REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

EXCLUSIV! ANCHETĂ în județ, după ce doi ANGAJAȚI ai unei ferme au fost BĂTUȚI!

EXCLUSIV! ANCHETĂ în județ, după ce doi ANGAJAȚI ai unei ferme au fost BĂTUȚI!

Replica API 17 aprilie 2020 | 12:41 6946

Oamenii legii au declanșat cercetările după ce vreo trei indivizi au pătruns într-o fermă din județul Constanța, au bătut doi angajați și au furat mai multe oi. Din câte se pare, este o perioadă în care hoții au luat-o razna și s-au cam reprofilat pe furturile de animale. Însă, de data aceasta s-a lăsat și cu fapte de violență. Mai mult decât atât, făptașii ar fi cunoscuți ca oameni periculoși.

Totul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 15 spre 16 aprilie, în cadrul unei ferme situate la intrare în localitatea Gârliciu din județul Constanța, dinspre Hârșova. ”Am fost sunat de către o rudă, care m-a anunțat că doi ciobani au fost bătuți în noaptea de miercuri spre joi, cam pe la 11.30- 12.00. Am înțeles că erau vreo trei bărbați. Au intrat, i-au bătut și au furat mai multe oi, cred că vreo 6. A venit Poliția, a făcut cercetări...”, a spus, pentru ”Replica”, un reprezentant al fermei.

Cine ar fi agresorii: scandalagii și infractori

Potrivit informațiilor noastre, cei doi ciobani agresați au recunoscut două dintre persoanele care au intrat prin efracție, fiind vorba despre Daniel M. și Marin M., ambii cunoscuți în Gârliciu ca oameni periculoși. ”Sunt cunoscuți în localitate. Nu au muncit în viața lor și cu asta se ocupă: fac scandaluri și fură. Nu este pentru prima dată când fac așa ceva”, a mai spus reprezentantul fermei. Cele două persoane agresate au fost la Serviciul de Medicină Legală, așteptând acum să iasă certificatul medico-legal.

Oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Citește și: Un individ a fost reținut în dosarul angajaților AGRESAȚI la fermă!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vrei cocosule? Vrei vreo gaina, vreo oaie.iti ghiortaie matele, daten cacareze
1
0
Florinel cap de miel....bai purice tu esti in masura sa dai comentariu....uitate la tine ca esti un gunoi al societati ar trebui sa-ti vezi de treaba ta....
1
0
Politia romana a facut toata traba.mii de multumiri politiei romane
3
0
Mai poate cineva sa ne scape de puzderia de hoti, talhari si criminali care s-au inmultit in Romania ? Solicitam Guvernului sa emita o baza legala pentru ca oamenii cinstiti sa se apere mai bine. La politie slabe asteptari.
5
0
pe vremuri romanii aveau pusca. greu le intra cineva in gospodarie
7
0
prostule, daca detii tu arma de foc- si in Romania este posibil in anumite conditii -fii sigur ca o sa detina si hotii, care daca sunt prosti ca tine, intai o sa te impuste si apoi o sa te fure! Ai inteles? Sau trebuie sa mai citesti cel putin inca o data postarea? Ia si un Paste fericit!
8
5
sa poata detine civilii arme de foc numai se dadeau atitea spargeri si hotii asta una la mina si doi la mina un politai se gindea de doua ori in masa pe gheata daca sa vinda o ancheta sau nu.
11
6
Ce gunoaie ....alde carasu si milea, tragi apa .ciment
11
5
Comportamentul nestingherit al infractorilor cu violenta este rezultatul legilor si modului de aplicare a lor de catre asa zisii aparatori ai societatii romanesti. E mai usor sa amendezi babe care vand marar si patrunjel sa bagi in puscarii pe cineva care nu-ti convine ca te incomodeaza politic,sa fii zbir cu oamenii normali. Clanurile dar si jivinele agresive independente sunt practice ocrotite de Justitia romaneasca iar cetatenii tocmai de asta nu mai cred in stat si institutiile lui. Acesta este adevarul,populatia stie ca de fapt asta cu siguranta e harneala.
18
1
Am mai intrebat: cat costa un glont in Romania? Dar un streang?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272