unor infracţiuni de natură economică. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis polițiștii de frontieră.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Escroaca din Germania, prinsa in Romania la vama cu Bulgaria in masina de Ungaria. Ori suntem europeni ori nu mai suntem.
0
0
Pfff ! Adunatura de coarde care au rupt pizda prin Turcia apoi Italia si Germania ajunse codoase si pestoaice la menopauza !
2
0
Diaspora....
3
2
Pai aceasta escroaca a venit sa se acunda in Romanica? Ea nu stie ca aici o asteapta o mare sodomie?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367