REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

EXECUŢIE în PNL: Preşedinte judeţean, demis după ce a susţinut amnistia

EXECUŢIE în PNL: Preşedinte judeţean, demis după ce a susţinut amnistia

Replica API 29 ianuarie 2019 | 02:26 476

Biroul Politic Naţional al PNL a decis luni, 28 ianuarie, demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Giurgiu. Decizia a fost luată cu 59 de voturi "pentru", 11 "împotrivă" şi o abţinere, validându-se astfel decizia Biroului Executiv de săptămâna trecută, luată la propunerea preşedintelui Ludovic Orban.

Marin Anton le-a cerut colegilor din BPN să nu voteze demiterea sa, afirmând că doreşte să muncească pentru partid. Intervenţia acestuia nu a avut însă efect. Decizia conducerii liberale a fost luată după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da ordonanța de urgență pe amnistie și grațiere.

DNA l-a trimis în judecată, pe 8 ianuarie 2018, pe Marin Anton, pentru luare de mită. Marin Anton a aprobat în 2009 o realocare de fonduri către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), bani din care o firmă la care era asociat a fost plătită pentru lucrări fictive de organizare de şantier în cadrul proiectului de modernizare a DN 79 Arad-Oradea, potrivit rechizitoriului prin care fostul secretar de stat a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie.

Dacă problemele cu DNA nu l-au clintit din funcţia de conducere în partid, declaraţia pro-amnistie urmează să-i aducă excluderea din partidul lui Marin Anton. Acesta a avut două mandate de parlamentar, timp în care s-a perindat pe la mai multe formaţiuni: PNL, PDL, PMP, UNPR, iar în final din nou la PNL, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine au procedat! Bravo PNL. Toti vopsitii din PNL dar cu sufletul in PSD asa vor pati! radu cristian de la Mangalia cat de curand se-arunca si el in bratele PSD-ului sau lui ALDE tariceanu, alt ocrotitor de HOTI si ala.
2
0
Dar pe Infractorul,Parlamentar PNL de C-ta,Boroianu R.Aurel,cand il aruncati la Gunoi,sau e omul vostru a lipit afise si sponzorizat la partid din Fraude si Furaciuni,are relati la ANAF,Justitie,SRi si Partid si voi de la Replica sunteti parsivi nu lasati comentarile pe blog le sterget.
1
0
Si asa era omul lui Viorel Hrebengiuc PSD trecut apoi la Basescu cind fiul lui Hrebengiuc i o targea Elenei Basescu
3
1
Pana acum credeam ca PNL are 20 procente, dar acum cred ca scad spre 15
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212