REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Femeie din Constanța, BĂTUTĂ cu PUMNII şi AMENINŢATĂ că va fi ARUNCATĂ de la ETAJ!

Femeie din Constanța, BĂTUTĂ cu PUMNII şi AMENINŢATĂ că va fi ARUNCATĂ de la ETAJ!

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 371

O femeie din Constanța a cerut în instanță emiterea unui ordin de protecție pe numele bărbatului cu care este măritată de 24 de ani. Aceasta a relatat că trăiește un coșmar încă de la începutul relației, dar nu s-a putut despărți de el pentru că a așteptat să crească băiatul pe care-l au împreună. Acum, se pare că soțul a devenit din ce în ce mai violent, mai ales când consumă băuturi alcoolice.

În motivare s-a arătat că în data de 26.04.2019 in jurul orelor 19.30, pe fondul consumului de alcool, pârâtul a lovit reclamanta, fără motiv, cu pumnii în zona feței precum și în alte părți ale corpului. A intervenit și fiul părților, în vârstă de 23 de ani, care, la rândul lui, a fost lovit de pârât cu palmele peste față.

Cu ocazia audierii sale de către organele de poliție, potrivit rolii.ro, pârâtul a manifestat o atitudine necooperantă, refuzând să semneze procesul verbal, nerecunoscând faptele ce i se impută, arătând că nu a agresat-o pe reclamantă si nici pe fiul lor.

Legal citat, pârâtul nu a formulat întâmpinare și nici nu s-a prezentat in fața instanței pentru a formula apărări. La termenul de judecată din data de 2.05.2019 reclamanta a precizat acțiunea în sensul că a solicitat să se interzică pârâtului și orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau in orice alt mod. A relatat că soțul ei consumă alcool și devine violent.

Sunt împreuna de 24 de ani, iar la data de 25.04.2019 s-a întors de la serviciu și pârâtul a provocat din nou scandal. Anterior incidentului din data de 25.04.2019, l-a reclamat pe pârât la politie de 3 ori, însă a renunțat la plângeri și s-au împăcat. Prima dată l-a reclamat pentru că a fost dată afară din casă.

Susține că pârâtul i-a promis în repetate rânduri că nu o va mai lovi și că nu o va mai jigni. Întrebată de instanță cu privire la motivele pentru care pârâtul o agresează, ea a răspune că este gelos și îi controlează telefonul, că mai avea perioade în care nu mai era agresiv și nu mai jignea, iar ulterior o agresa din nou.

Susține că a lovit-o în zona capului, însă nu a fost la Serviciul de Medicina Legală, pentru a-i nu-i face rău, dar îi este teamă de el pentru că este din ce în ce mai violent. Totodată s-a învederat că pârâtul nu a mai venit la domiciliu, însă la data de 26.04.2019, precum și la data de 27.04.2019, a sunat-o insistent și a agresat-o verbal, amenințând-o că o va arunca de la etaj. Analizând situația, magistrații au eliberat un ordin de protecție.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea VIO! Strasnic comment...am ras cu lacrimi zau.. De fapt asa si merita SMARDOII astia de la Patul DOI!!! Dak dai intr- o femeie esti KAKAT nicidecum Barbat!!! Trebuie PARLITI si OLARITI cu BILE BABANE
0
1
tineti seama doamna divorta ti ca animalul nu se mai face bine in veci Nu mai credeti in minciunile lui
2
1
daca nu era proprietara trebuia sa o dea pe ea afara din casa daca e pe numele la ambii n-are voie sa dea politia pe nimeni afara din casa doar sa-l aresteze persoana vioelnta si sa o duca la arest
1
0
Etcu petru alias Renzo ZNR si concubina lui florentina paros alias floriy coafeza de meserie si paravan financiar pt bani furati din conturi le bancare de catre escocul etcu petru bani pe care ai transforma in bit coin ca sa se piarda urma
2
0
daca a dat-o afara din casa si nu era proprietara sa fie sanatoasa, in rest femeia trebuie batuta conform manualului, vio pregateste-te ca venim
2
5
Un barbat care loveste o femeie din alte motive decat legitima aparare este un cacat cu ochi. Chiar si daca esti inselat,nu-ti bati nevasta din simplul motiv ca nu poti sili pe cineva sa te iubeasca. Divort,despartire amiabila,sunt atatea cai prin care se solutioneaza lucrurile daca esti barbat pe bune,nu un cacat orgolios. Apoi,ce pana mea au femeile astea care rabda ani si nu termina din prima relatiile dubioase?
11
5
Un bulangiu nefericit! De la disputele verbale existente in orice relatie sa treci la agresiune inseamna ca esti bulangiu!
7
3
cand ma-m insurat a pomis ca face sex oral,,acum nu mai vrea ,,eee ,eu nu trebue sa ii dau in gura.
3
8
... "pentru a-i nu-i face rau" ... voi nu ati dat un examen ceva inainte sa va faceti jurnalisti???
6
1
Sunt vio si toti smardoii care bat nevestele ii astept la Poarta Alb. Nu ma cheama Vio este porecla de la VioL. Va astept cu bile bajeti smekeri
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218