REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fiul PSD-istului din Topraisar, care s-a dat drept polițist, rămâne în arest!

Fiul PSD-istului din Topraisar, care s-a dat drept polițist, rămâne în arest!

Mirela PASCAL 1 iunie 2023 | 00:00 4140

Luptătorul Ghilă, produs al AS Kickbox Ursoi, în vârstă de 20 de ani, și fiul consilierului Ghindeanu din Topraisar, se află în arest preventiv în Mehedinți, după ce, împreună cu alți complici, s-a dat drept polițist și a tâlhărit oameni în trafic. Ghilă, cercetat pentru săvârșirea a 3 infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv a 3 infracțiuni de tâlhărie calificată, a solicitat înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, însă magistrații i-au respins luni, 29 mai a.c., solicitarea.

Fiul PSD-istului din Topraisar, care s-a dat drept politist, ramane in arest!

Tânărul Ghilă, de 20 de ani, alături de alți complici, s-au dat drept polițiști, au oprit o mașină în stradă și au tâlhărit pasagerii. Teroarea a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie. După eveniment, Poliția orașului Baia de Aramă a fost sesizată, de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Izverna, Mehedinți, cu privire la faptul că trei bărbați, în timp ce se deplasau, cu un autoturism, pe DN 67 D, au fost opriți în trafic, moment în care mai multe persoane ar fi spart geamul și ar fi sustras cheile autovehiculului și telefoanele mobile. Judecătoria Baia de Aramă a emis 8 mandate de percheziție domiciliară, 7 dintre acestea în județul Constanța, iar unul în județul Mehedinți.

Fiul PSD-istului din Topraisar, care s-a dat drept politist, ramane in arest!

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate două autoturisme, trei stații emisie recepție, 3 pistoale, 2 puști tip airsoft, o pungă cu un kilogram de muniție, 3 recipiente cu gaz comprimat, obiecte tăietor - înțepătoare, cagule, mănuși de protecție din material textil, articole vestimentare și 15 telefoane mobile.Șapte bărbați, toți din Constanța au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în vederea audierii și luării măsurilor preventive. În urma audierilor, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 20 aprilie, cei șapte bărbați au fost prezentați Judecătoriei Baia de Aramă cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost însușită de instanță.

Cine sunt indivizii! Unul din ei, fiu de PSD-ist

Cei șapte indivizi sunt Lazăr Mihai zis Ţuţu, Buriu Marius Daniel, zis Bubu, Tudorache Ionel Daniel, zis Butuc, Martinescu Florin Gheorghe, Neagu Vasile Valentin, zis Vali Peşte, Cristea Marius- Cătălin zis Barbi, Ghindeanu Marius Costin zis Ghilă.Acesta din urmă este luptător, produs al AS Kickbox Ursoi,în vârstă de 20 de ani. Ghindeanu este fiul consilierului local PSD, Ion Ghindeanu, din Topraisar. Mama tânărului este angajată a Primăriei Topraisar, la Direcția de Asistență Socială.

Judecătoria Baia nu vrea să-l lase în arest la domiciliu pe Ghilă, așa că luni, 29 mai, i-a respins înlocuirea măsurii arestului preventiv. Mai are o șansă, la apel, pentru că Ghilă a contestat marți, 30 mai, soluția primei instanțe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si acum la fel se procedează cu clubul Breeze de exemplu tot asa Filip mare l a impus de asta dată pe fratele mic să păstorească clubul si sa aiba grija ca doar cine trebuie să văndă marfă acolo...Alex Filip care i a învățat pe luptătorii lui cum să se dea polițiști și să sechestreze lumea...cum făcea și Alex in tinerețe ...cand l au sechestrat si bătut pe colegul lor de la antidrog Galați și l au prostit pe alt părtaș să și asume fapta...iar Alex a scăpat doar cu demisia din sistem...
2
0
Stoica cred că te f**i!
2
0
Ce va mai folosiți voi de nume..a-ți auzit și voi de Marius burlacu sau Filip..pizdee pisacioase va dați băieți când aveți rozetele sparte și când ii vedeti pe strada traversați.cati stați ma bulanilor în fata lui Marius Burlacu? 0 minute, ca va puneți capra.
3
5
Deci Marius Chelu nu uita trecutul
0
2
Cms Filip (ala mare) când prindea un patron de club printr-o idila penala , ii santaja prin Marius B adică mai exact pe care îl punea sa asigure paza cluburilor. Marius B un câine credincios se mulțumea cu 50 lei pe seara în timp ce Filip ala mare incasa grosul banilor și totul "legal" și exemple sunt cum ar fi : Club Tow ( Bamburic) , Club Bamboo ( unde a fost impus ) ,Club Ego ( impus) Club Crema ( L-au turnat pe T*o când se droga în baie și de aici a început colaborarea pe servici de paza) ,Club Gaia. Dacă zice cineva de Loft , acolo Flip ala mare a lucrat singur , erau prea mulți bani sa împartă cu cineva . Cum ii incasa ? Știe Ily
5
0
Gunoiule tu îți uiți trecutul!!In mesajul pe care la-i scris!Ai impresia ca de câte ori te trezesti dimineata o iei de la zero?!
2
2
Când nu îți mai dau frații Filip la m**e,începi să îi comentezi pe ocolite!ești un gunoi identic ca și ei!!
4
3
O persoana care practica un sport de contact după care săvârșește infracțiune cu violenta ar trebuii sa primească un spor de pedeapsa. Sper sa se tina cont de toate circumstanțe și acestor persoane sa le uram: La multi ani !
8
0
Nu sunt rautacios , dar pentru asa ceva merita min 10 ani de bulau , nu la domiciliul , ce e aia domiciliu ?, nu va e rusine jhegurilor !!
9
0
Baiatul asta se antrena la Filip Alex , la fel și Buriu Marius , de la el au învățat sa se dea falși polițiști
4
2
Cică luptător...ce luptător kkatul asta ca nu a auzit nimeni despre nimicul asta care se da polițist.nu vedeți ce față de bulan spart are?!
9
0
Ce frumos este
1
0
UN BORAT . II DORESC ANI MULTI SI GREI .
8
1
ce ratat. pare rau de ma sa.. mai bine il avorta.
12
0
Un talhar la drumul mare, cica: fiul PSDistului X… un j***s , animal de om care omoara alti oameni daca ar avea ocazia… Castrat si inchis pe viata
16
0
Un drogatt și un jeggg acolo sa stea până crapă
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212