REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fifor avertizează: Vine austeritatea dacă ajunge Opoziţia la putere!

Fifor avertizează: Vine austeritatea dacă ajunge Opoziţia la putere!

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 391

Secretarul general al PSD Mihai Fifor acuză vineri, pe Facebook, liderii Opoziției că nu vor să semneze pactul propus de Guvern și îi avertizează pe români că vine austeritatea, dacă vor veni ei la guvernare. Totodată, el susține că moțiunea împotriva premierului nu va trece și face un apel la români să folosească responsabil votul din noiembrie.

„Din sutele de promisiuni îndeplinite de PSD în cei 3 ani de guvernare (le puteți vedea pe www.guvernarepsd.ro), le-am cerut partidelor din opoziție să semneze un Pact care sa garanteze că vor menține măcar 5 dintre ele.

1. să nu înghețe pensiile.

2. Să nu înghețe salariile

3. Să nu crească taxele pentru firmele mici și mijlocii.

4. Să nu crească taxele pentru cei cu activități independente.

5. Să nu oprească Programul Start-Up Nation, prin care zeci de mii de tineri și-au început propria afacere.

Nu vor să susțină nici măcar una dintre ele! Știm, deci, ce se va întâmpla dacă trece moțiunea de cenzură și vin ei la guvernare: gata cu creșterile de pensii și salarii, gata cu taxele mici, gata cu finanțarea unor noi afaceri. Vine austeritatea!

În plus aș mai adăuga închiderea PNDL și votul în două tururi pentru primari.

Eu zic că moțiunea nu va trece! Dar e important ce veți face în noiembrie cu votul vostru.

Folosiți-l ca să nu vă taie pensiile și salariile! Folosiți-l ca să nu vă crească taxele! Folosiți-l ca să opriți tăvălugul austerității!”, scrie Fifor.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar si pentru postacii care au dat manute verzi, eu zic ca s-au imprumutat sa plateasca pensii speciale armata, primari, justitie, subventii la smecheri, ajutaore sociale, sa acopere scutirile de taxe si impozite pentru anumite categorii sau char sa plateasca pensii pentru aia care sunt pensionari de 40 de ani, nu pentru salarii cum asa v-au spalat voua creierul anumiti formatori mancatori de kkt!!!
0
0
Pai asa si trebuie bai handicapatule!
0
0
vine vremea prigonirii psd .va sfatuiesc sa va faceti stocuri de vaselina.poate face viata suportabila si agonia lunga-cine stie daca vova putin vine si va salveaza...
0
0
Decat foame cu psd mai bine putina austeritate cu altii.
3
1
Haita de nemernici, manipulatori. E aproape sfarsitul vostru talharilor.nu mai pacaliti oamenii.dezastru este ce faceti voi de 30 de ani, nemernicilor.dar curand vine sfarstitul vostru ciumatilor.in lada de gunoi a istoriei cu voi....
1
0
dar submarinele cand vine tete,cand vine sau cand vin daca sunt mai multe de cincizeci
4
0
nu boule, vine binastarea ceea pe care voi ati fluturat-o continuu cu efect numai asupra voastra , a haitei complete de hoti, analfabeti, escroci, agramati NIMICURI
9
2
e o tara frumoasa, pacat ca e locuita
9
0
PNL PDL au mai fost la putere, taieri peste taieri... Uniunea Scufundati Romania a fost la putere ,Ciolos premier si Barna secretar de stat si n au facut nimic...la ce sa ne asteptam bun? Poate daca vine UDMR.....
4
10
daca veti acorda ajutoare sociale putorilor,veti fi votati si pe lumea asta si dincolo de moarte...ajutorul social este...POMANA-ELECTORALA...zice un asistat social: de ce sa muncim???de ce-i zice ajutor social,sau pomana electorala???ca sa nu facem nimic si sa trandavim...ca pSD- ciuma rosie ne da ...in cap...
11
3
Chiar este foarte bine sa vina PDL-ul vopsit in PNL la putere si sa se revina la sistemul creat de Base. Romanii chiar merita asta,pentru ca au memorie scurta. Chiar o perioada de dictatura a celor destepti din asa zisa dreapta,niste ani de suferinta maxima sunt chestii necesare. Abia atunci romanii vor intelege ce au avut si in loc sa dezvolte,au cacat locul. Abia atunci poate va fi o unire a societatii in fata greutatilor si un inceput de intemeiere a unei natiuni conduse civilizat,uman,drept si in siguranta. Din noroi vor rasari trandafirii. Acum se paote mai usor,dar romanii nu vor.
5
8
Austeritate va fi si daca vine din nou ruina PSD. Au facut tot felul de pomeni si au destabilizat economia. Nicio investitie majora. Impreuna cu ALDE care nu facut decat sa incaseze salarii de pe functiile grase pe care le-au avut si le mai au , s-a stagnat ori s-a distrus in continuare economia. Valabil si pentru cei care au guvernat inainte de 2012. Clasa politica trebuie resetata.
11
3
Bai oligofrenilor daltonisti, voi ati marit salarii pe baza imprumuturilor de miliarde de euro si acum abia asteptati sa iesiti elegant si sa va stergeti pe maini, pentru ca altii sa fie nevoiti sa faca taieri pentru a reduce din efectele crizei. Ar trebui sa ramaneti la guvernare pe vecie, sa trageti ponoasele propriei guvernari bazate pe pomeni, fara a investi vreun leu in ceva productiv.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272