REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fiul lui Armeanu, de la Alfa Beta, s-a spart în figuri în Centrul Vechi cu un Porsche Taycan. Video

Fiul lui Armeanu, de la Alfa Beta, s-a spart în figuri în Centrul Vechi cu un Porsche Taycan. Video

Mirela PASCAL Valentina CĂMARĂ 31 martie 2023 | 00:00 18560

Anul 2022 pare să fi fost unul încununat de succes pentru boss-ul de la Alfa Beta, societatea care a împânzit Constanța cu magazine. După ce Dan Armeanu, proprietarul lanțului de unități mega cunoscut, și-a tras o vilă impunătoare în centrul Constanței… adevărat, cu mici scandaluri cu Poliția Locală, iată că afaceristul și-a tras și un bolid de lux…. Cu care se laudă pe străzile orașului fiul său.  Zilele trecute, Replica a surprins în trafic Porsche-ul Taycan, fiind parcat în Centrul Vechi.

Fiul lui Armeanu, de la Alfa Beta, s-a spart in figuri in Centrul Vechi cu un Porsche Taycan. Video

Alfa Beta a fost fondată în anul 1991, împânzind, cu timpul, orașul cu magazine deschise în aproape fiecare cartier, în cei peste 30 de ani de la înființarea firmei. În 2021, Alfa Beta lui Dan Armeanu a avut o cifră de afaceri de aproape 65 de milioane de lei, iar datoriile au fost de peste 30 de milioane. Afaceristul mai este acționar, cu 50 %, și la Ralverti Star unde mai este implicat și Anghel Verioti Cătălin Laurențiu. În 2021, cifra de afaceri a societății a fost de aproape 5 milioane de lei, fără profit și cu datorii de peste 1 milion de lei.  

Fiul lui Armeanu, de la Alfa Beta, s-a spart in figuri in Centrul Vechi cu un Porsche Taycan. Video

Dan Armeanu pare că a strâns o avere considerabilă, de-a lungul anilor…atât de considerabilă încât își permite cadouri de lux, pe patru roți. După ce și-a terminat vila din buricul târgului, din pricina căreia are și probleme cu Poliția Locală, Armeanu și-a tras un Porsche Taycan de mai mare frumusețea cu care defilează pe străzile Constanței fiul acestuia.

Fiul lui Armeanu, de la Alfa Beta, s-a spart in figuri in Centrul Vechi cu un Porsche Taycan. Video

Zilele trecute, bolidul de lux a fost văzut în Centrul Vechi, în zona Cercului Militar. Armeanu Jr. a parcat bolidul, sâmbăta trecută în jurul orei 14.30, iar apoi a plecat spre zona localurilor. Cât timp fiul a zăbovit la unul dintre localurile din zonă, invidioșii dădeau ture autoturismului, pe care-l sorbeau din priviri. A revenit la mașină în jur de 17.50, unde a mai stat, preț de câteva minute, la discuții cu un prieten. Apoi, a plecat în trombă, cel mai probabil spre casă.

Fiul lui Armeanu, de la Alfa Beta, s-a spart in figuri in Centrul Vechi cu un Porsche Taycan. Video

Precizăm că prețul autoturismului nu este de neglijat, ajungând undeva la 100.000 de euro. Nu oricine își permite un asemenea cadou, nici după ce muncește o viață întreagă. Dar, până la urmă, nu oricine este Dan Armeanu!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masina valorează 200000, dar smântâna vrac în magazin, ti-o pun, vânzătoarele in punguțe ! Nu au bani de caserole de unică folosință !!
0
0
urit urit, foarte urit, se pare ca reporterul nu a specificat si de cealalta masina.
1
0
Masina de 100.000 euro si spala masina pe cinste la spalatorie la chinezu. Magnatii astia….
3
0
liderii in comertul alimentar din ROmania sunt nemtii de la lidl si kaufland, unde mai auzi asa ceva in lumea asta? se supara nemtii mancam paie...2. Oare copii nemtilor ce masini ai? au sute de milioane de euro profit anual. 3. ROmanii din Germania nu sunt patroni ci fac muncile cele mai grele... asa ca, sa i dusmaniti pe nemti nu pe romani. Asta e al 3lea razbel, e economic, resursele pe mana austriecilor, romanii? forta de munca, vai de noi
2
4
Ce nu scrie Replica este ca tipul este homosexual si o arde prin zona Peninsulara la club Magic..sau informatia asta nu este relevanta pentru cititori... Degeaba are masini scumpe daca e gaozar.
13
2
Pe Armeanu il stiu de la Tulcea. Oameni serioși au muncit din tată in fiu, iar după atâția ani de muncă ati ajuns voi săi luați in căruță din cauza unei mașini.
6
6
Bravo lor! De fapt toti v ati dori sa cumparati o asemenea masina copiilor.Fiecare cu norocul lui!
3
6
Dan Armeanu cipanul care își bate joc de angajați,în magazinele lui e frig și se fură ca în codru.Cu așa afaceristi vai de orașul ăsta.
7
3
Asta e din categoria "Parchez ca un bou"??
7
1
De tot rahatul
9
3
In realitate Afaceristii din tarile avansate au folosit bani pentru placeri personale abia dupa siguranta reusitei in afacerile lor. La noi,nu e vorba de afaceri la propriu,ci de bisnita legalizata,jecmaneala angajatilor si a clientilor ,goana dupa afirmare ca barosan,cocalareala. Romania nu are o structura sanatoasa productiva si de servicii. Nu avem nici economie reala de piata,nici democratie reala ci doar generica,se supravietuieste nu se traieste la nivel de populatie. Probabil va fi capitalism normal peste un secol.
9
2
mach!d0nul asta, țânțăroiul de Armeanu, venit din Tulcea a luat magazinul din Tomis 3 asa cum l-a luat, apoi a luat magazinul de la Brotocei a lu' Doina, magazinul acesteia a fost scos la vanzare de golanu' de fii-su care a facut banii praf pe păcănele, si uite asa țânțăroiul de Armeanu s-a facut cu cele mai mari magazine de la I.C.S. Alimentara, cele care mergeau cel mai bine, si dupa aia s-a extins, si a reusit si datorita exploatarii care a facut-o cu personalul subplatit si exploatat fara a li se plati cartea de munca si alte asigurari catre stat, daca ITM face niste controale pe acolo, sigur are ce gasi, dar niste baieti destepti de la ITM la modul cel mai categoric isi iau spagile grase de la Armeanu si se fac ca ploua.Tot pe surse am auzit ca fii-su lu' Armeanu mai si bate vanzatoarele, ce drept are sa dea in ele?
18
3
Tanti Livia Aneste a murit de altceva la doar 43 ani. De cancer “feminin”.. Am cunoscut-o bine Dumnezeu sa o odihneasca!
2
6
asa ma cumparati de la romani nu de la marile lanturi de magazine, pai cu ce sa-si ia ei porsche taican? oare ce salariu au vanzatoarele de la magazinele alfa beta!!!
19
3
pai este normal sa traiasca bine,plateste vanzatoarele foarte putin.
19
3
societatea Alfa&Beta a fost înființată de tanti Livia și madam Munteanu in 1991, acestea fiind gestionarele de la Alimentara care s-au privatizat la vremea respectivă, când FPS, adică Fondul Proprietății de Stat a scos la vânzare magazinul, acestea nu au avut bani să-l cumpere, și nu au putut accesa nici credit, căci atunci în Romania erau puține bănci și acordau credite preferențial, așa că au fost nevoite să-și ia un al treilea asociat, pe acest Armeanu, care odată devenit acționar a convins-o pe madam Munteanu să-i vândă părțile, așa a putut să devină acționar majoritar și să o dea afara pe tanti Livia, care în urma celor întâmplate la scurt timp a murit de inimă rea. Acest Armeanu este un țăran din Tulcea, m******n ajuns mare boier in Constanța
40
5
Masina valoreaza 200.000€.
3
10
Stat de kkt și legi de kkt. De ce se permite acestor patronache de Romanica sa-și țină afacerile pe pierderi in contabilitate?! Evazionisti imputiti. Când e clar ca fura statul, când le sunt vizibile investițiile și averile, toți sunt pe minus in contabilitate. Inclusiv “ridicătorii” de blocuri. Aaa, e pe pierderi in contabilitate și nu merge afacerea săracului patronache-romanache? Atunci, tu, stat, ajuta-l pe nefericit, măcar inchide-i afacerea fără drept sa redeschidă alta in același domeniu, dacă altceva nu faci. Muncim, prosperam, investim in ce dorim și ne place, ne fericim copiii, dar corect moral și legal.
35
7
pe latif seren dc nu il luati conduce rolls royce la 18 ani si sparge banii pe c***e
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614