REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
10.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Fără apă caldă și căldură, în zonele Capitol, Tomis I și Tomis II

Fără apă caldă și căldură, în zonele Capitol, Tomis I și Tomis II

Andreea VREJOIU 27 ianuarie 2023 | 00:00 911

Din cauza unei avarii majore apărute pe rețeaua de transport amplasată pe str. Chiliei nr 35 nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectată zona Capitol, Tomis I, Tomis II.

Fara apa calda si caldura, in zonele Capitol, Tomis I si Tomis II

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

,,Menționăm ca după finalizarea avariei vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de această oprire.”, transmis reprezentanții societății.
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este vina lor ca se tot sparg tevile vechi de 30 ani. De fapt reparatia propriu zisa nu dureaza prea mult, beleua e ca trebuia sa reumple hardughia de instalatie si asta ia o gramada de timp. ste drept ca salariile conducerii ar trebui sa fie reduse datorita lipsei de performanta iar șefimea sa fie obligata sa renunte la incalzirea pe gaze a caselor lor , a sediului din Badea Cartan si sa treaca pe termoficare. Atunci sa vezi viteză la interventii.
1
0
Nici in tomis III nu e caldura.
1
0
In Consiliul local de astazi , maimuțoiul de Chițac a propus prelungirea mandatelor actualei conduceri de la Termoficarea plmele. Chiar așa tovarăse Vergiluș Chițacuș, nu mai este nimeni in stare sa se ocupe de RADET decat libidinosul de Popa Liviu si escrocul oportunist de Gropoșila, la pachet cu Ionescu Eugen si restul curvetelor din clica numită , mai nou, Termoficare ? S-au terminat specialistii ori n-au loc de lingăii lipiti de scaunele din Badea Cărtan ? Si...apropo's , măi scarnavie de primar, de ce nu ti audiențesi sedintele clm in sala Remus Opreanu ? Pandemia s-a terminat oficial, ori jigodie , îți este frica ca vin oamenii și te scuipa ca pe un rahat ce esti ?
6
0
mor de frig in casa cu copiii ... sa ma pis pe jegul asta de chitac, ma bagat in faliment moral
1
0
alcoolicilor si drogatilor din cartierele marginase - duceti-va la psihiatru idiotilor si nu mai cititi ziare online ca pentru ca va decompensati
1
2
Cac pe zdrențele din zonele cu avaria, ca de altfel nu le ajungi la nas, cand e vorba de cartiere mai mărginașe, sunt plini de miștouri. Sper sa vina si a treia avarie si apoi inca trei
1
4
dupa atatia ani de avarii ar fi de asteptat ca termoficare sa finalizeze o avarie mai repede de 20 - 24 de ore; iar scuza cu umplerea retelei pe ne-o tot serveste directorul termoficare de cativa ani nu cred ca este valabila pentru ca sunt sigur ca de atatia ani se puteau gasi si finaliza niste solutii tehnice care sa rezolve aceasta problema si sa reduca semnificativ timpul pierdut cu golirea si reumplerea retelei; dar magaria si bataia de joc la adresa cetatenilor de la primarie si termoficare a fost mai mare
1
1
am aflat dupa ce am dat telefon la radet la ora 13; titlul corect este a doua zi fara caldura si apa calda ….pentru ca ieri a fost avaria de pe str moldovei finalizata azinoapte; avarii inlantuite - noua inventie a primarului chitac; acum daca avem 2 avarii una dupa alta inteleg ca ar trebui sa asteptam 3 avarii una dupa alta nu ? poate chiar de la noapte cand ni s-a promis caldura dupa 2 zile de stat in frig si fara apa calda ?
1
2
Ce avarie ma scarbelor??? ce avarie??? nu sunt in stare laturile sa sudeze doua tevi!! Asta nu e avarie este incompetenta si imbecilitate! Chitac sa iti luam familia in pwla!!! Sa dea domnu sa iti ajunga mormantul wc public !!! MULTA MWE CU KKT PNL !!!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515