REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Făgădău ia tot caimacul la proiectul de reabilitare a scărilor de la Modern. Mihaela Andrei, lăsată 'pe lângă'

Făgădău ia tot caimacul la proiectul de reabilitare a scărilor de la Modern. Mihaela Andrei, lăsată 'pe lângă'

Replica API 29 iunie 2018 | 01:00 250

Agitaţie mare la şedinţa Consiliului Local al municipiului Constanţa! Consilierii locali constănţeni au participat în cursul zilei de joi, 28 iunie a.c., la şedinţa ordinară. Pe ordinea de zi au fost propuse 59 de proiecte dintre care 5 au fost retrase.

Printre proiectele iniţiate de către primarul Constanţei, Decebal Făgădău, se află proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr.63/2013 privind aprobarea Contractului de delegarea gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat din Municipiul Constanţa.

Consilierul local PNL, Mihaela Andrei, a intervenit asupra subiectului referitor la iniţiativa sa cu privire la reabilitarea scărilor de pe plaja Modern. Aceasta a menţionat că doreşte să fie trecută lângă primarul Constanţei ca iniţiator al proiectului. În acest sens s-a supus la vot dacă consilierul PNL să fie sau nu iniţiator al proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi. Zece consilierii locali PNL au votat cu “pentru” amendament, însă chiar şi aşa propunerea nu a trecut. Cu toate acestea, proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 15 voturi “pentru”.

"Este dezamăgitor că am propus un proiect, dar nu apar ca iniţiator. Te descurajează astfel de gesturi. Nu mi se pare normal ca primar pur şi simplu să ignore", a declarat Mihaela Andrei.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mihaela Andrei sa ia initiative cum ar fi anchetarea modului cum a dat Fagadau aviz pt distrugerea parcului din fata Scolii 11, de pe Castanilor pt un tovaras psd-ist care si-a ridicat bloc acolo.
0
0
Pt asta cu munca,adica harnic. Hotul fagadau nu face nimic in afara de a fi arogant si hot. Si porc. De aceea, muie fagadau,muie mazare, muie pesedei !
5
0
Doamna consilier sa puna mana sa munceasca,sa faca hartii, documentatii, expuneri de motive si apoi sa isi treaca numele pe un proiect. A aflat de la directorul confort urban ca se vor abilita pe fonduri europene si hop sa fie initiator la sfarsit de proiect. Pune mana pe pix si hartie bai hahalero si apoi ridicate ch pretentii.
1
2
Un an si cateva luni. Tic-Tac-Tic Tac. Nu mai e mult. Pana apare o alta lepra, si mai mare, in locul lui. Dar asta nu-l face de pastrat.
5
0
ce dracu cauta papagalu ala din spate cu ochelari . zici ca-i clovn
7
0
desene animate
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212