REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

FESTIVALUL MAMAIA REVINE! Planuri pentru a fi organizat, în toamnă, la Pavilionul Expozițional!

FESTIVALUL MAMAIA REVINE! Planuri pentru a fi organizat, în toamnă, la Pavilionul Expozițional!

Replica API 10 mai 2019 | 18:50 571

Constanța va fi repusă pe harta festivalurile importante de muzică din țara noastră! Anul acesta, după o întrerupere de opt ani, se va desfășura din nou Festivalul Mamaia. Electrecord Production și-a manifestat interesul să organizeze evenimentul, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale și Consiliul Județean Constanța. „Voi iniția un proiect de hotărâre de Consiliu Județean Constanța în acest sens”, ne-a precizat vicepreședintele Claudiu Iorga Palaz.

Anul 2011 a fost ultimul an în care în stațiunea Mamaia au mai răsunat acordurile muzicii ușoare și pop, de pe scena Teatrului de Vară, în cadrul Festivalului Mamaia. Ulterior, invocând lipsa posibilităților financiare, reprezentanții Consiliului Județean Constanța – în fruntea căruia se afla, la vremea aceea, Nicușor Constantinescu – nu au mai organizat evenimentul.

Anul acesta, la 56 de ani de la prima ediție a Festivalului Mamaia, va fi reluată tradiția! Joi, 9 mai a.c., Electrecord Production, prin directorul administrativ Anne Marie Simone Ionescu a transmis o adresă Consiliului Județean Constanța prin care își exprimă interesul să organizeze acest eveniment, în perioada 5 – 8 septembrie 2019.

„Având în vedere faptul că locația festivalului de notorietate Mamaia, respectiv Teatrul de Vară, se află în renovare, Consiliul Director al SC Electrecord Production vă propune desfășurarea ediției Festivalului Mamaia 2019 în locația Pavilionului Expozițional Constanța /Platoul adiacent exterior, considerând ca fiind cea mai potrivită locație pentru acest eveniment. Dorim ca prin experiența noastră să contribuim la realizarea unui act de cultură de înaltă ținută artistică, prin participarea la eveniment atât a celor mai în vogă artiști ai momentului, prin recitaluri de excepție, cât și prin promovarea tinerelor talente în curs de afirmare”, se arată în adresa trimisă în atenția conducerii CJC.

Vicepreședintele Claudiu Palaz a precizat pentru „Replica de Constanța” că urmează să inițieze un proiect de hotărâre pe care îl va supune atenției consilierilor județeni.

F.B.

Citește și: Se vrea RENAȘTEREA FESTIVALULUI MAMAIA! Tenorul constănțean Bogdan Oancea a inițiat o petiție

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte frumos ! Era un eveniment cultural cu mare notorietate pentru Constanta, inainte de anul 1990.
0
1
pai da ca teatrul de vara din mamaia l-ati distrus si asteptati sa cada sa construiti voi o imobiliara de "lucs" pe terenul de acolo
1
0
Sa vedem ce fratie tipareste benerele ca de cele de la festivarul NEAVAZATORILOR sa ocupat lojele; sf. Andrei, steau sudului, crucea malteza ... fara numar, fara numar de guta si p_ta.
1
2
nu se face in centru...se face pe platou afara pe o scena uriasa!
1
1
Trage-ma de micky mouse
1
3
Au lasat in paragina Teatru de Vara din Mamaia !!! Acolo este sufletu si esenta acestui festival !!! Acolo veneau si turistii si constantenii . Cum sa-l faci intre patru pereti , la Pavilionu Expoxitional ? Iti vine sa turbezi in orasu asta frate !! Era un eveniment , care acoperea , manelele si turcismele , care te face sa vomiti in Mamaia ! Bine ca avem mall-uri , iar teatru de vara Mamaia , esenta statiuni , este praf . La propriu . Suntem blestemati .
7
0
Constanta asta e numai o caterinca, sa faceti ceva serios nu se baga nimeni
9
1
daca faceti asta , felicitari ! festivalul este unul din simbolurile constantei !
3
2
bine ca nu il face in mall. astia ,erita inchisoare pe viata,
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272