REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Făgădău: ‘Nu m-am certat cu Volcinschi, pleacă de la primărie la Institutul Naţional de Administraţie’

Făgădău: ‘Nu m-am certat cu Volcinschi, pleacă de la primărie la Institutul Naţional de Administraţie’

Replica API 4 iulie 2018 | 00:00 627

Unul dintre directorii din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, Radu Volcinschi, părăseşte instituţia, după doar un an de când s-a alăturat echipei primarului Decebal Făgădău. Radu Volcinschi a început să lucreze la Primăria Constanţa după ce s-a detaşat de la Consiliul Judeţean, unde activa la Direcţia Juridică şi de Administraţie Publică.

El urmează să lucreze la Bucureşti, după cum a arătat cotidianul „Replica” în ediţia anterioară, iar situaţia a fost confirmată şi de primarul Decebal Făgădău: „Pleacă, dar nu la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), ci la INA (Institutul Naţional de Administraţie – n.r.). Este o instituţie nou înfiinţată, va pregăti acolo funcţionarii publici, va preda, el a fost şi prefect…”. „Nu este adevărat că ar pleca pentru că ne-am certat, suntem în relaţii foarte bune, s-a transferat, e şi normal să vrea mai bine. E un pas înainte (din punct de vedere profesional – n.r.)”, a mai declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Decebal Făgădău.

INA este o instituţie publică de interes naţional, cu personalitate juridică, organ de specialitate al administraţiei publice centrale în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Printre atribuţii se numără organizarea şi desfăşurarea programelor de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici, funcţionari publici de conducere şi de execuţie, personal contractual, persoane alese sau numite în funcţie de demnitate publică sau asimilate acestora, aleşi locali, manageri publici, precum şi pentru alte categorii de persoane stabilite prin lege; organizarea și desfășurarea programelor de perfecţionare profesională pentru grupurile-ţintă strategice, stabilite în condiţiile legii etc.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/aer-tot-mai-putin-respirabil-la-primaria-constanta-volcinschi-si-a-dat-demisia-360127/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EL este un baiat tare destept , pe bune trebuie neaparat sa predea la INA ca altfel raman inculti inaltii functionari publici. Ce dreaku ma v-ati prostit chiar de tot ?
0
0
Si cind terminati lucrarile in parcul primariei la iarna cind o sa fie ger si noi cu copii acum trebue sa sarim graduri , putorilor
2
1
el nu face niciodata nimic . a se intelege mot a mot.oare de ce si-a dorit sa fie primar? sa continuie distrugerea orasului mostru si asa destul de mutilat?
4
1
Aiurea. Hai mai Decii, ne crezi prostii?
8
2
Faga cand pleci impreuna cu sleahta ta de make? Dar i ai dracu pe toti ca ne ati intrat in cur.....make, make si iar make!
14
3
E un pas inapoi, din cursuri nu se fac invarteli cu terenuri!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218