REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Felix STROE: Suntem deciși să ne dăm DEMISIILE din PARLAMENT, pentru ALEGERILE ANTICIPATE

Felix STROE: Suntem deciși să ne dăm DEMISIILE din PARLAMENT, pentru ALEGERILE ANTICIPATE

Replica API 7 octombrie 2021 | 00:27 5521

Guvernul Cîțu a picat cu 281 de voturi, toți parlamentarii aflați în Plen miercuri votând pentru demitere. Reacțiile social democraților nu au întârziat să apară.

Contactat pentru un punct de vedere, liderul PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a declarat că PSD nu va susține un Guvern PNL minoritar și că s-a luat în calcul posibilitatea ca toți parlamentarii social democrați, inclusiv cei din Constanța, să-și dea demisiile pentru dizolvarea Parlamentului... care ar conduce la alegerile panticipate. Totodată, Stroe a declarat că PSD nu a făcut coaliție cu USR sau cu AUR.

Stroe: USR este la fel de responsabil precum PNL

”Nu am făcut coaliție cu AUR și USR. Această moțiunea a fost a PSD-ului, votată de AUR și USR. Sorin Grindeanu a ținut un discurs grăitor și a criticat USR, pentru că este la fel de responsabil ca și PNL. Vrem alegeri anticipate. Sunt două variante: ori Parlamentul respinge de două ori propunerea de premier ori toți parlamentarii își dau demisia din funcții, inclusiv cei din Constanța, pentru dizolvarea Parlamentului. Guvernul va fi format din specialiști, până în primăvară, atunci când vor avea loc alegerile anticipate”, a spus, pentru Replica, Felix Stroe.

La nivel local, Felix Stroe are așteptări mari. ” Pe plan local, îmi doresc mai mult bun simț și seriozitate din partea celor care ne conduc. PSD va acționa ferm pentru apărarea intereselor constănțenilor”, a conchis Stroe.

Țuțuianu: Superman a picat... în cap

„Superman a picat.. în cap! Și nu, nu s-a creat o nouă criză politică așa cum spune PNL ci doar am făcut doar primul pas pentru ieșirea din criza în care ei ne-au afundat. Am înlăturat cauza. O înțelegere între toate partidele politice pentru instalarea unui Guvern de tranziție, format din specialiști, până la primăvară este o soluție cât se poate de viabilă pentru ieșirea din acest haos. Și apoi, bineînțeles, anticipate. Azi guvernul Cîțu plătește cu demiterea pentru toate acțiunile sale care au determinat sărăcirea românilor ca urmare a exploziei prețurilor și dezastrul din sistemul de sănătate. Azi penalul instalat la Palatul Victoria pleacă! România este a românilor, nici a lui Cîțu, nici a lui Iohannis!”, a spus Horia Țuțuianu, deputat PSD.

Marcel Ciolacu:Putem stabili un Guvern de specialiști până vor avea loc alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu, șeful PSD, a declarat: ”Așteptăm invitația de la președintele României.PSD are o singură decizie, și aceea că vom merge la alegerile anticipate. Am și început să depășim momentul de isterie politică, să intrăm într-o zonă responsabilă și constituțională. Putem stabili un Guvern de specialiști până vor avea loc alegeri anticipate, în martie. Este exclus ca PSD să suțină un Guvern minoritar PNL. Nu continuăm cu o soluție proastă.”.

Citește și:

MOȚIUNEA a TRECUT: GUVERNUL CÎȚU a PICAT!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
auzi, dar cat ati fost ce ati facut pentru constanteni?a venit si vremea la plata
2
0
Ai bre nea stroie! Acum cand ai platit la partid postul de parlamentar, te-ai gasit sa-ti dai demisia. Ai grija de bani nea stroie!
6
0
Comunist libidinos!
14
1
Hai sictir sefu!
13
0
Sictir. Avem cea mai scumpa apa din cauza lui Stroe. A fost sef peste un monopol si a crescut preturile cum a vrut el
24
0
si cine va tine? succes.
15
0
PLECATI sa va inlocuiasca altii care sunt pe liste.BRAVO in sfarsit scapam de o generatie de psdisti
22
0
Ne meritam soarta daca intram iar pe mana politrucilor
24
5
Nu va mai ajunge ciolanul!
39
2
Marsh oxiur chel ! Atarni deun floc
49
5
Sigur ca da. Dupa care marmota invelea ciocolata-n staniol.
41
5
Da-ti demisia si fa-ti bagajul pentru Poarta Alba!
62
6
Daca vorbim de orasul Constanta PSDeul a fost la conducere zeci de ani si s-a vazut cat de mult i-a interesat pe primari de constanteni,asa ca mai incet cu grija voastra pentru oameni pe plan local mai Stroe.
61
9
stroe sa ne sooga poola de escroc de la dia
60
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212