REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Făgădău: ‘M-am săturat de ipocriiţii care mint în continuare cum feliem parcul Tăbăcăriei! Nu voi mai suporta multă vreme minciuna’

Făgădău: ‘M-am săturat de ipocriiţii care mint în continuare cum feliem parcul Tăbăcăriei! Nu voi mai suporta multă vreme minciuna’

Replica API 1 noiembrie 2018 | 00:00 507

Valabilitatea Planului Urbanistic General al minicipiului Constanţa, prelungit cu cinci ani

Valabilitatea Planului Urbanistic General al minicipiului Constanţa, prelungit cu cinci ani

Actualul Plan Urbanistic General (PUG) al municipiului Constanța a fost aprobat prin hotărârea Consiliul Local 653/1999. În baza Ordonanței de urgență nr. 51/2018 adoptată de Guvernul României pentru modificarea Legii 350/2001, privind amenajarea teritoriului și urbanismul și pentru prorogarea unor termene, care prevede că termenul de valabilitate a PUG se prelungește pe baza de hotărâre a consiliului local, până la intrarea în vigoare a noului plan urbanistic, consilierii constănțeni au aprobat miercuri, în ședința ordinară, prelungirea valabilității PUG al municipiului Constanța și a Regulamentului local de urbanism aferent. Primarul Decebal Făgădău spune că noul PUG este în lucru, însă, este un proces de lungă durată.

„Suntem în plin proces a Planului Urbanistic General. Nu e un lucru care se întâmplă peste noapte. Analiza impactului asupra mediului va dura aproape doi ani de zile. E un document de planificare ce se face o dată la 25 de ani. Astăzi funcționăm după un PUG din 1999. Dacă noi vrem să dăm o altă dinamică, o dinamică controlată, nu una haotică, trebuie să nu facem lucrurile în pripă. Pentru că avem blocuri între case și case între blocuri. Ceea ce nu este firesc”, explică primarul Constanței.

”Nu depinde de mine cât durează acordul de mediu, dacă va aproba Consiliul Local PUG-ul. Nu suntem singura UAT în această situație. Toate orașele din România se află în această situație. Tocmai de aceea ministerul a aprobat acest act normativ care dă posibilitatea de prelungire a planurilor urbanistice generale”, a continuat Făgădău.

Cu această ocazie, primarul Constanței a ținut să transmită și un mesaj celor care îl acuză că vrea să distrugă spațiile verzi din oraș. ”M-am săturat să răspund la mizeriile astea, că Făgădău distruge spațiile verzi. Nu! Eu fac registrul spațiilor verzi. Eu nu fac altceva decât să pun în aplicare hotărârile consiliului local. M-am săturat de ipocriții care mint în continuare cum feliem parcul Tăbăcăriei, cum îl vindem, cum construim! Nu voi mai suporta multă vreme minciuna și ipocrizia unor oameni care nu fac politică sau reprezintă politicieni de joasă speță”, a conchis edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRIMARUL POPIC loveste din nou, acesta impreuna cu acolitii sai de doi bani de la politiamolozcomunitara, impanzesc Cta cu popici si se pun pe dat amenzi pai mai gogule tu crezi ca mai pupi vreun mandat, eu cred ca nu!
0
0
Sa imi bag pula in ma-ta cu amenzile voastre si sa va iau politia locala in pula cu toti mortii si ranitii si mamele si copii lor.Sa ma pis pe muia ta fagadau.. Numa tepe si mui.. sa imi bag pula in mamele voastre
4
1
va n gura cu tzaranu vostru primar mukan cordit si hotz ca si alt mukan gitan mazare . huo ti ai dreaq cu specia de hoti si koorve
4
2
hai sictir,mincinosule!
6
1
Primarul care este o NULITATE!
13
0
Ai inceput sa devii cam vocal in ultima vreme. Cat timp ai stiut ca ai un loc de parlamentar asigurat in urmatoarul legislativ, taceai si asteptai sa treaca timpul pana la alegeri. Ce s-a intamplat? Nu te mai pun astia pe liste la parlamentare de ai inceput sa dai din pizda aia de gura despre ce faci tu pentru oras? Gandesti ca te mai voteaza cineva la primarie? Credinte gresite, incompetentule!
15
0
pai daca s-au saturat si pesedistii de tine fagadaule mars in mortii tai ca nu faci nimic scarbosule ...asfaltezi 3 4 sstrazi..mars la cacat scarba esti penibil tractoristule.
15
0
trebuie sa terminam cu PSD.muie psd
9
0
L a gasit pe cocalaru de Vanturache si cateva Lesinaturi avare in Consiliul local care fac ce vor in Cta pe model Mafiot ... Constantenii nu sunt prosti ! Vezi Nicolae cat a luat ... se stie cate spagi si cum luati mita , Fraierilor !
8
1
Cu toate ranile provocate de tine, Mazare si angajatii vostrii corupti, orasul asta isi va reveni, incet incet. Si voi, sa nu credeti ca va veti bucura de ce ati dobandit din toate astea, toate se platesc. Mars de aici cu machidonii tai cu tot.
13
2
Am tot citit si eu comentariile constantenilor, doar un lucru as avea si eu de comentat: Primare....te-a mancat in kur sa deschizi gura. DU-TE!!!!
16
0
Bea putina apa.
8
0
Nu e fatalau sunt oamenii angajati de el acolo, viceprimarul Babuin prost, Vinturache cel prost, de la compartimentele de urbanism, spagara de Stamat Cristina si altii. Dar el e primar si el si a numit, deci orasul o duce prost de la el
16
1
Fatalau....zero barat
17
0
nu mai pupi tu in veci primarie bai jartea penala si tragi si organziatia municipala la fund dupa tine cacatule - nu mai vedeti voi in veci consiliu si primarie in CT, pastaie fura da mai si facea cate ceva bun ba boule bun nu cacaturi de cuie in talpa cum faci tu bah incurca lume prostovan fudul ce esti bah incompetentule!
14
0
Fara primar, ca asta nu se poate numi un conducator ci o sluga ordinara!
23
0
bre' nea' primaru', soarta parculuiTabacariei e pecetluita de cand au intrat cu mall-ul el. matale nu esti decat o papuse de paie.
21
0
si hotararile consiliului local cine le semneaza domnule primar?
19
0
Cred ca este absolut necesar ca in momentul in care se depune candidatura,candidatul sa prezinte si ca a fost testat psihologic!
19
0
Dc te ai saturat da ti in plm demisia
24
0
Cel mai slab primar pe care l-a avut Constanta vreodata. unde sunt parcurile, unde sunt parcarile, ce proiect s-a finalizat ?
26
0
Mai domnule Primar: Vezi cum planteaza subordonati matale pomii in oras, cum se intretin spatiile verzi , vezi strada Traian magnoliile montate precum stalpii de gard in beton si asfalt.
20
0
Sa ne dam si doua palme , singuri , din partea primarului . Si daca , o sa se enerveze , o sa puna Gestapo-ul pe strazile Constantei ? ....oricum , sunt cele mai unite comentarii , ale constantenilor , fata de orasu lor .
20
0
Orasul Constanta a devenit unul din cele mai mizerabile orase din tara, dar acest lucru nu are cine sa-l vada deoarece nu prezinta interes pentru edil,interesul este acolo unde abonatii la banul public o cere groaznic !Sub sloganul '' Laso ba ca merge asa" interes zero din partea lor pentru binele cetatenilor
36
0
Mazare a vandut parcu tabacarie de la city pana la zodiac eu urlu de 3 ani este vandut de mazare
29
1
parcul ala e parcelat si "retrocedat" de pe vremea lui mazare.makedoanii asteapta cu betonierele la intrare sa faca blocuri de "lucs" fara parcari cum numai ei stiu
31
2
esti un lingerica pus acolo sa fii o marioneta , orice idee iti este infiltrata de cei care conduc din spate constanta , eu nu stiu unde locuiesti tu dar acest oras e departe de a fi unu european ... lasa-ne in pace si da-ti demisia
30
0
pulea spataru te mai alege ai distrus si vei mai distruge parcul la care am muncit eu si alti mii de tineri inainte de 1989.mincinosule
35
0
Chiar el sa nu fie sau sa nu aiba o felie !
21
0
esti inapt pt functia de primar...da-ti demisia incompetentule si lasa-ne...
33
0
si lasa-ne dobitocule.
33
3
Si daca nu mai suporti , ce o sa faci ? O sa mai construiesti niste blocuri ? Nu ti-e rusine ? Nemernicule. Nu faci nimic. Ai preluat si tu afacerile cu borduri si stalpisori....evident fara a face locuri de parcare. Cinstit ar fi sa te duci.....unde stii si sa nu mai vii.
39
1
Nimic din atitudinea si actiunile tale nu te califica drept lider.Tu ai fost nascut sa fii executant.Asa ca fa pasul lateral.Dupa toate atrocitatile lui Mazare ,gandeam la ora aia ca nu cumva sa ajungem sa l regretam.NU l regret ,pt ca este imposibil de depasit la ce atrocitati a facut,dar tu nu poti duce aceasta palarie,nici macar ajutat de colaboratorii tai apropiati care n au facut nimic in carierele lor,ori au ingropat firme.
38
0
dar mai suporti sa menti acel mai mare parc din Constanta in starea aia de degradare? malurile lacului stau sa cada, totul este plin de mizerie, balarii ...........
38
0
va meritati soarta ca ati ales machedoni la primarie
31
4
Sa-ti coaca tie putulica ca nu s-a vandut aproape tot parcul? Hai zii !
30
0
Liberalii si alti hastagisti acuza precum procurorii tip Lazar Atit !
2
25
si eu m-am saturat de incompetentele tale.cind doresti sa fii primar trebuie sa iubesti acest oras ,trebuie sa-i respecti pe cei ce te-au ales.tu de ce ai vrut sa fiii primar? ranile orasului s-au adincit si mai mult in perioada ta.DEMSIA .daca ai un strop de onoare fa-o
42
0
Taci dracu ca ne-ai stricat cartierul cu tiganimea ta in Tomis Nord. Nu puteai sa ii duci langa jandarmi?pune maghernitele pe roti si du-le acolo,chiar nu vezi ca au distrus zona cu furturi, talharii,ca sa iti iasa tie voturile?ai invatat ceva de la talharul de Mazare,degeaba nu erai pe langa el atatia ani. Inainte stateau toti cu chirie pe la Cet,acum le platim noi caldira,apa si restul..e normal?
50
0
DEMOLAT TOT CE A FOST CONSTRUIT PE SPATIU VERDE SI PEDEAPSA CAPITALA CARE A DAT AUTORIZATII PE SPATIU PUBLIC PROPIETATEA ORASULUI A CETATENIILOR
43
0
MA ESTI PROST ? adica tu nu faci nimic rau, tu doar aplici hotararile railor de consilieri ? Daca tu nu esti prost incerci sa ne prosteti pe noi dar nu-ti merge pentru ca nici noi nu suntem prostii tai.
40
0
Ce califucare are domnul primar?A uitat de unde a venit in primarie?Ce stie sa faca?Salariul pe care il are acum ca primar nu l-ar primi pe nicaieri in sectorul privat!Este constient de asta,in momentul cand va parasi primaria va avea probleme pe mai multe planuri.
33
1
Asta ca tot nu se vad constructiile existente care au acaparat peste 50% din suprafata initiala a parcului Tabacarie ! Rusine !!!
33
0
Cel mai slab PRIMAR de dupa revolutie!NU AI FACUT NIMIC IN CONSTANTA DIN CEEA CE AI PROMIS!
42
0
Doamne ce prostii debiteaza asta . E praf Constanta nenea primar. Mai bine iti dai demisia bre!
41
1
Esti praf, nene. Tu, cu Mazare si gasca de corupti din Primaria Constanta ati contribuit direct la dezastrul din orSil adta, care trebuia sa fie inaintea altor mari orase din tara. Mai e putin si scapam de tine.
34
1
3 vecee 150.000 de euro !!! boi tu esti nebun fagabou ? aseptam sa se dea drumu la dna sa stai si tu la rotisor cu sapunelu in obrajori !!!
42
2
Puneti banci si pe aleile care merg pe malul lacului, pentru a putea contempla lacul
23
0
Pleaca la ALTIN TEPE!; de unde ai venit.Parcurile din Constanta au ajuns sinple spatii verzi, sunt invadate de masini si cladiri.Acesta este adevarul.
31
0
Daca dumneata nu faci altceva decat sa pui in aplicare hotararile Consiliului Local, atunci de ce ai nevoie de majoritate ? Ca sa pui in aplicare hotararile pe care le vrei! Nu te mai victimiza dle primar. Stim ca-ti doresti inca un mandat dar, ciciu, este dat !
37
0
de cand a venit fagadau wc-urile nu mai miros de la 10 metri ! se mai asfalteaza . avem si sensuri giratorii. am ramas si fara loc de parcare . APROPOS poate licitam locurile de parcare
8
29
Da-ti demisia si scapa lumea de un cacat ca tine . Orasul pute de mizerie , tigani , cladiri construite haotic . Vati cumparat votu de la intretinuti social , de la batrani cu venituri mici si de la cei care au interes sa fiti la putere , adica capusele care fura cate ceva si sunt lasate in pace de voi . Sper ca la alegerile viitoare alegatori sa va trimita la plimbare sa nu ii mai lase pe intretinuti social sa le dicteze soarta si cei cu venituri mici .
46
3
Baga-i in pizdele mamelor lor pe derbedei si mincinosi!
8
48
Oare tu nu crezi mai Decebale ca bati campii si nu faci nimic? Fa frate ceva ca sa te creada lumea ca de vorbe, scuze si motive ne-am cam saturat!... Nu mai fi marioneta,ai si ti sange-n cohones ca sa ne arati ca poti, nu sa plangi caa te-ai saturat... Numai recenzii negative peste tot, tu chiar nu vezi ca nu suntem prosti???
41
1
Da pe partea opusa parcului, ce s-a intamplat acolo faga??? Nu ti-e rusine, ma? Cine le-a dat alora autorizatii sa construiasca bloc langa bloc, nerespectand nimic !? Chiar nu vezi, tu nu treci pe acolo ????
51
1
Fara autoritate si care bea apa cu familia de la robinet!MINCIUNICA ESTI SLAB!
37
0
nenea fecalau prea te dai lovit dar nu poti arunca in carca consiliului toate magariile tale,cine avenit cu ideea sa desfiinteze liceul agricol pentru teren desigur,care a aprobat miile de blocuri machidonesti
44
1
Mars de aici mai jigodie de primar. Te-ai saturat de minciuni. Ce pula mea ai facut de cand esti primar ? Nimic! O sa ramai si tu in istoria Constantei drept cel mai prost primar alaturi de Neagoie si de Mihaies. Ce e drept parcul nu l-ai feliat tu si l-ai dat. Parcul alaturi de o gramada de altte spatii verzi a fost dat de Mazare si de prietenij lui.
54
1
Hai sictir!
50
1
daca te-ai saturat ia-ti machedonii si plecati de unde ati venit.
53
3
Handicapatul asta traieste in lumea lui, n-are nicio treaba cu realitatea, el vede doar spagile pentru autorizatiile de constructie.
55
1
Cel mai mincinos primat
49
2
cel mai slab primar!
52
3
Si dupa ce nu mai suporti ce o sa faci?
43
2
Si ce faci cand nu mai suporti? Da-te cu capu de pereti! O mizerie de om...
57
3
Nu mai da vina pe mediu cand nu sunteti in stare sa faceti niste caiete de sarcini pentru niste PUZuri amarate ce sa mai vorbim de PUG? Nu se vrea PUG fiindca nu mai poate Babu sa stranga spagile se stie.
51
3
tu cu tatucul mazariche?suntem praf si pulbere la spatii verzi,machidonii tai infecti sableaza orasul de pomi si locuri de joaca,se fac blocuri in fata vechilor blocuri,condamnati oameni sa traiasca in intuneric si fara intimitate exact ca in favelele din Rio sau in Filipine in Manila.Huo!!
60
2
Cred ca incep sa vars ... o lacrima. Esti slab, pacat de increderea cetatenilor care te.au votat. Generatiile se schima si .... in orasul nostru numai tampiti si analfabeti. Un viitor intunecat pentruconstanta. Pacat de puterea acestui oras - judet care este ca o vaca de muls pentru Bucuresti. Mai bine eram bulgari
63
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218