REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Final de contract pentru Mihnea Avram, directorul medical de la Spitalul Judeţean

Final de contract pentru Mihnea Avram, directorul medical de la Spitalul Judeţean

Replica API 1 martie 2017 | 00:00 2819

Se întoarce la Floreasca

Se întoarce la Floreasca

Mihnea Avram

Astăzi este ultima zi de muncă pentru directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Mihnea Avram. Contractul lui Mihnea Avram, medicul adus la SCJU Constanţa de Nicuşor Constantinescu în anul 2010 expiră miercuri, 1 martie 2017. Mihnea Avram, fostul consilier al preşedintelui Nicuşor Constantinescu, director medical al Spitalului Judeţean din anul 2014, a ajuns la finalul contractului cu Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa. Astfel, o schimbare majoră s-a produs în conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în anul 2014.

Chirurgul Mihnea Avram, care a activat până în 2010 la Spitalul Floreasca din Capitală şi fost consilier pe probleme de sănătate al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a preluat în urmă cu 3 ani atribuţiile medicului Cătălin Nicolae Grasa. Prin urmare, dr. Mihnea Avram a fost numit noul director medical, pe când dr. Cătălin Grasa a rămas director pe partea de Cercetare-Dezvoltare.

“Astăzi sunt chiar în concediu, mai aveam o zi de concediu pe care mi-am luat-o astăzi și am ajuns la București. Altfel spus, contractul s-a încheiat. Contractul nu se reînnoiește, cât timp ești lăsat să faci ce trebuie... Eu am venit invitat în județul Constanța, am venit de la Spitalul Floreasca unde mă duc de mâine înapoi. Am venit în ideea ca Spitalul Județean de Urgență Constanța să înceapă să semene cu spitalele mari de urgență din București. Lucru care zic că s-a întâmplat, chiar dacă a fost să fie să mă opresc pe la jumătatea drumului.

Este o muncă de durată și pe lângă acest aspect trebuie să ai un mediu prietenos, ostil, ca să poți schimba total ceva. Despre perioada contractului sunt mulțumit, m-am simțit bine și sunt mândru de ceea ce am realizat. Plec înapoi la București cu sufletul împăcat. Plec înapoi la Spitalul Floreasca cu gânduri bune, că tot ceea ce am făcut la Spitalul Județean din Constanța o să rămână, sunt lucruri care s-au schimbat în bine și sigur vor rămâne.

Cei care rămân de acum încolo ar fi bine să continue ce am început. Practic acum ar rămâne o echipă de conducere complet nouă. Mă întorc unde am stat 25 de ani, lumea m-a așteptat frumos. Sunt din nou pe funcția de șef de echipă de gardă, fiind doar 6 echipe de gardă în București, echipe care se ocupă de tot ce înseamnă cazuri de urgență.”, a declarat pentru Replica de Constanța, Mihnea Avram.

Până la organizarea concursului, interimatul postului de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța va fi asigurat de dr. Alina Nicoară, medic șef secția medicală 2.

Reamintim că în iulie 2016, conducerea Consiliului Județean Constanța a promis să schimbe, în cel mai scurt timp, imaginea Spitalului Județean Constanța. HoriaȚuțuianu, președintele CJC, i-a cerut la acea dată managerului interimar, Cătălin Grasa, ca până la 1 septembrie, să-și definitiveze o echipă de conducere care să dea randament. În caz contrar, va pleca acasă.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doctorul avram posibil mai omenos decit vasnicu grasa care ii regurgitabi execrabil si fara pik de suflet.stie el de ce sa vada in siesi kktu.
0
0
Erau cativa care chiar puteau fi directori medicali ca lumea! Ce sanse mai are spitalul acesta sa isi revina
1
0
AVRAM a furat ca in codru 7 ani de zile cu CAPATANA, SERBAN, BADARAU, PRAZARU etc oare de ce GRASA nu l-a schimbat mai devreme? Locul acestor criminali este la puscarie
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212