REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Eugen Voineagu, fostul șef de la Protecția Consumatorului, candidează la Primăria Constanța

Eugen Voineagu, fostul șef de la Protecția Consumatorului, candidează la Primăria Constanța

Victor ROTARU 3 aprilie 2024 | 00:00 2872

Ne mai despart aproape două luni de alegerile locale, iar candidații au început ușor, ușor, să-și facă apariția pe scena publică. Pe lângă candidații partidelor, au început să răsară și independenții în frunte cu Felicia Ovanesian, fostul city manager al municipiului Constanța, urmată de Valentin Berechet, preotul de la biserica Sfinții Martiri de la Niculițel, de pe strada Unirii, și în cele din urmă de către fostul șef al Protecției Consumatorilor Constanța. Eugen Voineagu, căci despre ele este vorba, a confirmat candidatura pentru Replica, declarând faptul că este fost membru PSD, însă nu a fost lăsat niciodată să candideze.

Eugen Voineagu, fostul sef de la Protectia Consumatorului, candideaza la Primaria ConstantaEugen Voineagu

Eugen Voineagu are 58 de ani și a ocupat funcția de director al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului din 2003 până în 2009. Eugen Voineagu este hotărât să candideze pentru funcția de primar, decizia fiind luată mai de mult timp: „Decizia era de mult, dar tot timpul nu a fost loc și pentru mine, a fost loc doar pentru alții... Am 58 de ani, este ultima încercare. Nu am încercat niciodată, am vrut, dar tot timpul au fost alții mai importanți. Am fost membru PSD mulți ani. Când s-a dat legea aceea a funcționarilor publici, în care te punea să alegi ori politică ori funcționar public, eu am ales a doua variantă. Am fost dat afară de 2 ori de la OPC de garda veche din PSD, am câștigat în instanță o dată. Am tot stat așa, să plece garda veche, au venit ceilalți și nu m-au vrut nici aceștia. Am urcat toate treptele în partid. Am luat-o de jos, am lipit afișe, am ținut partidul, eu am fost membru din 1999. Am tot făcut adeziuni, când a venit Stroe, iar am făcut adeziune, nu m-au vrut nici ăștia. Nu m-am gândit să mă înscriu în niciun partid pentru aceste alegeri. Mie îmi place să muncesc, nu stau la mâna nimănui niciodată.

Care este programul electoral a lui Eugen Voineagu

Printre cele mai mari probleme cu care se confruntă Constanța în momentul actual se numără clar lipsa locurilor de parcare, aspect pe care mizează și Eugen Voineagu: „Eu o să mă axez pe câteva chestii foarte importante și foarte bune pentru constănțeni. Vreau să reglementez treaba cu parcările. De ce să plătesc eu taxă pentru o parcare pe bulevard? Fă parcări supraetajate, subterane, și ia-le banii la oameni. De ce-mi iei banii? Că stau pe stradă? Nu înțeleg stâlpișorii care sunt puși peste tot. Sensurile unice sunt făcute aiurea. Eu sunt născut și crescut în Constanța, și ultima stradă, dacă mă întreabă cineva, eu știu unde este și cât de mare este. Iubesc orașul acesta și o să-l iubesc cât voi mai trăi. Nu sunt de acord cu barierele la trecerea de cale ferată. Ditamai orașul nu poți să faci niște pasaje? Toți vin, vorbesc, dar nu fac. Stai în aglomerație mereu. Sunt chestii elementare și de bun simț, de care ne lovim în fiecare zi. Nu povești... o să fac, o să dreg... fă! Să spui 100 de lucruri și să nu faci nimic? Să audă oamenii? Au mințit destui înaintea mea, eu nu pot. Îmi doresc să câștig, să arăt ce aș fi putut să fac și nu m-au lăsat să fac, de asta vreau să candidez.

Eugen Voineagu, fostul sef de la Protectia Consumatorului, candideaza la Primaria ConstantaEugen Voineagu

„Poate e vremea independenților”

Legat de cum se va desfășura campania electorală dar și de echipa pe care o are în spate, Eugen Voineagu a transmis faptul că va merge din piață în piață, fără a cheltui prea mulți bani pe campania electorală: „Eu îi am în spate pe cei nemulțumiți, cei care vor o schimbare. O să ne axăm să ne facem cunoscuți pe internet, din om în om, din piață în piață, așa va fi campania. Nu va fi campanie cu bani, nu suport așa ceva și nici nu vreau. Partidele mari au un plus, au un electorat din start, noi plecăm de la 0. Dacă le vom demonstra oamenilor că avem ceva coerent, probabil că ne vor vota. Deocamdată eu stau bine la semnături, am adunat foarte ușor 2.600 de semnături, și asta doar din prieteni. Nu vreau să fac act de prezență și doar să mă aflu în treabă. Toți au mințit că vor face, și după ce au ieșit, s-au uitat doar la buzunarul lor. Fiecare face ce vrea, cum crede, nu vreau să mint lumea, nici să promit, eu cred că știu cel mai bine ce e mai bun pentru orașul acesta. Poate e vremea independenților. Oamenii poate s-au săturat de aceleași minciuni.”  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mangla politica! Candideaza independent doar doar mai ciordeste cateva sute de voturi de la naivii nehotarâti. Dupa alegeri sigur il vedem sef pe undeva. Punem pariu? Ceti stie!
1
0
Pai pesedeul te-a pus la opc mai nea voineagu!
2
0
Nea Eugen o sa inceapa sa te rasboiasca concurentu de peesede. ai ajutat multi oameni cand erai la opc, asta de acum nu ajuta si ii place cu scandal.
1
0
Felicitari! Si eu votez Voineagu!
3
7
Sa ai tu parte de bani toata viata ta, exact cata spaga a luat omul asta.
5
1
Din colecta șpăgilor omul poate să candideze
2
0
Da merita să vină la primăria Constanța un om deosebit fiind independent
3
4
Nu scapam de d r a c u si o sa dam si de ta su. Mitroi-pnl, a prins repede stilul c h i t a c pnl constanta. S a inceput in ritm alert montarea a cate 2-3 randuri de borduri pe fiecare trotuar. S au montat si indicatoare rutiere, cu peste 1m diametru. De unde o fi modelul asta? Asadar, urmaze inca 4 ani de jaf. Toate campurile si satele vor fi umplute de borduri, pavele, indicatoare rutiere si, evident, stalpisori. Sa vedeti sensuri unice pe fiecare tarla din satele judetului! Vivat hotzia, vivat pnl! Sa nu mai ramana nimic, dar nimic(nu nimic de furat), dupa viitorul vostru mandat de 4 ani la CJ si primaria Cta.
5
1
Bravo dle Dontu!! Adevarul spus la mare finete!!Dacă nu aveți spatiu de comentare, ne strecuram pe unde se poate, sa confirm ca tot ce spuneți și încă multe altele , sunt perfect susținute de realitate. Organizația psd Cta nu mai exista de mult, iar eu, membru vechi psd, confirm dezastrul confiscării ei, în interesul privat al întreprinzătorilor bogați, cu fii si fiice prin parlament si altele slujbe groase la bani. E timpul marii schimbări, ori psd piere la alegeri. Dr g***a ca si alți intelectuali profesioniști, va pleca ori demisiona, pentru mizeria de a fi fost ignorat total. Poate ca demisiile noastre vor ajuta la o noua organizație, fără tzatza de la Cumpăna și alaiul ei de sustinatori. Haideți fraților sa mai facem psd cum a fost odată!
4
0
Bravo dle Dontu!! Adevarul spus la mare finete!!Dacă nu aveți spatiu de comentare, ne strecuram pe unde se poate, sa confirm ca tot ce spuneți și încă multe altele , sunt perfect susținute de realitate. Organizația psd Cta nu mai exista de mult, iar eu, membru vechi psd, vongitm dezastrul confiscării ei, în interesul privat al întreprinzătorilor bogați, cu fii si fiice prin parlament di altele slujbe groase la bani. E timpul marii schimbări, ori psd piere la alegeri. Dr g***a ca si alți intelectuali profesioniști, va pleca ori demisiona, pentru mizeria de a fi fost ignorat total. Poate ca demisiile onasa vor ajuta la o noua organizație, fără tzatza de la Cumpăna și alaiul ei de sustinatori. Haideți fraților sa mai facem psd cum a fost odată!
5
1
Nu avem nevoie de cei care merita ci de cei care pot! E mare diferență! La noi problema cea mare e cu pututul!!!
6
0
l-a bagat gruparea lu' Rahau si a tâmplarului impostor pe dinainte? ia uite unde si-au pus ochii beliții ăștia, stati mă cuminti si vedeti-va de tâmplăria voastră
2
2
Omul asta da tzepe cu apartamente !Eu sunt patita !!!
7
1
Chiar merita băiatul asta, e un om corect, eu îl votez din toată inima.
5
8
El spune ca a fost în echipa câștigătoare tot timpul. Dacă vine Dontu și Bud lângă el se reface echipa care a făcut cariera pe vremuri. Acum însă nu are nici o șansă, vrea doar vizibilitate pentru un loc în Parlament la toamna. Cred ca a-ți înțeles.
7
1
Eugen,aici nu este ca pe vremea Gostatului! Nu deveni p*****l doar sa te agăți de o funcție.....maxim consilier! Tu ești băiat corect și ar trebui sa.ti vezi de drum!!
6
0
S-ar putea sa merite acest om. Sa aflam mai multe despre el.
5
7
In sfarsit un candidat care chiar merita!
6
10

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436