REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Făgădău, către adversarii politici: „Prostiile pe care le vehiculează cu scop politic, la un moment dat ar putea să se transforme în suficiente elemente de a merge în instanţă”

Făgădău, către adversarii politici: „Prostiile pe care le vehiculează cu scop politic, la un moment dat ar putea să se transforme în suficiente elemente de a merge în instanţă”

Replica API 30 august 2019 | 00:00 483

La debutul ședinței de Consiliu Local ce s-a desfășurat joi, 29 august, o constănțeancă ce locuiește în zona Casei de Cultură, în spatele localului Rapsodia, și-a arătat temerea cu privire la faptul că există probabilitatea ca în zona în care locuiește să se construiască un bloc. Asta, după ce pe ordinea de zi a fost introdus un proiect ce vizează inventarierea bunurilor din municipiu, fiind vizată în proiect și zona în care constănțeanca locuiește. Ei bine, Decebal Făgădău a dorit să lămurească acest aspect și, totodată, să-i liniștească pe locuitorii de la Casa de Cultură care se tem că vor rămâne fără spațiu verde și locuri de parcare: sunt doar zvonuri lansate de activiști, spune primarul, vizibil iritat. ”Unii activiști, politicieni, au stârnit o isterie la nivelul orașului că, oriunde primăria inventariează ceva în domeniul privat, este pe cale să apară un bloc. Vreau să-i liniștesc pe cei de la Casa de Cultură, de la blocurile L118 și L 119, din spatele Rapsodia, că nu se va construi nimic. Nu e necesară elaborarea unui PUD. Această inventariere este necesară pentru ca noi să avem o oglindă completă a ceea ce are municipiul în patrimoniu, atât în public, cât și în privat”, a explicat Decebal Făgădău. Cu această ocazie, ediul a ținut să le transmită adversarilor săi două mesaje: ”Fptul că noi ne facem inventarul nu înseamnă că se construiește.Să nu se mai lase mințiți și păcăliți de activiști, în realitate politicieni. Iar eesajul 2: societatea Confort Urban nu este o firmă oarecare a cuiva, care maschează șpăgi sau pune stâlpișori cu șpagă, așa cum s-a comentat. Societatea este auditată de toată organele, controlată și totul este transparent. Așa că prostiile pe care le vehiculează cu scop politic unul și altul, la un moment dat ar putea să se transforme în suficiente elemente de a merge în instanță împotriva lor pentru că m-am săturat de minciunile acestor habarniști”, a specidicat primarul Constanței. ”Indiferent cât de mult jignesc unii sau alții, din partenerii din spațiul politic, eu voi trece întotdeauna peste, nu mă voi înjosi în numele constănțenilor să le răspund cu aceeași monedă și îi voi invita la dialog, dar cu argumente, cu știință de carte, cu muncă, seriozitate, nu cu vorbe goale care să isterizeze lumea, într-un scop politic pe care nu-l vor atinge”, a spus Decebal Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca crezi ca PsD a stricat Constanta Daca crezi ca primar mai porst nu mai exista Daca crezi ca mai avem vre-o sansa.
1
0
Mai e putin si scapam de tine mincinosule sluga de infractor mazaroi
4
0
Instanta este orasul.Instanta este inapierea,proasta administratie,mizeria de pe strazi,abuzurile tale la autorizarea constructiilor,instanta este strada ,instanta suntem noi.Nemernicule !
3
0
Muie fagadau, muie felix stroe, muie tutianu si muie toti din psd constanta. Sper sa putreziti in puscarie cu familile voastre!!
3
0
Chiar nu se sesizeaza nimeni ca au umplut orasul de sensuri unice inutile doar ca sa-i faca vanzare lui Babu?
7
0
Orice cerere ai, ti se intoarce in nas. Instanta?? Da, acolo o sa ne vedem cu Autorizatia pentru casuta mea.
4
1
Hai sictir sluga de infractor
9
2
Un nenorocit care a trait din banii prostilor. Un kalau care de ani de zile ucide ciini si se fuduleste cu asta. Un makidon prost si arogant care o sa aiba soarta ciinilor. Ca totul se plateste mai ciobanule.
6
1
Toti care va luati de Fagadau si il sustineti pe Chitac sunteti niste papagali. Ce a facut Chitac in mandatul sau de senator??? Va spune eu a dat in judecata in continu proiectele primariei si vorbesc aici de blocuri sau de mult visatele spatii verzi. A sabotat primaria el si lezbiana aia de Ovanesian care o sa l tradeze si pe el cand i o fi lumea mai draga
2
10
sa nu uiti sa o iei si pe mata .
13
2
... pe banii primariei bine-nteles.
14
1
N ai tupeu! Ai fost, esti si vei ramane o biata gaina
13
2
Dar deocamdata sa vedem cursul dosarului in care esti bagat cu mazare!
16
1
Nu e nimic transaprent la confort urban mincinos notoriu care esti.
19
1
Aviz Nea Chitac, marioneta lui Comanescu, care bate campii rau. Sa ne spuna Nea Chitac ce a facut pentru tara sau ptr oras in acest mandat de senator? Sau ce proiect de lege a initiat pentru constanteni? 0 cum e si el.
9
11
idiotul asta a inceput sa copieze din discursul proastei viorica vasilica dancila , dar el este de departe cu mult mai cretin... in plus mai are si fatza si freza aia de tractorist din Beidaud.
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272