REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FIARE VECHI cărate cu autobuzele NOI, călătoare TUPEISTĂ şi CERŞETOARE! VIDEO!

FIARE VECHI cărate cu autobuzele NOI, călătoare TUPEISTĂ şi CERŞETOARE! VIDEO!

Replica API 7 septembrie 2019 | 09:37 632

Transportul în comun este confundat de o persoană cu un mijloc prin care poţi căra fiare vechi. Vineri, 6 septembrie 2019, pe linia 5-40 din Constanţa, o calătoare şi-a făcut drum către un depozit de fiare vechi, cu tablele după ea înfăşurate în cearşafuri, cu bucăţi ascuţite de tablă ce putea să deterioreze interiorul autobuzului.

Călătoarea nu deţinea informaţii despre bunul simţ, nici despre igienă, dar după cum spune ea, nu avea unde să se spele pentru că nu are casă şi stă pe unde apucă. Aceasta pretinde că ar avea 24 de ani şi că ar avea şi 3 copii, iar în timp ce conversa cu un alt călător despre situaţia ei, aceasta continua să ceară bani: ’’Mi dai? Faci pomană, ALO, NENE, MI DAI?’’, apoi spunea de unde a primit tablele: ’’O fată grasă mi-a dat table ca să iau de mâncare nene, care are aici poarta aia neagră’’.

Împrăştia în autobuz un miros teribil de urină şi întrebări despre pomană, cerşeală de bani, iar după ce a înţeles că nu va primi nici un ban de la celălalt călător, aceasta îşi dorea să afle unde coboară. Ba, a fost chiar foarte supărată că şoferul nu a oprit în staţie la semnalul ei: ’’Haide staţia nene... fi-r-ar a dracu' cu staţiile astea’’.

La un moment dat femeia s-a întins un pic către călătorul care o filma pentru a-l forţa să îi ofere bani, dar acesta a spus cuvântul magic, Poliţie, şi s-a calmat.

Poliţia locală nu a fost sesizată, iar călătoarea a coborât foarte repede din autobuz când a auzit: ’’Dacă nu stai cuminte, cobori cu Poliţia!’’, dar sigur va mai avea drum către depozitul de fiare vechi.

Iar pentru cei care nu ştiau:

’’Olbigaţii ale călătorului:

- să nu aduceți prejudicii bunurilor sistemelor de transport din domeniul public sau privat;

- să aveți un comportament civilizat în raport cu personalul prestatorilor de servicii, precum şi cu ceilalţi utilizatori’’.

Iulian RUSU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Educatia etniei trebuie facuta de Ong-uri si Partida romilor care inghit bani seriosi de la UE si nu fac nimic !
7
0
Se vede ca nu ai circulat cu autobuzul in europa de vest,acolo soferul este sef si el face ordine daca poate singur sau daca considera ca este cazul suna politia nu asteapta ca"opinia publica"sa ii faca lui curat in masina.
6
1
mai ales a celui-celei de la 7 sep 22:38 !!!
5
1
Da , soferul trebuie doar sa sofeze , nu este angajat pe post de bodyguard sau asistent social ! Este da rasul plansului atunci cand autobuzul este plin si se gaseste cineva sa-i spuna soferului ca este unul care pute ,boschetar ,si sa-l dea jos....in conditiile in care sunt cel putin 15 -20 de barbati in autobuz apeleaza la unul care chiar are treaba , sa-i duca in siguranta !
7
4
toti merg moca, tigani, vagabonzi, caci Fahabou nu vrea taxarea tuturor calatorilor pe la sofer sa nu mai circule nimeni fara sa plateasca, chiar daca dureaza mai mult
8
2
toti care acomentati va ganditi numai cum sa marginalizati,ba sa arunce flacari cu aruncator de flacari peste astfel de persoane,ba sa fugiti de astfel de oameni ca miros urat,si NIMENI nu poate gandi cum sa si ajute astfel de persoane,sa nu-i marginalizeze.E mai usor sa aratati cu degetul,mai greu este sa ajuti,pt ca a ajuta cere efort,si cu totii sunteti prea exclusivisti si prea comozi sa va ajutati aproapele.Acea femeie asa cum este ea,este o fiinta umana,nu este un gunoi,pt animale va solidarizati dar pentru oameni ba,nu stiti ce va rezerva viitorul,sa nu ajungeti si voi mai rau ca ea
8
11
Uite inamicul public numarul 1. Bine ca l ati identificat
2
3
Like cine s-a dat jos macar odata din autobuz datorita mitesmelor pe care le emana cetateanca din articol hahaha
7
0
cu aruncator de flacari, ca sa-l folosim pe ciorile spurcate.
13
2
Pacat de investitia facuta de o cumpara auto moderne ----tiganii sint aceeasi care distrug tot iar orasul e de plins -----Statulnu face nimic sa-i adune si sa-i forteze sa se comporte civilizat ----probabil doar dictatura mai face ceva cu astia !
11
1
Corect ! Aici nu e vorba de fier vechi, table sau autobuze noi. Institutiile statului oltenesc o freaca masiv pe banii nostri !!! Muie PSD !
9
2
Deci 3 copii, afectiuni psihice, cersetorie. Si DGASPC ul tot in vacanta sau cu dosul infipt in scaun, la birou, la aer conditionat? Numa' intreb...
8
0
Aceasta individa umbla mereu langa liceul i.n roman, cativa ani in urma umbla numai prin navodari, ne innebuneste cu mirosul ei fie vara fie iarna, eu inteleg ca are probleme la mansarda dar nu trebuie sa ii suportam noi mirosul in primul rand si comportamentul ei de maimuta
8
1
Pentru handicapatul de sub mine: "bine a-ti venit"? Futu-ti mortii ma-tii de jeg analfabet! Ca m-am saturat sa tolerez scrierile tuturor parasutatilor de pe aici. Cand vrei sa o faci pe interesantul si sa dai lectii, fa-o corect gramatical! Altfel, cazi in penibil! Scarba dracului!
14
4
Bine a-ti venit in Constanta!
15
5
Ma soferilor dupa ce vadeti in autobuz asa ceva sunati politia si in maxim doua statii vin politisti ii ia pe astia si le da o amenda de le piere chefu sa se mai urce cu fiare vechi, nu au bani de amenda atunci munca in folosul comunitati asa este in lumea civilizata dar trebuie sa conlucreze I.T.C.ul cu primaria si locali.
20
0
ce sa-i faci la o cioara borata.
10
4
si platise si bilet? si soferul n-a observat-o? in articolul asta amintiti de indatoririle calatorilor, dar indatoririle soferului care sunt? doar sa sofeze?
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367