rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sfârșitul unei legende

Firma care a construit reactorul 2 de la Cernavodă încearcă o ultimă inginerie pentru a scăpa de faliment

Una din cele mai vechi firme din Cernavodă, implicată în construirea reactorului 2 de la centrala nucleară, apelează la o ultimă măsură disperată pentru a scăpa de faliment. Administratorii companiei au formulat o cerere de concordat preventiv, o inginerie economică extrem de rară în România. O coincidență interesantă face ca singura firmă din Constanța care a apelat până acum la acest procedeu să fi fost tot din Cernavodă. Din nefericire pentru cea din urmă, lucrurile au sfârșit prost, pentru că, după trei ani de concordat preventiv, firma și-a cerut în cele din urmă falimentul, chiar zilele trecute.

Construcții Nuclearo Electrice SA (CNE) a înregistrat pe 8 noiembrie 2018 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de debitor, intrarea în concordat preventiv. Instanța nu a stabilit încă un termen de judecată. Procedura este una foarte rar întâlnită în România, deși a fost legiferată de câțiva ani buni. În esență, aceasta presupune rezolvarea pe cale amiabilă a litigiilor cu creditorii, pentru a evita intrarea în insolvență. Pentru CNE, firma care avea sute de angajați pe platforma de la Cernavodă, în perioada când era unul din constructorii reactorului 2, aceasta pare ultima scăpare de la faliment.

Război între Argos și CNE

Construcții Nuclearo Electrice SA a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de numai 941,497 lei și un profit net de 6.928 lei, cu doar cinci angajați, precum și datorii de 2.340.557 lei. Până să apeleze la cererea concordatului preventiv CNE executa silit, în martie 2018, o parte din averea debitoarei Argos SA, printr-o licitație în care s-a încercat vânzarea mai multor imobile, cu o valoare estimată de aproape 2 milioane de lei, fără niciun succes însă. Foarte interesant este faptul că Argos se afla încă din iulie 2016 în concordat preventiv, metodă prin care spera să scape de falimentul pe care îl solicitau zeci de firme din toată țara. În cele din urmă, afacerea deținută de milionarul Lucian Lazia a cedat, iar la finele lunii octombrie Argos SA a cerut intrarea în faliment, cu datorii de 35,6 milioane de lei. Acum, a venit rândul CNE, firmă controlată de fostul consilier județean Nicolae Buriac, să apeleze la același artificiu, sperând că va avea mai mult succes decât Argos.

Ce înseamnă concordatul preventiv

Concordatul reprezintă o înțelegere care presupune încheierea unui contract între debitor și creditorii care dețin cel puțin două treimi din valoarea creanțelor acceptate și necontestate, contract în baza căruia debitorul propune un plan de redresare a întreprinderii sale și de acoperire a creanțelor creditorilor împotriva sa, iar creditorii acceptă să sprijine eforturile debitorului de depășire a dificultăților în care se află afacerea acestuia. Pentru ca aceasă prevedere să aibă succes, este obligatoriu ca atât creditorii, cât și salariații să sprijine aceste demersuri, pentru a se putea preîntâmpina intervenirea stării de insolvență și odată cu aceasta, imposibilitatea de plată. Principalul efect al acestei proceduri îl reprezintă posibilitatea acordată debitorului de a-și conserva lichiditățile bănești, acestea urmând a fi folosite pentru continuarea activității, generându-se astfel veniturile necesare acoperirii creanțelor acceptate prin concordat.

De asemenea, pe perioada aplicării concordatului preventiv, va fi stopată curgerea debitelor accesorii – penalități, dobânzi și interdicția de deschidere a procedurii de insolvență. Această înțelegere amiabilă între debitorul aflat în dificultate financiară momentană și creditor oferă primului posibilitatea executării obligațiilor la noi termene scadente, pe o perioadă mai lungă de timp. Debitorul nu va putea recurge la această procedură, atunci când: împotriva sa a fost pronunțată o hotărâre irevocabilă de condamnare pentru infracțiuni economice; împotriva sa a fost deschisă procedura insolvenței cu 5 ani anteriori ofertei de concordat; debitorul și/sau acționarii/asociații sau administratorii au fost condamnați definitiv pentru bancrută frauduloasă, gestiune frauduloasă, abuz de încredere, delapidare, înșelăciune, mărturie mincinoasă ori infracțiuni de fals, în ultimii 5 ani anteriori deschiderii procedurii prevăzute de lege; membrilor organelor de conducere și/sau supraveghere ale debitorilor li s-a atras răspunderea în condițiile Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenței, cu modificările și completările ulterioare, pentru aducerea în stare de insolvență; debitorul are înscrise fapte în cazierul penal.

Avantaje gârlă pentru datornic

Avantajele concordatului preventiv sunt evidente: nu presupune insolvența; apare numai la cererea debitorului; procedurile, în marea lor parte, sunt confidențiale; afacerea are continuitate; comerciantul este ajutat de un practician în insolvență, cel care mediază încheierea concordatului și controlează executarea sa de către debitor; rolul judecătorului-sindic este minim; contractele în curs nu se termină și nici nu se suspendă, ci sunt continuate. Oferta de concordat preventiv va cuprinde și proiectul de concordat preventiv, la care se vor anexa declarația debitorului privind starea de dificultate financiară în care se află, precum și lista creditorilor cunoscuți inclusiv cei ale căror creanțe sunt contestate integral sau parțial. Proiectul de concordat va prezenta, în detaliu, situația analitică a activului și pasivului debitorului, cauzele stării de dificultate financiară și măsurile luate în acest sens, precum și proiecția evoluției financiar-contabile pe următorii 2 ani. Proiectul de concordat trebuie de asemenea să cuprindă un plan de redresare, reorganizare a activității, prin măsuri ca: restructurarea conducerii debitorului, modificarea structurii funcționale, reducerea personanului, dar și modalitățile prin care debitorul înțelege să depășească starea de dificultate financiară, precum: majorarea capitalului social, împrumut bancar sau de altă natură (inclusiv împrumuturi ale asociaților/acționarilor), vânzarea de active, înființarea/desființarea unor puncte de lucru sau sucursale etc.

R.C.

luni, 12 noiembrie 20183643
Comentarii

51Alo(12 noi 23:10)
Cernavoda condusa de un om de nimic va ajunge un sat cat de curand, toti fura de peste tot, se va face piscina semiolimpica, unde??pe malul dunarii unde toti puradeii se scalda vara , acu vor face baie ka cap in piscina si vor inota in dunare, bani fututi, via verde, o carare cu trei banci si patru corcodusi, unde se vor plimba ,aristotel cu coiu, strazi manjite cu asfalt , cica se toarna serios , pula, bani fututi, salarii la centru fara numar, ptr curvele lui, trai neneaca, traiasca votantul prost, muie edilului ,cat mai multa
05alo dna ...(12 noi 13:57)
ati citit acest articol?...delpidare de 365 miliarde vechi facuta de Lazia Dorin Mihai.Pai daca era altul era in puscarie de mult dar cred ca sponsorizeaza dna grav de tot.Mafia din italia este novice ptr aceste hotii din romania.
06stiiti(12 noi 07:52)
cati bani a furat conducerea ARGOS in anii trecuti,cat au suferit angajatii firmei care au muncit ani si ani iesind la pensii de nimic sau somand , case , vile , masini la primi, saracie si mizerie la ceilalti!!!!!!!
011ACTIONAR ARGOS SA(12 noi 07:08)
BURIAC SI LAZIA DORIN DOI IMPOTENTI CARE AU DISTRUS SI PUS PE CHITUCI DOUA FIRME.NU ESTE NICIO DIFERENTA INTRE PROSTIA UMANA A CELOR DOI.DINTR -O FLOTA DE NAVE NU MAI EXISTA MACAR O TIMONA SAU UN VINCI LA ARGOS .NU STIU DE CE JUSTITIA NU IA NICIO MASURA IN ACEST SENS.JAF LA DRUMUL MARE DATORII SI SALARII NEPLATITE CU ANII.ALO DNA CINE IL TINE IN BRATE PE ACEST BORFAS INTERNATIONAL PE NUME LAZIA DORIN ?.PENTRU EL NU EXISTA NICIO RASPUNDERE PENALA?.FOSTII SALARIATI LE DORESTE MOARTEA FAMILIEI LAZIA PTR SALARIILE NEPLATITE SI BATAIA DE JOC LA CARE AU FOST SUPUSI IN ULTIMII 10 ANI.
210ACTIONAR CNE SA(12 noi 05:29)
Da, ce nu stiti voi , ca acest ADMINISTRATOR BURIAC NICOLAE ,este un CACAT de om care si-a batut joc de aceasta SOCIETATE, un ANALFABET si o JIGODIE de om
mai mult...Replica
20 sep 00:00ReplicaANCHETĂ și PERCHEZIȚII în cazul unui RECIDIVIST care dădea spargeri prin ACOPERIȘ!

Șaban Sali a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în forma...122

20 sep 00:00ReplicaFace bani de după gratii: DRDP Constanța își repară mașinile la firma lui Mitrea132
20 sep 00:00Replica'VEDETĂ' în magazinele din Constanța! O femeie lăsa clienții fără bani și telefoane pe NERĂSUFLATE!249
20 sep 00:00ReplicaPUZ pentru Spitalul Rgional Constanța. Cine va realiza documentația

Primăria Constanța a semnat contractul privind serviciile de proiectare în vederea elaborării și întocmirii...122

20 sep 00:00ReplicaO societate ce asigură servicii de pilotaj maritim a cerut sancțiunea fostului director al Portului Constanța: situaţia este HILARĂ!163
20 sep 00:00ReplicaPreședintele ALDE Constanța, despre revenirea lui Banias în partid: 'Nu-l aștept în partid. Îl dau afară'153
20 sep 00:00ReplicaVIDEO! Containerele din Vama Constanța Sud Agigea, controlate de OPC. Ce nereguli au fost descoperite!

Joi, 19 septembrie, dis de dimineață, începând cu ora 5.30, comisarii din cadrul Comisariatului Judeten pentru...156

20 sep 00:00ReplicaVoi ştiţi pentru ce mergeţi la vot în noiembrie?138
20 sep 00:00ReplicaPERCHEZIŢII LA SERVICIUL DE PERMISE!313
20 sep 00:17ReplicaConstanța. Trei zile de evenimente finanțate de primărie - iată cine sunt organizatorii!

Începând de vineri, 20 septembrie și până pe 22 septembrie, la malul mării se vor desfășura mai multe evenimente...516

20 sep 00:11ReplicaATENŢIE, se închide BULEVARDUL TOMIS!3092
20 sep 00:13ReplicaSalam și crenvurşti de la Lidl, inclusiv Constanța, PLINI de ADITIVI ALIMENTARI!3617
Vremea
12.6°12.4° - 12.6° vineri, 20 septembrie 2019
ConstantaUmiditate: 78%
Vânt: 2.87 m/s
Presiune: 1020.35 milibari

Loto
6/494810212837
5/4051722252820
joker4810212837
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 sep 00:00SportBilanț incredibil în prima seară din Europa League: 75 de goluri marcate. Dudelange a realizat marea surpriză

75 de goluri s-au marcat în cele 24 de meciuri jucate joi în prima etapă a grupelor din Europa League. Au existat și...94

20 sep 22:13SportVictorie uriașă în Europa League: CFR revine spectaculos și o învinge pe Lazio la Cluj

Doamne, ce fotbaliști îmbrăcau tricoul biancocelestilor la trecerea între milenii! Nesta, Simeone, Salas, Mancini,...97

20 sep 00:00SportSimona Halep vs Alin Firfirică, duelul pentru portdrapelul României la Olimpiada de la Tokyo: „Eu pe el l-aș alege, că e frumos și înalt”

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a explicat pentru GSP.ro care este procedura prin...102

20 sep 00:00SportFamilia Bin Laden vrea să investească în Premier League! Patronul Sheffield United recunoaște negocierile: „Aș fi fericit să facem afaceri!”

Prințul Abdullah Bin Mosaad Bin Abdulaziz Al Saud, principalul finanțator al lui Sheffield United, spune că ar intra...89

Local
20 sep 01:30LocalMai multe locații de interes public din Constanța, monitorizate de Poliția Locală!

Polițiștii locali din Constanța, în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie 2019, în intervalul orar 14.00 - 22.00,...301

20 sep 01:30LocalAccident rutier din cauza unei șoferițe: o altă mașină a intrat în gard și apoi în șanț

O femeie de 46 de ani ,din Tulcea, în după amiaza zilei de 19 septembrie a.c, în timp ce conducea o autoutilitară pe...893

20 sep 01:45LocalPrimăria Constanța: 'Trotuarele sunt pentru pietoni!'

”Mulți șoferi din Constanța preferă să parcheze neregulamentar și să blocheze trotuarele fără să le pese că...484

20 sep 01:17LocalAtenție, șoferi! Restricții de circulație pe bulevardul Mamaia!

Cea de-a 11-a ediție a H3RO by Trichallenge aduce la start nu mai puțin de 1.300 de participanți, inclusiv 200 de...513

20 sep 00:22LocalAccident rutier în zona sensului giratoriu de la Agigea: implicat un vehicul al MApN

Un accident rutier a avut loc, joi, 19 septembrie, pe DN39, la ieșire de pe A2, în zona sensului giratoriu dinspre...983

20 sep 01:33LocalClădirile vechi din centrul Constanţei ar putea deveni adevărate perle arhitecturale!

Primăria Municipiului Constanța este gazda celei de-a treia întâlniri transnaționale din cadul proiectului european...431

20 sep 01:34LocalAutoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la graniță

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român care...297

20 sep 01:34LocalZeci de kilograme de peşte, confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență,...368

20 sep 01:37LocalSocietăți comerciale sparte de trei minori!

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției...278

20 sep 01:43LocalFemeie agresată de fostul soț!

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, la data de 16 septembrie...302

Politică
20 sep 01:45PoliticăTăriceanu, despre Kovesi: După ce a nenorocit justiţia din România, acum e chemată să distrugă şi justiţia europeană

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat joi că, prin votul dat de ambasadorii statelor membre UE pentru...370

20 sep 00:01PoliticăMircea Dobre salută propunerea lui Victor Ponta pentru un premier independent

Președintele PRO România, Victor Ponta, a spus, în urmă cu câteva zile că, dacă va trece moțiune de cenzură, va...256

20 sep 01:31PoliticăStudiu al Primăriei Constanța. Chestionar privind proiectul "Dezvoltarea unui turism cultural sustenabil în Bazinul Mării Negre"

Primaria Municipiului Constanța implementează proiectul "Dezvoltarea unui turism cultural sustenabil în Bazinul Marii...206

20 sep 01:32PoliticăKovesi, primele declarații după votul din COREPER: „O recunoaştere a calităţii şi a profesionalismului oamenilor din justiţia română“

Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, la Europa FM, că votul din COREPER, precum şi votul din Parlamentul European...246

20 sep 01:32PoliticăViorica Dăncilă și-a anunțat prioritățile dacă ajunge la Cotroceni: creșterea pensiilor și salariilor și sprijinirea IMM-urilor

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a transmis joi după ce a depus la BEC semnăturile...252

20 sep 01:33PoliticăOrban: Desemnarea lui Kovesi procuror şef european - o palmă imensă primită de Guvernul Dăncilă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef european...190

20 sep 00:11PoliticăLaura Codruța Kovesi a fost desemnată procuror-șef al Parchetului European

Laura Codruța Kovesi a fost desemnată procuror-șef al Parchetului European, în urma votului din COREPER. Acesta era...1442

20 sep 01:20PoliticăTheodor Paleologu a mărturisit că încasează lunar suma de 15.000 de lei!

Moment fabulos în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire! Theodor Paleologu, candidatul...441

20 sep 01:18PoliticăAsociația Elevilor din Constanța, revoltată: serviciul public al transportului județean, în continuare desființat!

Asociația Elevilor din Constanța somează senatorii să respingă legea de aprobare a OUG nr. 51/2019 atunci când...431

20 sep 01:43PoliticăTraian Băsescu, în Parlamentul European: 'România trăiește și în prezent după voința lui Adolf Hitler și Iosif Stalin'

Fostul președinte al României Traian Băsescu a afirmat, miercuri, că Pactul Ribbentrop-Molotov este unul dintre cele...516

Monden
20 sep 00:00MondenNaşa Andra şi finul What’s Up au lansat o nouă piesă, la 7 ani după hitul „K la meteo“

Una dintre surprizele muzicale ale acestei săptămâni vine de la naşa Andra (33 de ani) şi finul Marius Ivancea (30...76

20 sep 00:00MondenAndreea Bănică, melodie pentru femei, inspirată din viaţa ei personală

Îndrăgita solistă Andreea Bănică (41 de ani) a revenit în atenţia fanilor cu un nou videoclip şi o nouă piesă...84

20 sep 00:00MondenAlexandru Darie nu era pe lista de transplant. Când şi unde va fi înmormântat regizorul

Omul care a condus timp de 17 ani Teatrul Bulandra va fi depus vineri (20 septembrie), ora 20.00, în sala Liviu Ciulei,...83

20 sep 00:00MondenAndreea Raicu spune de ce a stat singură atâta timp: „Puteam să mă mărit de o grămadă de ori“

Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre căsătorie şi a explicat de ce până la 42 de ani nu a fost...82

20 sep 00:00Monden23 de ani de la moartea lui Ștefan Mihăilescu-Brăila. De ce a luat numele orașului de pe Dunăre

Actorul care a luat numele oraşului său natal este considerat unul dintre geniile comediei româneşti. Pe 19...85

20 sep 00:00MondenBrad Pitt, aclamat la premiera din Los Angeles a filmului 'Ad Astra'

Brad Pitt a strălucit miercuri la premiera din Los Angeles a filmului 'Ad Astra', o dramă care se petrece în spaţiu,...82

20 sep 00:00MondenTom Hanks asigură că filmările la 'A Beautiful Day in the Neighborhood' au fost pentru el 'un calvar'

Actorul american Tom Hanks a mărturisit la o întâlnire cu presa că filmările la 'A Beautiful Day in the...77

20 sep 00:00MondenCeline Dion revine în Quebec pentru a lansa primul turneu mondial după o pauză de 10 ani

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a revenit în provincia ei natală, Quebec, după 16 ani petrecuţi în Las Vegas,...82

20 sep 00:00MondenNetflix va lansa documentarul ''Living Undocumented'', produs de Selena Gomez, în octombrie

Netflix va lansa pe 2 octombrie documentarul "Living Undocumented", produs de actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez,...79

20 sep 00:00MondenScriitorul Graeme Gibson, partenerul de viaţă al romancierei Margaret Atwood, a murit la vârsta de 85 de ani

Scriitorul canadian Graeme Gibson, partenerul de viaţă al romancierei Margaret Atwood, a murit miercuri la vârsta de...78

Mapamond
20 sep 00:00MapamondSUA: Violenţa armată costă economia americană 229 miliarde de dolari anual

Violenţa armată costă Statele Unite aproximativ 229 de miliarde dolari în fiecare an, ceea ce înseamnă aproximativ...79

20 sep 00:00MapamondÎn Rusia, mobilizare crescândă în favoarea manifestanţilor încarceraţi; biserica se alătură mişcării

O mişcare de solidaritate în favoarea manifestanţilor încarceraţi recent a luat amploare miercuri în Rusia, cu...84

20 sep 00:00MapamondConte şi Macron de acord pentru o repartizare europeană a migranţilor

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, şi premierul italian, Giuseppe Conte, s-au declarat de acord miercuri pentru un...78

20 sep 00:00MapamondDonald Trump, şocat de costurile mari de funcţionare a centrului de detenţie Guantanamo

Preşedintele american Donald Trump şi-a exprimat miercuri consternarea faţă de costurile implicate de funcţionarea...75

20 sep 00:00MapamondPremierul britanic Boris Johnson, ''prins în flagrant delict cu o minciună''

Premierul britanic Boris Johnson a fost prins în flagrant delict cu o minciună şi a încercat să scape din situaţie...80

20 sep 00:00MapamondUn F-16 belgian s-a prăbuşit în Franţa, cei doi piloţi au supravieţuit

Un avion militar belgian de tipul F-16 s-a prăbuşit joi dimineaţă în vestul Franţei, fără a provoca victime, dar...74

20 sep 00:00MapamondJaponia: Trei foşti responsabili ai Tepco, achitaţi în legătură cu dezastrul de la Fukushima

Trei foşti directori ai companiei Tepco au fost achitaţi joi de tribunalul din Tokyo, care a considerat că aceştia...80

20 sep 00:00MapamondFranţa: Prejudiciu de 2 milioane de euro după un jaf la castelul considerat cea mai mare proprietate privată

Proprietarii castelului Vaux-le-Vicomte, la sud-est de Paris, au fost sechestraţi în noaptea de miercuri spre joi de...76

20 sep 00:00MapamondRusia: A fost arestat un şaman care mergea pe jos spre Moscova pentru a-l „expulza“ pe Putin

Şamanul Alexandr Gabişev, care de jumătate de an traversează Rusia pe jos pentru a ajunge în 2021 la Moscova şi...79

20 sep 00:00MapamondUcraina: Un bărbat înarmat a ameninţat că va arunca în aer un pod la Kiev

Un bărbat înarmat a blocat miercuri un pod strategic în Kiev, ameninţând că îl va arunca în aer, a anunţat...83

Sănătate
16 sep 00:59SănătateCorpul de Control al ministrului Sorina Pintea face verificări la Spitalul Județean Constanța

Corpul de Control al ministrului Sănătății se află la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Conform surselor...2633

12 sep 01:00SănătateTulcea: Patru cazuri de West Nile, confirmate în judeţ

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a înregistrat, de la începutul sezonului cald, patru cazuri de infecţie...894

5 sep 00:43SănătatePintea: 90% dintre rapoartele realizate în urma controalelor la unităţi medicale - depuse la Parchet sau DNA

Aproape toate rapoartele realizate în urma controalelor efectuate la unităţi medicale au fost depuse la Parchet sau...830

5 sep 00:44SănătateAutoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și-a început activitatea la Constanța. VIDEO!

Oficiul Teritorial Sud-Est al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S), cu...1120

29 aug 00:53SănătateINSP: 19 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Nouăsprezece cazuri de infecţie cu virusul West Nile s-au înregistrat în perioada 3 iunie - 28 august, potrivit unei...929

27 aug 00:00SănătateSARCINA în perioadă NEPOTRIVITĂ: Cât de mult contează VÂRSTA la care rămâi ÎNSĂRCINATĂ?

Primul lucru la care ne gândim când vine vorba să avem un copil este perioada în care acesta va apărea. Ne gândim...1409

22 aug 00:00SănătateSorina Pintea vrea o lege care există deja: să dea posibilitatea psihiatrilor să interneze nevoluntar bolnavii periculoși

Ministrul Sănătății , Sorina Pintea, intenționează să modifice legea în domeniul psihiatriei, propunerile...1066

20 aug 01:14SănătateAroape 2000 de pacienți investigați UPU Constanța în minivacanța de Sfânta Maria

Aproape 2000 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență...1068

8 aug 02:33SănătateINSP: 7 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Numărul persoanelor care au fost infectate cu virusul West Nile de la începutul perioadei de raportări (3 iunie) a...1293

6 aug 03:50SănătateCNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a fost repusă în funcţiune

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că, începând de marţi, Platforma Informatică a Asigurărilor...1582