REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! Tânăra care a FUGIT de la accidentul de pe A4 susține că nu era la VOLAN! Avem imagini care spun contrariul!

EXCLUSIV! Tânăra care a FUGIT de la accidentul de pe A4 susține că nu era la VOLAN! Avem imagini care spun contrariul!

Replica API 24 august 2017 | 00:00 22602

Arestată

Arestată

Ancheta în cazul accidentului rutier de pe A4, în care persoana vinovată a plecat de la locul faptei fără să-i pese că a lăsat în urmă persoane rănite, a fost una laborioasă și asta pentru că Ioana Costache nu recunoștea că a fost la volan. Mașina, un Mini Cooper, era închiriată, iar tânăra spunea că unul dintre amicii ei a condus. Între timp poza în victimă pe Facebook, mulțumindu-i lui Dumnezeu că are grijă de ea, și posta fotografii cu vehiculul avariat. Numai că anchetatorii nu au picat în plasă și au continuat cercetările, care au dovedit contrariul. Acum a fost arestată. Cotidianul Replica a făcut rost de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și se poate observa cum Ioana coboară de la volan. Chiar dacă nu are permis de conducere!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au precizat că accidentul rutier a avut loc în data de 11 august. Ioana Costache, în timp ce conducea autoturismul marca Mini Cooper (închiriat de la o firmă) pe autostrada A4, iar la km 14+942m, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul marca Skoda Octavia, ce era condus regulamentar, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, spun procurorii, autoturismul marca Mini Cooper a rămas pe banda doi de circulaţie, iar autoturismul marca Skoda Octavia s-a oprit pe banda de urgenţă.

"Din aceeaşi direcţie rula un Ford Focus al cărui conducător, surprins de staţionarea celor două autovehicule pe carosabil, în încercarea de a evita un impact cu acestea şi, din cauza bucăţilor de elemente de caroserie împrăştiate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică de pe partea dreaptă a sensului de mers şi de aici în cea mediană.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasageri în auto marca Ford Focus si a două persoane, pasageri în auto Skoda Octavia", au mai relatat anchetatorii. Imediat după producerea accidentului de circulaţie, până la sosirea organelor de poliţie care au efectuat cercetarea la faţa locului, deşi avea cunoştinţă că sunt persoane vătămate în autoturismul pe care l-a lovit, inculpata a părăsit locul faptei.

Spune că nu a fost în mașină în momentul producerii accidentului. Dar iată ce spun imaginile

De fapt, ea, care are 25 de ani și este din București, se afla în mașină cu mai mulți tineri, cu încă 5 bărbați – mai exact. Și toți au plecat de la accident, lăsând autovehiculul avariat pe mijlocul carosabilului. Oamenii legii au luat legătura cu firma de la care era închiriat Mini Cooperul și așa au aflat că era în posesia Ioanei Costache. Aceasta se afla la Costinești pe atunci (potrivit spuselor suspectei), precizând că știe de accident, dar că nu ea conducea, ci un amic al ei, tânăra neavând permis de conducere.

Ulterior, discuțiile au ajuns până acolo încât ar fi susținut că ea nici măcar nu a fost în mașină în momentul producerii accidentului. Cercetările au continuat, Ioana a ajuns la București, acolo unde are o afacere în domeniul înfrumusețării corporale, și a început să pozeze în victimă. A postat pe pagina sa de Facebook diferite mesaje în care îi mulțumea lui Dumnezeu că i-a dat zile și preciza că are o armată de îngerași care a avut grijă de ea.

"Mulțumesc pentru toată grija voastră. Suntem ok! Nu am nici un număr disponibil momentan, dar promit să răspund la toată lumea. Asta înseamna să ai zile și să te iubească Dumnezeu", "Da, chiar am o armată de îngerași care mă iubesc maxim. Și, ps: mașina e un fier și are Casco, curând din nou la volan", "La mulți ani, Măriuța mea dulce... mi-a dat Dumnezeu zile să mă bucur de tine" – sunt textele postate de către suspectă pe pagina ei de Facebook, însoțite de poze cu mașina avariată. Însă, așa cum e precizat și mai sus, cercetările au continuat, iar oamenii legii au avut dovezi clare că ea a fost la volan.

Au "săltat-o" de acasă și, pe 22 august, au propus-o spre arestare. Magistrații constănțeni au dispus arestarea ei pentru o perioadă de 30 de zile. Și, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din cadrul unei benzinării, din data de 11 august, înainte de producerea accidentului, se poate observa clar că a fost în mașină. La volan! Acum a ajuns în arest, iar cercetările continuă!

Liliana CHIRU

VIDEO -

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum tomberonul ambulant nu isi mai posteaza poze din jeep ca se duce la pucalie
2
0
Unde e frate in arest? Femeia share-uieste de zor despre cursurile ei si are check-in cu 4 ore in urma la manichiura... sau or fi conditii speciale de arest... ?!
0
0
Cel care trece prin fata masinii inainte sa coboare toti e sotul ei. Asa am impresia...
3
3
acum e 360 euro cursul. ca se plang fetele pe facebook
2
2
Nu este gol portofelul . Tipa este excroaca de meserie preda cursuri de make-up fara sa acorde diploma. Nu stiu acum cat mai e un curs acum 4 ani era cam 200 euro
3
1
Ce sa le plateasca asta, fratilor? E o lesinata de foame. Doar se da cine nu este. Portofelul e gol.
4
4
prapaditii aia o lasa pe pufulet sa bage benzina? ei, ce mortii mamicutelor lor fac? pizdele dracului cu tatuajele lor cu tot de sclavi !
5
0
cum dracu au incaput 6 in ascutitoarea aia?
21
0
Trecand peste aspectul fizic, atitudinea lasa de dorit. Nici macar nu se asigura daca vine vreo masina, cand deschide usa flegmatic! Iar acei papitoi...se vede clar ca nu sunt barbati. 5 cu 1 ?? Serios? Oare fetita ei unde era atunci?? Da Dumnezeu copii la toti prostii...
12
4
astia sunt oamenii cu care traim MULTUMESTE LUI DUMNEZEU,SI EL O IUBESTE asa sunt toti retardatii si pupatorii de moaste niste perversi o sa ardeti in IAD ...daca exista NEAM DE CRETINI SI INDOBITOCITI CE SUNTEM
10
2
nu o arde niciunul dintre aia cinci, stau pe langa ea ca le plateste masa cazarea, cat despre grasime ...nesimtirea isi spune cuvantul!
7
1
Hai, nu fiti rai , am vrut si eu sa ma distrez pe modu "gang bang"
9
1
nu degeaba se zice ca sunt femei frumoase dar singure si femei urate dar iubite, ia uitati-va la asta, e iubita de cinci ori, bravo ei, se descurca fata, norocul ei e ca e bine facuta, au astia de ce sa traga, s-au orientat bine baietii, ce sa faca cu toate lesinaturile cand au una ca asta care este mare si tare
6
4
Bancul cu elefantul intr-un mini cooper e adevarat. Unde mai pui ca bagi si 5 leoparzi praduitori
12
0
cine inchiriaza masini cuiva fara permis ? daca dai masina cuiva fara permis te duci la inchisoare
17
0
Ce vreti mai , eu sunt ala cu sapca dau si eu in ea ca m a lasat gagica. Nu dureaza mult si profit si eu a zis ca ma iubeste si face orice pentru mine nu ii trebuie carnet. Eu am carnet dar nu era sa iau eu masina de la firma sa ma puna sa platesc , daca tot ma sacrific si frec o scrofita. E drept mai are ea niste bube pe cur si o eczema si bucile usor lasate , dar le dau la o parte si se desface o pasarica asa frumoasa.. sac ca de limbute nu va spun nimic va las imaginatia sa lucreze..
10
1
Grasa urata care stai cu kakatu la volan pe scaun!!! javra
8
6
Balena Antonia, mare make-up artist, hoata care face cursuri pe sute de euro si nu primesti nicio diploma de la avizata. E in divort balena si cauta si ea niste atentie. Barbata-su a lasat-o, nici ala nu a mai suportat vedetismul ce i-a urcat la cap.
14
2
Sunteti invidiosi ca oricat de grasa si de proasta si de urata ar fi o femeie tot se va gasi cineva care sa-si bage pula in ea totdeauna si mereu iar de obicei sunt numai masculi bine, dracu stie de ce or vedea la ea, ce li se pare asa deosebit. Noi grasele facem treaba buna de tot, orice vreti, ne multumim cu o pulica mica si suntem foarte recunoscatoare dupa aia, nu figuri si besini si bani cheltuiti ca iepele din cluburi. Bv ei, 5 odata.
11
8
de unde naiba i-a scos pe toti 5?? 5 barbati si de 3 ori femeie intr-un mini?? cred ca masina nu a avut accident, a plesnit la propriu
27
1
Umflata nenorocita si mincinoasa....are ingerasi ce are grija de ea nenorocita imputita si umflata
24
0
Nimfomana e buna de plata,Casco nu da nimic,da' cum dracu i-au inchiriat aia masina umflatei daca nu avea carnet?
10
1
Astia erau profitori de pe urma balenei esuate
14
0
Mizerie de bucuresti!
12
2
Normal ca au pus butoiul la volan...altfel nu aveau loc 6 persoane intr-un mini-cooper. Daca se aseza butoiul in spate cu greu mai pleca masina de pe loc...
23
0
A fost concurs gen : cine o ia de nevasta pe balonata aia dupa ce o testeaza toti la mare! Dar cam multi ingerasi la ea in masina si balonata i-a fericit pe toti intre ea!
13
0
Balena ucigasa ii ducea la mare unde cel mai probabil ii manca. Tupeu borfas de bucuresteanca.
24
0
5 cocalari fomisti si o balena.
19
1
5 basinosi s o fusta pe grasomega.zici ca i nevasta mea.
16
1
Nu a fost accident grasomega a cazut cu curu pe capota
26
0
5 handralai si grasomega baga benzina
23
1
Caz tipic. Grasomega folosita de pustani sa profite de ea. Proasta dracului chiar credea poate ca se lipeste de vreunul din aia. Poate ca se sacrifica unul sa ii dea o teava dar ...
20
2
tanara? mai bine spus umflata
15
4
Da si eu am sesizat observatia ta referitor la cati au coborat din masina,deci conform filmarii de pa camera au iesit 6 persoane din auto,ca sa nu gresesc am mai numarat o data,6 persoane dintr-un Mini ?? Ce draq era in capul proastei asteia?? Bine acum la cat era ea de lata putem sa o numaram pe ea de doua ori..WTF!!
16
2
ma , voi ati numarat cati au iesit din masina aia??
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367