REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

FEMEIE INCONȘTIENTĂ: își trage copilul peste parapetul median de pe DN2A!

FEMEIE INCONȘTIENTĂ: își trage copilul peste parapetul median de pe DN2A!

Replica API 10 noiembrie 2017 | 01:01 252

Drumul care leagă Constanța de Ovidiu a fost mai mereu presărat de evenimente nefericite! Apoi a fost montat parapetul median, însă pietonii au continuat să fie principalele victime ale accidentelor rutiere petrecute în zonă. Și, chiar dacă se știe foarte clar acest lucru, iată că multora nu le pasă. În aceeași situație este și o persoană care a făcut, efectiv, slalom printre mașini, cu copilul de mână.

”Snap shut sau o imagine din timpul unei cascadorii! O femeie a dat dovadă de inconștiență și și-a pus propria viață, dar și pe aceea a unui copil, în pericol. Marți, 7 noiembrie, în jurul orei 14.00, aceasta a luat copilul de mână și a traversat drumul național care face legătura între Constanța și Ovidiu. După ce a trecut de primele două benzi, s-a chinuit să îl împingă pe copil peste parapetele de beton, apoi au făcut slalom printre mașinile care mergeau cu viteză pentru a ajunge pe parte cealaltă”, a spus Mary L., pe Facebook, atașând o fotografie. Iar în zonă pericolul este foarte mare. Spre exemplu, pe 1 septembrie, în jurul orei 2.00, o persoană care se angajase în tarversarea carosabilului prin loc nepermis a fost accidentat mortal. Iar exemplele pot continua la nesfârșit: încă un accident MORTAL în zona Dedeman, la ieşire din Constanţa!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia e la pod acolo stati linistiti, beau cafele, mai dau o amenda ca ai mers cu 70 acolo unde sunt malurile alea. E bine!
0
0
de la summer la navodari au aparut sparturi in separatoare .....pentru a trece masinile ce merg la santiere sau figurantii din zona....DE CE ACCEPTATI , CINE RASPUNDE DE UN ACCIDENT ?
0
0
Si cei care locuiesc in zona si vor sa traverseze cum fac?ar trebui despicaturi la trecerile de pietoni cat sa nu incapa o masina...sau pasarela
3
0
Puneti piloni la despicaturile de la trecere pietoni aia baga masinile prin alea
4
0
mergeti spre Navodari si veti vedea o multime de idioti care trec cu masina prin despartiturile parapetului median, despartituri destinate pietonilor. Acolo selectie naturala.
11
0
Se cheama selectie naturala. O cretina.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212