REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! Un POLIȚIST a DESFIGURAT în BĂTAIE o TÂNĂRĂ din NĂVODARI

EXCLUSIV! Un POLIȚIST a DESFIGURAT în BĂTAIE o TÂNĂRĂ din NĂVODARI

Replica API 21 decembrie 2020 | 00:00 17588

Acuzații grave, la Năvodari! O tânără în vârstă de 28 de ani susține că a fost agresată de un om al legii, respectiv de Nicolae Ababei. Aceasta a declarat, pentru ”Replica”, faptul că totul s-a petrecut în seara de duminică, 20 decembrie, în jurul orei 21.30, pe strada Ghioceilor din Năvodari.

Victima a relatat, pentru Replica, faptul că la mijloc este vorba de un conflict mai vechi, izbucnit în vara acestui an. ”În blocul în care locuiește tatăl meu, pe strada Ghioceilor din Năvodari, este o vecină mai în vârstă care nu mă suportă. De câte ori mă vede, se ia de mine, mă filmează, îmi vorbește urât. În iulie – august, am avut un schimb de replici cu ea, fiind prezentă și fiica sa. M-au înjurat, nici nu vă închipuiți ce mi-au făcut. Aseară (duminică, 20 decembrie – n.r.) am fost în vizită la tatăl meu, iar când am coborât, m-am întâlnit pe scară cu fiica ei. Aceasta s-a luat de mine, m-a înjurat, a început să facă scandal. Am ripostat, e adevărat. Atunci, ea a spus că sună la Poliție. Dar și-a sunat soțul, pe Nicolae Ababei. Eu m-am dus spre parcare, moment în care m-am trezit îmbrâncită, luată de păr și lovită cu capul și fața de geamurile mașinii. Apoi m-a luat iar de păr și m-a băgat într-o mașină, acolo unde m-a lovit cu pumnii în față. Era Nicolae Ababei”, a declarat, pentru Replica, victima.

Aceasta a mers la Poliție, a depus plângere, iar luni, 21 decembrie, a fost la Serviciul de Medicină Legală din Constanța, pe 4 ianuarie urmând să iasă rezultatul. Precizăm că victima a declarat că îi este teamă de Nicolae Ababei, acesta fiind un om agresiv.

Oamenii legii efectuează cercetări în cauză.

Polițistul Nicolae Ababei a devenit cunoscut după ce a prins un hoț, în timp ce se afla în timpul liber.

Update: Polițistul, cercetat de Biroul Control Intern

”În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un polițist din cadrul Poliției orașului Năvodari, vă comunicăm faptul că, în urma unei plângeri înregistrate la IPJ Constanța, a fost demarată o anchetă internă, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de Biroul Control Intern”, potrivit oamenilor legii.

Detalii AICI: Polițistul Ababei din Năvodari, aflat în timpul liber, a prins un hoț: l-a alergat 500 de metri!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut ca se mentioneaza de "mizeria aia de Florea" mai jos... Mizeria aia de om haleste bani de la tot ce inseamna infractiune producatoare in oras, de la pesti, de la dealeri, ii comentezi, te iei cu el, are grija sa iti puna lumea in cap!!!
0
1
Si cei ingusti ...religios mai spun ca legea Veche nu era buna...Ochi pentru ochi. Palma pentru palma. Dinte pentru dinte.Legea Talionului. A resosit vremea ei. Orice ar fi , nu ai voie sa lovesti un om.Si mai mult , de la un politist.Are ceva psihic inseamna. Si nu este apt.Sa schimbe meseria. Box profesionist. In ring.Acolo cred ca ...e greu.
1
0
Zici ca nevasta-ta e prietena cu tevista aia ? Mda ... spune-mi cu cine esti prietena , ca sa iti spun cine esti !!! Gagiule ... mai bine taceai !
8
1
Baaa femeia nu are nicio vina, femeia e prietena cu nevasta mea E o fata la locul ei nu are treaba cu nimeni din navodari nu cunoaste pe nimeni E o fata foarte cuminte si linistita. Nevasta lu psihopatul ala cauta cearta mereu cu toate femeile si dupaia il cheama pe sadic, amandoi sunt sadomasichisti, ke face placere asta. Sa se redeschida dosarele de la fostele lui neveste sa spuna cum le punea perna pe fata si le batea. Uuuuuu sadicuuuuu asta care mutileaza femeile se bate cu femeile
7
5
cautati in arhive la politia navodari si vedeti cate reclamatii are gibonu cu barba ,cata bataie inpusca la femeia lui si se mai scarpina si la nas. apropo un control antidooping se face la politie???
4
4
Cioara aia a venit prin vara din Italia ca nu mai avea clienti la Milano pe centura ! A adus-o pestele care este tot din Navodari ,o cioara ! Acum , au ramas fara bani si incearca sa stoarce de oricine ! Alea care sugeau pula pe afara ... acum fac foamea ! Se pare ca pestele a batut-o ca sa ceara bani de la politai ! Prostituata sta cu chirie la noi in bloc si numai scandaluri face !!!
10
3
Sunati-l repede pe Godina, lumina politiei romane, sa ne spuna el ce si cum! Un semianalfabet a ajuns formator de opinie. Avea dreptate Umberto Eco: "drama internetului este ca l-a promovat pe idiotul satului ca purtator de adevar"
9
4
Dar pe mizeria de Politistul frustrat FLOREA nu poate nineni sa l reclamele?? Acesta este cea mai mare mizerie din politia Navodari.
7
4
se stie de mult ca Ababei este violent, uite ca se vede acum :D
6
6
Ha,ha,ha....ABABEI violent......? Lucrurile sigur stau altfel.
8
5
Merita sa infunde puscaria!!! Nu ai cum, ca barbat sa te pui cu forta unei femei!!! Rusineeee!!! Facearai puscarie si tu si nevasta-ta!! Jegoasa aia, cauta cearta si dupa il pune pe barba-su sa o bata pe saraca fata! Sunteti niste gunoaie!!!!
8
9
Oamenii au luat-o randeaua de ceva ani,indiferent ca poarta sau nu uniforme ,indiferent de studii ,de pozitia in societate. Violenta fizica si verbala,nevoia de a umili ,de a batjocori pe cineva care pe moment nu se poate apara,apare la un procent foarte ridicat de romani. Societatea a decazut mult,acuma se afla la un nivel mult sub cel de dinaintea venirii lui Ceausescu la putere. Avem telefoane destepte,acces la biblioteci si internet,insa asta nu a dus la progres.Babuini cu telefoane. Brute ,salbatici,dezumanizati,asta suntem noi romanii azi,cu sau fara uniforme,cu sau fara functii.
4
2
de unde draq ati scos o pe asta cu Ababei este agresiv, probabil ca vreo curva pusa de pesti sa declare ca a luat bataie a depus plangerea
17
8
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
8
2
In orice oras politistul patroneaza cativa pesti se stie si care curva face figuri ca nu vrea la produs e babardita cu prima ocazie. Cum zice Dany la viitoarea revolutie nu mai iertati gaborii ca ei va vor fi viitorii stapani.
5
6
O sa-l cerceteze pana o sa-l scoata nevinotat.Cum se permite ca acest golan sa lucreze in politie imbracat ca trupele de comando,barba si tatuaje??Acest golan a avut numeroase plangeri si tot timpul e gasit nevinovat.Se lauda ca are toata politia la mana si este seful sidicatului politiei in acest judet.
10
7
Acest nenorocit Ababei nu o sa pateasca nimic,el se lauda ca are la mana multi colegi si nimeni nu se atinge de el.O sa vedeti ca iese iar nevinovat
12
7
Va cacati toti pe voi de obositi si frustrati, il injurati pe Ababei aici si spuneti ca faceti si dregeti dar sunteti ANONIMI. Niciodata nu ati ridicat mana la el fiindca sunteti niste pizde cu totii si niste ciori imputite, omul asta a primit multumire de la seful politiei Nationale si voi credeti ca ar lovi o femeie? Ce material de om dur e asta, cred ca si fiisu v ar fute in cur, ciori borate ca doar cu satra puteti sa mergeti la scandal, mai rau ca gandacii, sigur sunteti calcati pe cap.
20
7
Ne-am intalit la multe cazuri, hai sa fim cinstiti fata de un om deosebit de devotat fata de meseria lui. Nicu este un om genial, nu il bagati in nori ... am citit declaratiile ... daca un om precum Nicu se napusteste cu pumnii peste cineva, mai raman doar actele din persoana respectiva ...victima era o femeie, presa mai si fabuleaza. replica, publicati adevarul nu va folositi de statul de politist doar pentru impact mediiatic. SA VA FIE RUSINE, NU E PRIMA DATA CAND ADEVARUL NU VA INTERESEAZA
19
8
Hey niggas, Miss me yet?
7
5
In primul rand trebuie demonstrata fapta , De acuzat de poate acuza usor , Frustratii sa se abtina . Iar oamenii care l acuza pe aici prin diferite comenturi sigur nu l cunosc pe acest politist exemplu din acel oras sau tocmai ca l cunosc prea bine fiind infractori .
10
5
Articol "foarte bun"...asta este "victima" cu poze blurate,iar politistului ii dati nume,prenume si fotografie cu el.
20
5
... totdeauna Lupul va fi vinovat ! Din intamplare o cunosc pe femeie ! Sta in bloc cu mine : ESTE PROSTITUATA IN ITALIA , a venit in primavara cu ocazia Pandemiei si politistul a amendat-o vara trecuta pentru ca facea scandal in bloc la niste vecini ! As vrea ca toti care au comentat aiurea pana acum sa aiba o paragladina din asta ca vecina , care la ora 02 noaptea da drumul la manele la volum maxim ! Ma scuzati pentru limbaj !
25
5
La viitoarea revolutie nu mai iertati gaborii si o sa fie bine.
14
15
...nu are nici o scuza. Daca nu era in timpul programului chema colegii. Daca era in timpul programului e grava situatia. Nu se aplica legea pumnului. Nu e Nas din Medgidia. Este un om al legii. Asa ca femeie putea sa jigneasca cat voia. Daca aplica legea si ii freca o amenda de nu ii mai trebuia sa mai jigneasca in viata ei atunci jos palaria. Dar a ales sa o botoxeze...mare om..mare caracter.. E usor sa bati o femeie..asta nu te face nici mai politist..nici mai barbat...doar un frustrat. Afara cu el din politie..asta e situatia. Iubiti femeia nu o bateti ...o sa v-o futa altul
9
10
Poate sa spuna orice , inainte sa publicati fotografia politistului si sa aduceti acuze unui om al legii cred ca era mai indicat sa asteptati si varianta politistului , asa mi se pare corect !
27
8
Minciune aia batuta a fist batuta de un client este cu muia face bani e tarfa
13
7
Sa vezi ce picioare in bot o sa iti dau EU tie Cioara borata ! Acum , doar ce am aflat cine esti ! Si EU nu sunt politist cacatule bolnav ! Vrajeala ta ieftina cu ... cariera, nu tine la mine ! Maine , muistule sa te prezinti la ora 12:00 in parcare la stadionul Flacara , ca sa ma scutesti pe mine sa te caut ! Daca nu ai sa vii , am sa iti tai coaiele si am sa ti le bag pe gat ca in filmul Aferim , Cioara borata ! Iti dau o sansa doar sa te bat : maine la 12 fix la Stadionul din Navodari in parcare !!!!
17
6
Sa-ti f.t nevasta si familia in gura de militian imputit.Sa putrezesti in parnaie cu sapunul in cur
9
15
politsitul trebuia sa fie mai responsabil pt haina care o poarta
19
3
Pai cand ii dai nas lui Ivan, se suie pe divan! A fost proslavit ca a facut o manastire si are dezlegare la pumni. Asta al cui este, A...cum sa-ti arati inteligenta intr-o altfel de imagine cu o femeie desfigurata?Vela, Coarna, ce parere aveti??
17
3
a fardat-o putin de sarbatori si i-a pus si botox. GRATIS. bvo Nicule !
20
20
Mai Amedeo 18:55 parca ai murit, asa scria in Replica ca esti mort de covid. Felicitari politistului, bingo !
12
11
Purtare abuziva ???? Da ce ma la politisti cand fac o fapta , de genul , Loviri si Alte violente nu se mai ancheteaza ???? ABABEI , TENTATIVA ASTA DE POLITIST CU ARFE DE GOLAN NU ESTE LA PRIMA ABATERE DE GENU ...
18
10
Pisatule, o sa vin sa iti trag femeia pe cosor si o sa te las sa te uiti. Gabore, ai cariera terminata.
22
27
El e un om bun...cred ca a facut ea ceva s-a dat singura cu capu de masina
13
22
Navodareanule la ce e bun ca sparge femeile cu bataia si a omorat oameni asta vara cu pistolul in cap. Voi stiti? Au murit doi baieti nevinovati e un psihopat sadic
14
13
O cunosc pe parasut asta si va spun sincer ca este o mahalagoaica vis a vis de Ababei Nicu este unul dintre cele mai buni in meserie asta si sigur parasuta i- a zis vorbe urate ca l- a scos din minti pe politist. Vom iesi in strada sa l aparam pe politist daca v- a fii nevoie.
33
36
Gibonul ala barbos si retardat este politist? Nu-i de mirare ca politia este luata la misto peste tot in lumea asta! Cand ai asemenea specimene umanoide pe post de angajati se intampla si chestiuni de astea!
21
22
Ce jeguri sunt sefii unor astfel de animale ?Boierul Ministru ce masura a luat ?
21
8
a postat unu un playlist denumit Abi talent, militian la navodari... e interesant de vazut c zice acel tip in clipuri, si e grav daca ce zice e adevarat
12
0
Baa ce smecherie e asta??? Dai numai in femei si in copii. Daca erai pe mana mea direct pe scaun electric te asezam. Vino sa te bati cu mine saracio care santajezi copiii sa le iei bani.. In ce dadeai baaa in animale pentru ce? Ce facuse fata aia ma sa o iei tu in pumni inopinant. Mars la umbra cu tine, ca esti pericol pt societate
24
11
Un jeg de om. Si a lasat nevasta cu doi copii pt o panarama de femeie.
25
4
Se stie in tot Navodari.ul ca ababei ia spaga mereu de la multa si doar ca sa treaca cu vederea si ca are tupeu sa bata doar copii si sta la mana multor oameni bazati din oras, i.a venit si lui vremea sa fie bagat putin ca prea este corupt la fel ca inca multii colegi de ai lui care au fost si inca sunt in politia care administreaza orasul
28
8
Acum esti cercetat, cand m-ai lovit prostule te-au cercetat tot pe tine cand eram tot lovit si plin de sange si am sunat garda . Te fut prostule !! O sa te gaureasca baietii mei la bulau . Te pupa Bobita
21
13
Si Nicu e plin de tatuaje, lucra si la zip
14
6
nea nicu e cunoscut ca bate doar copii si femei dar fuge ca sobolanu daca e vorba de vreun tatuat cu bembeu stii de cine zic nicule da esti halit o ai promisa demult ti-ai futat sarbatorile si posibil toata viata de limbric ce esti
25
12
Doamne in halul asta sa bati o fata, in ce lume traim? In mainile cui suntem? Bai oameni buni, de unde cunoasteti voi fata asta ca saraca e mutilata, cred ca nici ea nu se mai recunoaste saraca. Si in plus imaginile sunt blurate. Asta nu e om al legii, el ar trebui sa ne apere, nu sa mutileze in halul asta o fata, a crezut oare ca se bate cu un gigant? e o fata, saraca cine stie ce a trait in momentele alea. Indiferent, erau discutii intre femei, aia a profitat ca are barbat politist si a mutilat-o oe saraca fata. Nu trebuie iertat, puscarie. E un jeg, santajeaza oamenii.
25
11
ce va cacati atata pe voi politia din NAVODARI SI NU NUMAI CORUPTA PESTI INTERLOPI SAU CUM LI SE MAI SPUNE O VENI VREMEA CAND O SA SIMTIM SIGURANTA COPIILOR NOSTRI.
22
3
sa vada si el de sarbatori cum este in cotetul IPJ Constanta
18
9
Pa marele comedian mitocanul caraghios VC se pare ca Litoral RV l-a dat afara. Urmeaza bunicuta obosita Luminita Mariuca pe care nu o mai vrea nimeni? Cine conduce Litoraltv, si pana cand?!
21
0
si ce daca e tatuata, asta e motiv sa bati pe cineva? mai ales un politist de la lege si ordine? si a fost starnit de nebuna de nevasta sa aia e dusa cu pluta. 2 nebuni Dati-l afara pe bataus.
24
12
asa sa bata ei pe cineva, altfel se pysha iterpulii pe ei cu pistoale de jucarie
23
5
Nu i-ai facut si o buzareala sa fie treaba buna?
15
0
Agentul Ababei este un jeg. Cere spaga hartuieste soferii, ia parte de la pestii si prostituatele din oras si multe altele.
28
19
Bravo Nicule.. aia e o panarama
42
17
Si ce daca este tatuata ? Acum daca cineva este tatuat nu mai este credibil dupa mintea voastra ?
33
27
asta trebuie sa lucreze la fabrica mea..
19
11
Tatuaje pe degete...de la biblioteca ..
38
10
Nu cred ca ar face el asa cv....
25
20
dupa cum esti tatuata si pe degete mananci kakat parasuto
35
28
Haiducie. . .
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367