REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Este peste tot! Ce funcționar celebru a fost pus șef în Portul Constanța în locul directorului săltat pentru luare de mită

Este peste tot! Ce funcționar celebru a fost pus șef în Portul Constanța în locul directorului săltat pentru luare de mită

Replica API 12 mai 2018 | 00:12 1049

Decizie AGA de ultimă oră

Decizie AGA de ultimă oră

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța s-a întrunit într-o ședință de urgență, neprogramată, pentru a scăpa de rușinea pățită luna trecută, când a votat în Consiliul de Administrație (CA) un personaj care tocmai își zăngănea cătușele pe la DNA, după ce a fost prins că lua șpagă de la proprii angajați. În locul penalului, AGA a numit un cunoscut funcționar constănțean, care devine astfel ultra-mega-calificat, în condițiile în care este administrator și la aeroport, activează și în turism, a fost și la Autoritatea pentru Turism și manageriază și întregul județ Constanța.

AGA desemnată de Ministerul Transporturilor a decis, pe 8 mai, revocarea administratorului Luigi Marius Ciubrei, arestat pentru luare de mită, pe care tot ei l-au numit, cu o lună înainte, în CA-ul portului. În locul acestuia, a fost instalat administrator al Portului Constanța, cu un mandat provizoriu de patru luni, unul din funcționarii celebri de la malul mării, Mirela Florența Matichescu. În aceste condiții, CA-ul APC este alcătuit acum din Dan Tivilichi (directorul general al companiei), Gabriela Murgeanu, Daniel Adrian Naftali, Traian Panait, Elena Petrașcu, Silvia Popeangă și Mirela Matichescu. Între timp, Luigi Marius Ciubrei, directorul general al Administrației Porturilor Dunării Maritime SA Galați numit de minister șef la Constanța deși era după gratii, se relaxează acasă în arest la domiciliu.

Ce funcții are Matichescu

Mirela Matichescu este unul din cei mai activi funcționari publici constănțeni. Promovată intens de fostul primar Radu Mazăre, Matichescu deține sau a ocupat numeroase funcții publice: administrator al Aeroportului Internațional ”Mihail Kogălniceanu”, vicepreședinte al Asociației Litoral- Delta Dunării, membru în Consiliul Director al ADI ITI Delta Dunării, director adjunct al ADI Dobrogea, membru ATOP, administrator al Centrului Cultural ”Theodor T. Burada”, președinte al Consiliului de Administrație la Spitalul Județean de Urgeanță Constanța, șefă de cabinet a președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a fost șefa Autorității Naționale de Turism, este șefa de cabinet al președintelui Consiliului Județean Constanța și administrator public al județului Constanța. Toate acestea fără a mai vorbi de afacerile sale private din turism, Matichescu fiind patroana a două cluburi din Mamaia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este prea mult! Cineva trebuie sa-i spuna protectorului ei ca, odata cu aceasta numire, s-a depasit o limita!
8
0
Duduia practica sex anual
9
0
Da,e o femeie geniala,din cauza careia se discuta aprins noile criterii pentru decernarile premiilor Nobel. Cum o functionara din Romania depaseste cu mult calitatile si eficienta muncii unor genii ,este limpede ca directorii pusi politic de la noi trebuie sa primeasca de fapt premii Nobel in cascada,In caz contrar se vor face sesizari la ONU si toate celelalte organisme internationale importante. Pai ce naiba ?!
9
0
Cat a supt la viata ei de-abia acum se vede rodul !!!!
9
0
Bravo Mirela!Felicitari!Cea destapara constanteanca!
2
7
cu siguranta ii arunci gunoiu si o stergi la cur de ai asa impresie buna despre ea ! Toata lumea stie ca e necalificata
9
1
In primul rand doamna Matichescu are o vasta experienta in administratia publica locala.Asta spune multe despre faptul ca este un om competent.Credeti-ma,nu te sustine nimeni in functii atat de importante daca nu esti pregatit profesional.Dar din pacate v-ati facut un obicei in a improsca cu noroi in clasa politica actuala.Unde ati fost la alegeri?
2
10
Portul Constanta e condus de la Galati de directorul arestat care este inca director ca asa scrie pe saitul APDM
10
0
Asta e femeie? Cred ca are o .ula....mama-mama!
8
0
Cea mai mare pregatareasa! Orez cu lapte! Ai draq corupti ce sunteti!
9
0
Bai caraghiosilor, castigati intai alegerile su dupa aia mai deschideti gura. Ciocu mic. Si mai schimbati placa ciuma rosie ca s a tocit. Uitati va in ograda proprie. Ce vedeti? Mult rahat.
2
13
Felicitari Mirela
1
14
cum poate aceasta cucoana sa se achite de sarcinile atitor functii?
13
0
Recomandarea lui Radu Mazare spune tot Cred ca va ajunge si doamna princine stie ce insule poate chiar in luxoasa statiune a lui Mazare.
10
0
Nu se remarca cu nicio viziune si initiativa
12
0
Sistemul PSD-ist. Incompetenti pusi in diferite functii cheie si cu afaceri de doi lei, create pe seama banilor mulsi sub forma de "salarii" de la stat. Oare de ce in intreaga ei cariera nu a fost numita de un privat sa ii administreze afacerea? De ce oare a avut parte doar de functii la stat? Nivelul de incultura i se citeste pe chipul ei, deloc angelic.
15
1
Felicitari Mirela Matichescu si mult succes !
2
22
Un adevarat om! Bvo mirela
3
19
Moarte PSD!!! Moarte TSD!!! Moarte machidonilor!!! Moarte tiganilor!!!
20
3
Te referi la Chicken Time?
6
1
esperenta conteaza!cate mese a luat in cap profesionista ,nimeni nu o ajunge la km inhalati...
16
2
N-avea asta o saormarie in spatele bisericii de langa magazinul Tomis? Prin anii 90...intre timp ce sa vezi...
16
1
Esti lacheeeeee ! Daca nu muuuuuist. ! Sau ???????
1
9
makerel va spune ceva... acolo se fac toate manglele constantei.gherasim alt redart dintr-un gogosar de consilier la navodari se lauda cu legaturile lui gen teodorovici,stroe ,nea liviu ... un muist
14
1
O persoana mizerabila, inculta, rea si plina de venin impotriva specialistilor care o iau peste picior. Tutuianu, esti orb, chior sau prost? te face asta dupa regula ei de la pastaie citire. Iti indeparteaza oamenii de valoare si iti serveste la tava stiuleti. Credeam ca esti mai priceput, dar ai dat-o cu mucii in fasole cu ciuma asta.
25
2
Daca astia doi de sub mine o vad p'asta foarte frumoasa si inteligenta inseamna ca mamele lor au fost de fapt niste tati.
19
1
In sfarsit la conducerea portului a ajuns o persoana competenta. Sunteti invidiosi fraierilor, Mirela nu numai ca este foarte frumoasa dar este si extrem de inteligenta.
3
36
Bravo Mirela. O femeie foarte frumoasa.
7
39
Bai frustratilor, la fel ca si ANAF, portul este condus de la Galati! Macar pe vremea lui Mazare era condus de la Constanta!
6
15
Ai dreptate. Calificata ! Nu mai sunt competenti in judetul asta, e numai ea peste tot. Freaca bine ridichea
25
1
NU MAI UN CAP DE POOOLA POATE FI ATAT DE DESTEPT.
15
1
Acum cativa ani prajea pui intr-o dugheana insalubra!dintr-o data,salveaza judetul! De-aia ne merge asa bine! Zici ca suntem ciumati in orasul asta,toata lumea ne ocoleste!
30
1
Comenteaza aiurea numai frustrati tristi si parerologi de cartier, fara sa cunoasca omul la care se refera. Trebuie sa fii nebun sa crezi ca o pesoana poate avea atatea functii in Statul Roman fara sa aiba si competente pe masura. Mai ales la Port, unde isi dau girul pentru functiile de conducere atat Serviciile cat si NATO.
5
23
Vrem nu vrem judetul inca este condus de ciracii drogatului Pastae si ai porcusorului Nicusor . Impreuna au dus in colaps toate institutiile publice , impreuna au muls , tuns si belit Dobrogea si tara ... Matichescu este un fel de Udrea , care periaza si freaca ridichea urmasilor mafiotilor betivi si drogati !
37
2
Dna Matichescu este un bun manager! Sigur o sa faca treaba buna!
8
43
Daca s-a votat la C-ta pt un pui si un kg de orez, asa ne trebuie. Am cunoscut-o pers pe marea specialista Mirela, este un zero barat , cu facultate la Spiru si masterat in Rep Moldova. Tot Duhul lui Mazare pluteste deasupra Constantei?
43
3
A terminat oamenii Tutuianu, mai promovom si pe altii de care nu am auzit.... sau doar
22
2
In sfarsit un constantean!
4
26
E o mega bandita
44
2
Ce este exemplarul din foto? Travestit sau indian?
44
3
O proxeneta
50
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218