REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Eugen Bogatu, fostul şef al Direcţiei Domenii Portuare, construieşte un bloc cu 6 etaje la Hanul Piraţilor

Eugen Bogatu, fostul şef al Direcţiei Domenii Portuare, construieşte un bloc cu 6 etaje la Hanul Piraţilor

Replica API 11 iulie 2017 | 00:00 1095

Năvodari, paradis imobiliar

Năvodari, paradis imobiliar

S-a construit şi se construieşte în neştire la Năvodari! De-a lungul bulevardului Mamaia, lăţit cu mult chin şi pe nervii şoferilor disperaţi că lucrările nu se mai termină, s-au înălţat vile, pensiuni, blocuri, de diferite dimensiuni şi culori. E o amestecătură care te poate şoca, iar verva imobiliară este departe de a fi încheiată! Un personaj care s-a făcut remarcat în plan local dar şi naţional „graţie” unui dosar penal (denumit generic UCM Reşiţa), fostul director al Direcţiei Domenii Portuare din Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime“ SA Constanţa, Eugen Bogatu, se “reinventează” în nordul litoralului.

Astfel, pe ordinea de zi a celei mai recente şedinţe a Consiliului Local Năvodari a figurat, pe ordinea de zi suplimentară, un proiect privind aprobarea documentaţiei Planului Urbanistic Zonal în vederea construirii obiectivului “imobil de locuinţe colective P+6”, în Mamaia Nord, în zona Hanului Piraţilor. Beneficiarii construcţiei este nimeni altul decât Eugen Bogatu, alături de soţia Codruţa Dana Bogatu şi Iulian Dragoş Tudoran. Conform proiectului aprobat de către consilierii locali, lucrările de amenajare a căilor de acces şi de echipare tehnico edilitară a zonei se va executa pe cheltuiala dezvoltatorului. De asemenea, dezvoltatorul va trebui să asigure şi locurile de parcare aferente blocului cu 6 etaje. “Termenul de valabilitate al acestei documentaţii este de 10 ani de la data aprobării”, se mai arată în hotărâre.

De precizat că familia Bogatu nu este străină de activitatea imobiliară şi turism.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/eugen-bogatu-a-renuntat-la-hotelul-robinson-din-predeal-pentru-4-5-miliarde-14484/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotu de acciza a lu florin vizan ,costica oprea vrea sa inchida loft ca nu ii dorm clientii
1
0
in curand dreptatea nu va mai fi facuta de institutii si de legi. intr- o tara in cadere libera, dreptatea se face cu explozibili. inca putin, Romanie!
7
1
excelent. a furat a stat un pic la garsoniera da se merita!
7
0
Bogatu Smecheru
4
1
Bogatu, Pilca, Tudoran, Bratu, etc. smecheri de smecheri !!!
9
2
Asta a furat la vama de a rupt! Cand au publicat fisa lui si a sotiei de la SPIT avea zeci de terenuri si zeci de imobile! In Eforie Sud avea un cvartal de case intre patru strazi, ce mai, omul a rupt! L-au plimbat astia putin, l-au tinut si la beci putin si acum e ca nou, cu banii la purtator! Romania e tara ideala pentru marii hoti! Ca aia de fura de foame un salam stau 5 ani la racoare!
21
0
Suntem alaturi de tine. Eugen.
6
11
La cati bani a furat, poate construi un cartier. A stat putin la odihna si meditatie si acum, curat fiind, scoate banii de la saltea si investeste. Mare destept si asta...
21
0
Nu era la puscarie?
16
2
Asta a fost pus pe functii la stat de partid si s-a imbogatit ... Sau , o fi castigat la pacanele ?
13
1
Se pricepe! Foarte frumos proiectul constructiei.Mai ales ptr ultimul etaj.
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218