REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FEMEIA ATACATĂ, LOVITĂ cu PUMNII și PICIOARELE, în zona Casei de Cultură!

FEMEIA ATACATĂ, LOVITĂ cu PUMNII și PICIOARELE, în zona Casei de Cultură!

Replica API 15 noiembrie 2019 | 00:00 764

Avea pe corp și arsuri de țigaretă

Avea pe corp și arsuri de țigaretă

Alin B. a fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru tâlhărie calificată. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Acesta este acuzat că a agresat o femeie, a lovit-o cu pumnii și picioarele și i-a furat un telefon mobil, un lănțișor și un cercel. Se pare că ei se cunosc, iar bărbatul s-a enervat pentru că i-a cerut suma de 60 de lei, iar ea a refuzat să-i dea.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, la data de 16.08.2019, în jurul orei 22.00, în timp ce persoana vătămată N se afla în spatele unui bloc din zona Casei de Cultură, inculpatul Alin B. a deposedat-o de un telefon mobil și un lănțișor din aur, prin exercitarea de violențe constând în lovirea în zona feței și a toracelui, persoana vătămată suferind leziuni traumatice ce au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. În fața instanței de judecată, persoana vătămată a dezmințit faptul că inculpatul ar fi ars-o cu țigara în ziua sustragerii bunurilor, afirmând că acest lucru s-a întâmplat cu o zi înainte, fără legătură cu faptele deduse judecății. ”Observăm că în cauză a fost întocmit raportul de expertiză medico-legală, ocazie cu care s-a constatat obiectiv o echimoză violacee în regiunea suborbitară dreapta, o plagă contuză superficială verticală, pe fond infiltrativ hemoragic hemibuză inferioară dreapta, vestibular, multiple echimoze violaceu-verzui regiunea costală și lombară, plagă arsă tegumentară rotundă regiune mandibulară dreapta, plagă arsă tegumentară rotundă coapsă stânga față, creată cu o substanță incandescentă, posibil țigară aprinsă. Leziunile constatate au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale, echimozele și plaga contuză labială au fost produse prin lovire cu un corp dur, iar toate leziunile pot data din 16.08.2019. În ceea ce-l privește pe inculpat, acesta a recunoscut în mod constant că a lovit-o pe persoana vătămată în zona nasului și a coastelor precum și faptul că a luat de la persoana vătămată telefonul mobil precum și lănțișorul de aur pe care aceasta îl purta la gât. Alegațiile inculpatului, în sensul că bunurile i-ar fi fost remise de bunăvoie de persoana vătămată sunt lipsite de orice suport probator dar mai ales de orice urmă de logică, fiind de-a dreptul puerile”, potrivit instanței. Astfel, individul a fost condamnat, urmând ca decizia să rămână definitivă la apel.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da de unde ma sti tu ma ?de zici de mine
0
0
Iao putin la deal Robert
0
0
batut si bagat la parnaie cu tiganii sa-l fu-n kur.
2
0
Invata sa nu te mai descrii mai ,,hmmm,, ca se vede ca nu cunosti persoana dar e usor sa iti dai cu parerea fara sa sti cum este defapt aceea persoana
0
0
Numele complet e badoiu alin din coiciu... Un gaozar... Smecher cu garda inversa...
3
1
Ce mizerii de oameni. Si culmea traiesc printre noi.
5
0
sa fi fost unul de-al vostru poate pretuiati altfel actul de justitie. Si cum, nu a stat nici macar 30 zile la arest cu munca silnica. Pur si simplu bati un om pe strada si esti suspendat de la nimic. Tara cu legi de cacat.
9
0
Romani de etnie romanes
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614