REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Fetiţă la un pas de MOARTE, pe plaja 3 Papuci! VIDEO

Fetiţă la un pas de MOARTE, pe plaja 3 Papuci! VIDEO

Replica API 25 august 2018 | 00:41 806

Tragediile continuă pe litoral! Vineri, 24 august, o fată în vârstă de circa 12 ani s-a aventurat în valurile mării, fiind scoasă la mal în stare de inconștiență. A fost resuscitată și transportată la spital, însă, din păcate, în comă. Amintim că, joi, 23 august, o altă fată, tot de 12 ani, a murit înecată, pe plaja din Mangalia.

Alarma s-a dat în jurul orei 16.00, pe plaja 3 Papuci din municipiul Constanța. Un copil de 12 ani a intrat în apă și nu a mai putut ajunge la mal. A fost scos în stare de inconștiență. Cadrele medicale au ajuns la fața locului și i-au aplicat manevrele de resuscitare, fiind transportat la spital, dar, din păcate, în stare comatoasă.

Amintim că bilanțul este unul negru la malul mării. În cursul zilei de joi, 23 august, mai multe intervenții au avut loc pe plaje și o minoră, în vârstă de 12 ani, din București, a murit, la Mangalia.

De precizat este faptul că, în această perioadă, valurile sunt foarte mari, iar curenții puternici, fiind arborate steagurile roșu și galben. Chiar și așa, oamenii nu vor să țină cont și se aventurează în apele mării, uneori chiar luându-se la harță cu salvamarii, pe modelul: ”Băi, îmi strici concediul, eu am plătit!". Numai că, iată, victime cad și copii.

Potrivit pompierilor ISU Constanţa, de la începutul sezonului estival, 1 mai a.c., şi până în prezent, 76 de persoane au fost în pericol de înec, atât în Marea Neagră, cât şi în lacuri, heleştee sau Dunăre.

Dintre acestea un număr total de 29 de persoane au decedat, dintre care 23 au murit în urma înecului în Marea Neagră, 5 copii şi 18 adulți.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Papucul pierdut a fost gasit? Unde e al 4-lea papuc? E al fetitei?
0
0
Cum sa iti lasi copilul singur in mare ,mai ales cand sunt valuri!!??
0
1
M-am nascut in Constanta, parintii la servici, noi, copii la plaja si bucuria noastra era cand era valuri in care ne aruncam si veneam cu ele la mal si nu le consideram periculoase, . Cred ca situatia e alta, in urma reabilitarii plajei, sunt gropi pe toata suprafata apei in care se formeaza curenti respectiv vartejuri care trag in jos ca un magnet si de aici atatea tragedii.
0
0
Numai mama sa nu fii . Am inteles vorba acum cand am copil . Sunt mama, da , dar in aceste cazuri vina este a PARINTILOR !!! Ochii si copilul ! O clipa de neatentie te costa viata . Mai poti sa dormi oare linistit cand te puteai duce cu copilul in apa in loc?
0
0
Du-te ba de-aici ca ai samanta stricata. Astea de si-au dus copiii la innec sunt ,,duoamne de lux,, prin hoteluri unde ele sunt mereu cazate desi sunt turiste in acte. Ele obtin samanta de calitate plus ceva in cont bancar
0
0
Pt toate mamicile de copii inecati - ma ofer eu sa va fac puradei pt inlocuire, facem act notarial si dau 50 mii euro pt copil. E o oferta speciala, valabila pana ma descarc!
1
4
maimute sunt astia care nu tin cont si se duc in apa ca stiu ei sa inoate. ce parinti retardati care-si merita soarta sa-si lase copiii in apa nesupravegheati. bai jigodiilor, voi v-ati omorat copilul! puscarie ar trebui sa faceti, sa va ia toti copiii
0
0
Si toti taranii s au strans ca la spectacol... Natie de cretini
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108