REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Extinderea City Park Mall obligă investitorul să execute lucrări de reabilitare a drumului şi trotuarelor!

Extinderea City Park Mall obligă investitorul să execute lucrări de reabilitare a drumului şi trotuarelor!

Replica API 9 aprilie 2016 | 00:50 1417

Certificat de urbanism

Certificat de urbanism

Sursa foto: activpropertyservices.ro

Extinderea City Park Mall obligă S.C. Nepi Five Property Development S.R.L., investitorul mall-ului, să execute lucrări de reabilitare a drumului! Primăria Constanţa a solicitat certificatul de urbanism pentru reabilitare drum, asfalt, piaţeta urbană şi trotuare pietonale, artera secundară, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, strada Soveja. Lucrările vor fi executate de investitorul mall-ului, S.C. Nepi Five Property Development S.R.L.

Societatea execută, în acest moment, lucrări de „extindere imobil existent S+P+1e+Etaj tehnic complex comercial cu corp 2s+P+1E parţial şi terasă pentru parcaj şi organizare de şantier“, potrivit autorizaţiei de construire, eliberată pe 4 mai 2015. Mai mult, societatea va interveni şi la traficul rutier. Se doreşte modificarea sensului giratoriu din bulevardul Lăpuşneanu aferent accesului în incinta City Park Mall, pentru a permite accesul unui flux mai mare de autovehicule în parcarea neacoperită, parcare care se va extinde, transforma în parcare subterană şi pe terasa centrului comercial.

Realizarea unui nou sens giratoriu pe strada Soveja este pentru facilitarea accesului auto în parcarea acoperită a complexului comercial. Totodată, S.C. Nepi Five Property Development S.R.L. intenţionează ca, trecerile de pietoni de la intersecţia Lăpuşneau cu Soveja, să le mute pentru a fi lărgită intersecţia şi pentru a decongestiona aglomeraţia din trafic.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102