REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Familii de chinezi, atacate de o pisică în Portul Tomis. Trei copii au ajuns la spital!

Familii de chinezi, atacate de o pisică în Portul Tomis. Trei copii au ajuns la spital!

Replica API 23 iulie 2018 | 00:02 1804

Trei copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani și o femeie au fost atacați, sâmbătă seara, în jurul orei 23,00, de o pisică în timp ce se aflau la o terasă în Portul Tomis din municipiul Constanța. În urma incidentului, a fost solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, iar copiii transportați la Urgența Spitalului Județean Constanța.

Două familii de cetățeni chinezi, rezidente în București și aflate în concediu la Constanța, se aflau sâmbătă seara pe o terasă în Portul Tomis, unde serveau masa, când la un moment dat, o pisică închisă la culoare a sărit pe masă. Copiii au încercat să o dea jos, dar pisica a devenit agresivă. Întâi și-a înfipt gherele în chipul unei fetițe de 10 ani, chiar sub ochiul drept al copilei, apoi zgâriind-o pe gât. Într-o fracțiune de secundă a zgâriat-o și pe a doua fetiță, de 8 ani, pe brațul drept, dar și pe picior pe un băiat de 10 ani. În agitație, pisica a zgâriat pe picior și una dintre femei.

Alarmați, mai ales că prima fetiță care a fost atacată de pisică ar fi putut să își piardă ochiul, dar și pentru că era vorba despre o pisică maidaneză, părinții au cerut sprijinul celor prezenți pentru solicitarea unei ambulanțe.

Toți cei patru răniți au fost transportați la spital, pentru a primi îngrijiri medicale și unde s-a stabilit că rănile provocate sunt minore, fiind vorba despre escoriații.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pisica de culoare inchisa? pai hai sa o facem culoare incinsa!
0
0
CIND TI-E PULA-N CUR CA PARU, POTI SA CANTI CA ROMEO DE LA CARANSEBES.......
1
0
Ie frumos mai tatarilor sa mergeti la om an carciuma sa ai mancati pisicili arzavar focu da scarbosi
15
2
Ospatarul serveste masa,clientul mananca,infuleca,haleste,etc.
0
0
intr-un documentar chinezoi haleau creier de maimuta,maimuta fiind vie bagata sub masa posibil astia sa fi cerut pisica usor perpelita dar chef le-a trimis-o vie
3
0
Asa este,chinezii mananca pisici de mii de ani si ele au deja genetic inclusi pe chinezi ca fiind dusmani ai speciei lor.
11
2
Nu-i tragedie, la cate pisici si caini or fi mancat galbejitii astia!
19
3
Mda, pisica nu sa lasat mancata
24
1
Razbunarea felinei pentru toate suratele ei devorate de chinezi!!
24
1
Stie pisica ce stie,ea sa razbunat acum pe ei poate vor intlege ca pisicile sicainii nu sunt pentru mancare
31
3
Tatarii nu au casa
15
6
Pisica si-a zis : in seara asta mai ajunge in tigaie ma-ta!
25
4
Shaolinul roman ; Esti nascut dintr-un neam de hoti,talhari,cersetori si curve ! Intr-un viitor apropiat se va alege praful de voi,romanii,deja sinteti slujga ca usa tziganilor,turcilor si tatarilor !!! Ceasul se apropie ,tic-tac...tic-tac ....
15
18
This city is a dump!Une ordure,some like it french
5
12
Pai cine stie, a vrut sa o gateadca si a scapat iar la momentul potrivit pisica s-a razbunat.
16
1
Praful sa se aleaga de toti tatarii!
21
11
Esti un cretin jalnic
7
5
Asta e instant karma!Pai pe cati nu au clampanit neamul kinezesc dintre noi?Bine ca nu a aflat Spyke si cu drogatu' ala de fiisu',Tyke de scandal ,ca daca veneau si aia doi se facea o harababura de nici Horia Constantinescu no o mai aplane!
13
3
Constanta e si un oras mizerabil,si plin de tigani,dar nu e problema asta,e posibil ca chinezul sa fi avut la pachet friptura de pisica si motanul a mirosit,ia faceti voi o investigatie mai in profunzime.
20
4
Chitac era bun pentru orasul asta, dar prostii au votat fatalau.
25
6
era tigru, nu pisica.. articole la fel in 2 ziare, copiati unii de la altii, jurnalistilor?
13
1
cred k chinezii au cerut o pisica gatita la masa ,,si lea aduso vie..
34
2
da! sa il salvam! dar fara USR. Chitac sau MRI....
15
4
Asa e si in alte parti, nu doar in "CTA". Cand te faci mai mare si incepi sa iesi din oras - tara, o sa vezi ca pisici exista si in alte locuri. Cu cainii maidanezi e alta poveste dar articolul asta e despre o pisica maidaneza. Restul, ce scrii tu acolo, sunt frustrari si ore chiulite de limba romana.
10
2
Acest frumos oras in moarte clinica!IN 2020 TREBUIE SA IL SALVAM!
23
2
Cipanele, marsh inapoi la Ciamurlia ,de unde ai venit incaltat in sosete flausate. Si vezi ca intre dinti ai resturi de branza si ceapa. Si daca la nunta ta va canta Gica Coada si Hrista Lupci - esti cel mai tare !
26
6
Esti frustrat tare ma baiatule ori nu iti mai iei tratamentul? e greu sa fii singurul din famelia ta care a reusit sa invete sa scrie, lucru mare, se stie ca ciobanii nu prea stiu decit de oi, fotbal si, mai nou, tenis. Totusi nu ne intereseaza parerile unui cap de oaie, stim foarte bine ce va poate pielea, harnicutilor
28
8
Karma is a bitch
15
2
Asa e la CTA , mancare plus pisici si caini maidanezi . Ti ai dreaq de putori hoti si koorve moldo.
20
26
Pisica, intai trebuie gatita si apoi servita
37
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367