REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Firma care a construit blocul din Tomis Plus pe terenul lui Ionuț Galani și-a cerut falimentul

Firma care a construit blocul din Tomis Plus pe terenul lui Ionuț Galani și-a cerut falimentul

Mirela PASCAL 13 decembrie 2022 | 00:00 6258

Firma Arproex Construct Building SRL, deținută de Sebastian Teodorescu, același care s-a aflat, în urmă cu 5 ani, într-un scandal cu Primăria Constanța după ce ar fi ridicat un bloc fără autorizație, și-a băgat firma în faliment.  

Pe 9 decembrie, Arproex Construct Building SRL a depus o acțiune în instanță, în intermediul căreia își cere falimentul. Cu datorii de 1,2 milioane de lei, anul trecut firma a avut cifra de afaceri 0, la fel și profitul.

Arproex, legături cu Ionuț Galani

Reamintim că Arproex a ajuns în atenția opiniei publice în 2016, după ce a fost amendată de Inspecţia Muncii după ce, în urmă cu câțiva ani, o schelă de la blocul aflat în construcţie pe strada Madrid s-a prăbuşit. Doar întâmplarea a făcut ca incidentul să nu se soldeze cu victime umane. Firma care ridica fără autorizaţii un ditamai blocul se afla în strânsă legătură cu artistul Ionuţ Galani. Chiar dacă acesta a spus că nu a fost în nici un fel implicat în afacere, el vânzând doar terenul, în schimbul a cinci apartamente din blocul construit de Arproex, lucrurile sunt puţin mai complicate.


blocul din Palazu, care a stârnit scandal în 2016

Astfel, în documentaţia depusă la Agenţia pentru Protecţia Mediului pentru obţinerea avizelor necesare, numele lui Ionuţ Galani apărea la toate categoriile, pornind de la numele companiei, persoana de contact şi administratorul proiectului, până şi numărul de telefon contact al firmei constructoare fiind trecut în dreptul său.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de mafioti care au construit un bloc urias ezxact langa gradinita nr 42 de pe bd 1 mai?nu inteleg cum ticalosii aia au obtinut autorizatie?
0
0
Sunteti varza cu infirmatiile si nu mai aveti subiecte. Ionut chiar e om ok si nu cum scrieti toti frustratii!
0
5
Nu toti din neamul nostru sunt baieti destepti. Avem si rateuri gen Galani. Dar asa e la noi, cand ne umplem de bani unii dintre noi ne umflam in gusa de zici ca suntem curcani. Asa si Lache asta care in afara de aere a uitat ce inseamna omenia. Sunt si in neamul nostru oameni cinstiti si cu capul pe umeri nu numai parsivi ca asta pe care cand o sa-l calce ANAFul sa vezi ce lacrimi o sa aiba toata familia.
7
0
Bravo desteptilor, nici macar nu stiti sa cititi o informatie cap coada inainte sa va apucat sa scrieti pseudoarticole. jurnalisti fara creier
3
3
Idiotilor. Poza mea in ziar si eu nu am legatura cu asta.
3
3
SC Arproex SRL , nu are nicio legatura cu SC Arproex Construct Building SRL. Sunt firme separate, cu administratori separati. Dar pentru ca Replica este un cotidian ieftin si p***t informat care scrie orice, numai sa scrie
7
4
E perfect legal nu va mai kkti pe voi
2
1
Și mie mi-a făcut blocul FARA AC din Mamaia Sat
3
3
Inginerie financiara , sunt foarte multe blocuri noi in Ct care au pusa firma lor pe cladire, ori ca au construit aceea cladire ori vand apartamente acolo , un bloc este chiar pe Aurel Vlaicu linga hotel Austin , iar deodata faliment . ANAF doarme sau alearga babele cu patrunjel . Maine alta firma noua si mergem mai departe .
12
2
A ramas cu ochii in soare
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272