REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

EXCLUSIV! Procurorii și jandarmii au DESCINS, din nou, pe plaja din Faleză Nord. VIDEO

EXCLUSIV! Procurorii și jandarmii au DESCINS, din nou, pe plaja din Faleză Nord. VIDEO

Replica API 22 mai 2020 | 15:41 9410

Mișcare de forțe pe plajă! Acțiunea autorităților de ”curățare” a plajelor de construcțiile ilegale continuă.

Vineri, 22 mai, procurorii și polițiștii, dar și jandarmii au descins, din nou, pe un sector de plajă de lângă Dacica pentru a pune la pământ două beach baruri.

Video 1:

Potrivit unor surse, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a mai deschis un dosar penal, vizate fiind două societăți.

.

Video 2:

Video 3:

”Jandarmeria, Poliția Locală, Inspectoratul de Stat în Construcții. S-a primit ordin de dezafectare ca până la ora 11.00 construcțiile să fie date jos. I-am notificat pe toți, cei de pe plajă. Singurul care nu s-a conformat este Amelsun SRL”, a declarat șeful ABADL, Bogdan Bola.

proprietarul construcției

.

Citește și:

Marea DEMOLARE continuă! Alte beach baruri de pe plajă au fost puse la pământ. VIDEO

Primii clienți ai beach barurilor din Faleză Nord au fost procurorii!

.

Vom reveni!

M.P., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HUOOO! JOS CU ECONOMICA DE LA APELE ROMANE! AB OBOSIT DE CAND VA TOT ATENTIONEZ DOMNULE BOLA! ESTE OMNIPREZENTA IN BIROUL DVS CU TEXTE GEN EU FAC, EU DREG, EU REZOLV. REZOLVA PE NAIBA, ALEARGA PROSTIMEA PE CARE O TERORIZEAZA SI APOI ISI ASUMA! A FOST LINISTE CAT A LIPSIT, CUM A APARUT CUM AU INCEPUT INTRIGILE, MINCIUNILE, RAUTATILE. NU VEDETI CA NU O MAI PUTEM SUPORTA!!! SA MUNCEASCA LA CAT BANET CASTIGA. NOI DACA INDRAZNIM SA RIDICAM VOCEA ASTA NE SPUNE, MUNCITI PE BANI BUNI. CARE BANI BUNI? VA UITATI IN STATE SA VEDETI DISCREPANTELE? DA, NOI VORBIM DIN BARFE, DAR ORICE BARFA ARE O BAZA.
0
0
HAHA PAI AIA DE LA DEMOLARE TOT CIPANI SANT TOT LA NOI CURG BANII .. APOI RECONSTRUIM IAR DARAMAM SI TOT ASA - CIRCUITUL BANILOR LA CIPANI SI VOI NSTATI CU GURA CASCATA !!!
1
4
Nu pricep de ce il injura lumea pe procuror. Nu el demoleaza barurile. Dar deh.. Tre sa fie cineva care sa-si ia injuraturile. Apele armane demoleaza ma ursilor, ala doar constata eventuale fapte penale off
7
5
druga si victor manuta se lauda ca nimeni nu le face nimic ca sunt tovarasi cu nita
9
3
Tot ce este construit pe plaja si pe buza talazului, este ilegal si terenurile sunt luate pe spagi. De unde, de la primarie. Toti cei din poza, stiau de ele de mai mult timp. Eu cred ca spitalele COVID ar trebui umplute cu excrocii astia. Nu stiu daca ar incapea toti. Dar sa ne straduim putin. Ahhh..nu spatiu sa scriu si de blocurile machedonesti..sictir!
16
2
Iti doresc sa te trezesti cu un dosar penal inventat de acest procuror spagar Nita, la comanda cuiva si sa trebuiasca sa iti dovedesti nevinovatia vre-o doi ani prin instante, stres, onorarii avocati, timp pierdut etc. Stiu foarte multe persoane care au avut asemenea probleme si in final toate ordonantele lui Nita au fost desfiintate de judecatori pt. "faptele nu exista" Asta e Nita , asa ca mai usor cu etichetarile de infractori bai papagalule.
18
8
Niste mosi divortati cu amante foste prostituate pe care le schimba intre ele. Fiind impotenti imi inchipui ce fac cu ele numai swingeri.
7
1
Toti care scrieti contra procurorului Nita, mai mult ca sigur ca sunteti dintre infractorii Constantei sau sunteti cercetati penal, sau va asteptati randul la puscarie pentru prostiile facute de voi, gainari fara creier care va credeti oameni de afaceri . Stati cuminti ca va vine randul ! Va doresc nopti nelinistite
9
12
Acum am inteles de ce se misca aitoritatile.platite gras din banii nostri. Multumim dl procuror Nita. Stiam ca salvati Romania de deseurile Europei. Multumim ca ne scapati de gunoaiele de makidoni si interlopi care au acaparat ilegal.plajele oar noi nu avem unde sa punem un prosop si noaptea nu putem dormi de manele. Respect si sanatate. Sa aveti putere in cotinuare!
7
5
Mai politiustilor locali si inspectorilor de la ape sa nu va ia ameteala de atata munca!!! Luati o mai usor e timp destul pana iesiti la pensie si nu i pacat de asa salarii????!!!!Cate un bar si un wc ceva demolat pe sezon ca altfel va iesiti din mana!!! Ati lasat plaja si constanta toata fara protectie in fata contraventiilor, nu aveti pic de moralitate si spirit civic..... Merge ti iar sa dati amenzi in autobuze ca sa iesiti la raport bine sa sa va umflati pe preasa!!
4
10
Nita si Masoneria salveaza Romania!!! Unii prostani ca fane si brutus chiar cred asta. Deja planurile sunt facute, dupa demolare vin "ai nostrii", crede cineva ca Nita autointitulat "un Hagi al procuraturii romanesti" pierde timpul pe acolo.
7
7
Poate procurorul care sade cu fundul rezemat de masina ne povesteste cum era ca avocat cand ii reprezenta ca aparator pe tiganii din Cuza - Voda , pentru infractiuni la regimul circulatiei , inclusiv permise false.
15
4
hai, baieti, la Mamaia, acolo sunt sume uriase.
8
2
Draga domnule Palas proc Nita face ceva spre deosebire de dvstra care nu ati aratat NIMIC. Adica un mare ZERO la fel cum va este si caracterul. Nu mai postati contra lui Nita ptr ca chiar daca puneti un comentariu cu nume ascuns va cunoastem deja limbajul adica cele 2-3 cuvinte pe care nu le balbaiti
8
9
Deci se poate, draga presa, sa prezinti oamenii din cta care isi fac treaba bine. Acum nu vor mai da postacii mesaje ca numai Horia Constantinescu apare ca fiind singurul din cta care-si face cu cinste si respect datoria in meseria sa. Rugam presa sa inceapa o campanie de prezentare a oamenilor care fac cinste acolo unde sunt pusi, care vor ajuta, in sfarsit, la indepartarea smoalei care cupride orasul pe zi ce trece. Presa, media in general a distrus tara, pt ca noi presupunem ca-i corupta, primind ordine sa se ocupe doar de prostituate, pardon vedete. In rest,a lasat sa prolifereze clanurile
7
4
Toate sandramalele de pe plaja sa fie demolate. Problema e ca in tara asta sunt si procurori corecti, care isi fac meseria, nu ca jegul de Nita, un spagar ordinar pe care-l pupi tu in cur. In afara de cateva dosare "foarte mediatizate" acest jeg de procuror, dat afara din magistratura de doua ori a facut si multe dosare la comanda sau a scapat de puscarie multi infractori. Asa ca brutus sa ii sugi pula acestui "corrado catanni" ai pwuli.
17
4
Luati-l pe vitcu cu sor-sa la pachet, ca ea e capo di tutti capi
6
0
nu asta il tine in brate pe druga si pe manuta?
8
2
L-ati taiat la mana pe nenea abruran vara asta
9
1
Nu mai bine ca vedeti voi de viata voastra de fosti securisti si turnatori la securitate? Zoom face cea mai tare promovare orasului turistic, ce sa stiti voi batrani blocati in trecut? Securistilor, turnatorilor!
5
17
INFECTIA AIA PLINA DE COCAINA LUV a celor doi drogati construita fara autorizarie cand o dati jos? Acolo e si mai grav colcaie de cocaina
26
1
Bv Bola, bv Nita. Prea si-au luat-o in cap toti afaceristii. Mai usor..
19
7
...sa se demoleze toate sandramalele de pe plaja...!!!
20
1
Despre Cernavoda nimic?
11
0
cu tupeu este originea tuturor infractiunilor la Constanta. Numai cu un cacat ca el faci orasul praf. Asa cum si e. Si ca el sunt multi !!! Dar el e special manca-mi-ar cacatul de secatura !!!
18
11
Va rog sa Porniti decipanizarea turismului romanesc.
34
2
Am auzit prima data de acest procuror cand a demolat Infectia aia de hotel extins ilegal din Mamaia unde colcaiau sobolanii si carcalacii.. cred ca Histria se numea. Acum tot el se ocupa sa demoleaza si mizerile astea de terase construite ilegal. Intrebarea mea este de ce nu se implica si ceilalti procurori? Sau ei isi primesc salarile alea deloc mici ca sa vina la servici nu la munca. Si pentru domnul de la 11.43 care spunea ca miroase urat.. ii propun sa incerce sa se spele cu putina apa si sapun macar o data la 6 luni si sigur nu o sa mai miroasa asa de urat.
33
9
NOTA 10 ,SUNTE-TI UNUL DINTRE CEI MAI BUNI,RESPECT PTR TOT CE FACETI IN LUPTA CU INFRACTIONALITATEA. TREBUIA DEMULT SA FITI LA CONDUCEREA UNUI DEPARTAMENT DIN JUSTITIE. PACAT CA SUNT PREA PUTINI CA D-VOASTRA. BRAVO INCA O DATA.
25
7
Ba misto actiunea da de ce dupa 2 ani???.....vorbim totusi de domeniul public al statului!!!!!!, pe bune ne miscam si noi mai cu talent.....aproape toate bb sunt extinse ce nu se vede?? plaja este execrabila toata si nu doar pe plaja si in oras este aceeasi situatie cu extinderile pe dom public , pe bune in stilul asta o sa inventeze asta constructii care leviteaza si voi tot nu reusiti sa le demolati nici pe alea de pe plaja. Bravo politia locala si abadl, nu va grabiti baieti ca ziua trece si leafa merge!!!
32
1
Normalitatea deranjaza! Procurorul asta este printre putinii care isi fac treaba in beneficiul legii. Ne place sa tanjim la alte tari dar infieram pe cineva cand vrea sa faca ordine. Idiotii cu creier de musca injura un om doar pentru ca isi face treaba LEGAL. Felicitari acestu Procuror!
36
11
D nul Nita este nr 1. Jos cu abuzurile pe plaja noastra
34
11
Tare procurorul asta, frate! Pacat este ca nu are doar doua maini...se aude din ce in ce mai des de faptele bune pe care le face omul asta! Aplica legea cu fermitate! Ii dorim succes in activitate!
38
10
Toate baracile de pe plaja si hotelurile construite arbitrar pe aceiasi plaja trebuie darimate.Catre uscat trebuie o liziera de padure de protectie altfel se duce toata plaja.
32
0
toate cosmeliile din lemn dar si hotelurile construite pe nisip in Mamaia.
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272