REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Făgădău arată documentele despre ''cum a furat donația de sute de mii de euro''

Făgădău arată documentele despre ''cum a furat donația de sute de mii de euro''

Replica API 13 mai 2020 | 17:11 4166

Decebal Făgădău, primarul Municipiului Constanța, reacționează după acuzațiile primite în cazul donației de aparatură medicală și kituri de testare, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Primarul, alături de Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, cei doi viceprimari ai Constanței, au fost acuzați că s-au lăudat în spațiul public cu o donație care nu ar fi fost făcută de ei. Jurnaliștii dezvăluriri.ro au scris că primarul nu a făcut decât să își însușească o donație a statului chinez, în numele său și al celor doi viceprimari.

Este vorba de o donație de 5 aparate şi 5.000 de kituri de testare pentru COVID-19.

"Am strâns toate documentele legate de episodul . Le vedeți în această fotografie, sper ca cei care mă acuză să dețină cel puțin tot atâtea facturi, chitanțe, contracte și declarații. Voi reveni cu o postare mai amplă drept răspuns la toate mizeriile aruncate și împrăștiate în spațiul public. Voi da toate detaliile pentru că nu am nimic de ascuns. Nu este straniu ca eu să justific fapte bune și teste donate pentru a combate minciunile din postările sponsorizate tocmai de cei care au răspândit virusul?", a precizat Decebal Făgădău, primarul Municipiului Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fi primit si o binecuvintare de la Teodosie zis si Mache , care si asta a julit 350.000 euro , bani europeni
0
0
Ce nenorocit este asta! Datele din unele facturi sunt din 11.02 sau 6.02, adica inainte de aparitia primului caz in Romania. Auzi, mai penal josnic, dupa ce ca ne-ai mintit cu toate cacaturile de proiecte SF, arunci din nou cu rahat si minti miseleste. Mare scursura umana! Un mincinos patologic! La gunoi, bai incompetent mincinos! Esti jalnic!
4
0
donatie????
1
1
Constanta are 2 viceprimari? De doua ori inutila chestia asta!
6
0
Din China? Si sunt conforme, sterile, le-a verificat cineva?
3
0
Pe Fagadau nu l as pune nici pe cartile de joc,pe cea cu joker si nici sa treaca prin parc ca sperie copiii
5
0
Stii impotentule unde o sa ne mai vada ? La vot ,acolo unde o sa-i dam la mumu lui ,tie si mamicii tale! Ce prezinta frezonatul asta basit sunt niate facturi obosite cine stie de unde si ni le flutura pe la nas la misto..ah fagadaule ce o sa te mai duci tu dupa mentoru tau mazare..si tu si gramada aia de rahat babu
13
0
A facut pipi Decebal pe voi cu jet puternic. Saraciiloooor asta e singurul loc unde va vede cineva. Sobolaniloooor, parazitilooooor, produceri ba ceva pentru societate, scursuri ce sunteti
2
11
Sa verifice cand au fost inregistrate in contabilitate la Elvada. Si la ce Notar au fost redactate si inregistrate. Vorba aia si nevasta lu babu e notarita
13
2
fagadau esti un fanfaron prost. Dute baaa cu babu la nebuni, cacatule.
20
2
Bai ciumatilor galbeni, ca de cate ori veniti la putere aduceti saracie, austeritate, pandemie, somaj, voi latrati de hotie. Pai ministrul sanatatii vinde masca cu 7 lei fara bon fiscal sau Grinda care a mintit ce suprafata are sau Iohanis care a furat o casoaie si nu vrea sa returneze statului banii luati ilegal. De cei mai idioti ministri nici nu mai vorbim. Fagadau e prea corect fata de ciumatii galbeni.
7
25
admirati freza in toata splendoarea ei !!!!
14
4
Du-te si manaca-i maroul fatalului!
10
5
Erai prost la scoala, ai ajuns acolo ca sclav periindu-l pe Mazare.
17
4
OMUL Fagadau Primarul Fagadau e super ok.Ii de inteles ca nu toti il acc asa.Recomand celor care nu au habar de activitatea dinsului pentru orasul nostru sa spumege daaa sa spumege.Si daca au drag de mincat maron nu au decit.Sondaje facute platite de Comanescu cum sperati ca vor iesi. Japitelor.
6
18
Straniu e ca nu justifici altele. Blocuri in cartiere de case mici, parcari etajate zero, PUZuri in batjocura regulamentului local etc. Mai ai cateva luni si o sa le justifici niste treburi alora care iti fac tie donatii si gratis. Servantul gruparii Mazare, NU primarul Constantei.
24
3
...degeaba...Primar tot nu vei mai fi ...!
23
3
Mai bine puneai ceva si pentru "Roata ca la Londra". E tot ce ne lipsea, ce dracu!
11
2
sunt curios cui i l.a vindut!!
13
2
Nu mai mergeti cu GMS. Cine va pune sa dati banii
11
1
Il cunosc pe domnul primar si stiu ca este un om cinstit si sufletist. Imi pare rau ca trebuie sa raspunda unor minciuni si rautati.
6
45
Fagadau, fetita interlopilor, popetul lui mazare, crevetele din balta saracilor. Altii sunt rechinii...
38
6
Primul caz in Romania a fost pe 26 februarie. Din ce scrie pe biletele reiese ca donatiile incep cu 6 februarie. Asta inseamna sa fi vizionar si sa anticipezi pandemia.
28
1
GDPR te mananca
18
2
Mai Fagadau ce sa-ti fac tu si gasca ati furat asa crunt acest oras ca lumea numai te crede chiar si in ipoteticul si uimitorul caz ca in care chiar ai fi facut ceva fara parandarat!
34
5
Asta este gata sa renoveze si scoala online
40
5
Concret, nu ca o sa revin! Ai o vrajeala de papagalut!
29
5
Ba Fatalau, da de gms cum jegmanesc oamenii cerand 8 lei din ct in Mamaia in conditiile in care alte firme cer 2 lei si carburantul s a ieftin considerabil ?
33
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272