REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fiul unui cunoscut medic, HĂRŢUIT de fosta iubită! Femeia a fost internată cu forţa la Palazu!

Fiul unui cunoscut medic, HĂRŢUIT de fosta iubită! Femeia a fost internată cu forţa la Palazu!

Replica API 26 martie 2019 | 00:00 3231

Ordin de protecţie pentru medic şi familia lui

Ordin de protecţie pentru medic şi familia lui

Kadisha Muayambo

Cum a ajuns angajatul unei primării din Constanța, fiul unui renumit medic din Mangalia, să fie hărțuit, atât el cât și părinții lui, de fosta iubită! K.T.A. din Mangalia și E.O. au fost implicați într-o relație sentimentală ce a debutat în urmă cu aproximativ un an, însă aceasta s-a deteriorat pe parcurs.

Bărbatul spune că din cauza comportamentului fostei iubite, caracterizat prin gelozie excesivă, în timp ce ea dă vina pe fostul său iubit. Cert este că povestea amoroasă a ajuns și în atenția judecătorilor, care au admis ordin de protecție pe numele femeii, pentru o perioadă de 6 luni. Aceasta nu are voie să se apropie de fostul iubit, dar nici de părinții acestuia. Instanța a mai dispus internarea involuntară a pârâtei la Secția de Psihiatrie de la Palazu.

Bărbatul a povestit magistraților că E.O. a început să exercite amenințări împotriva sa și a părinților săi prin intermediul aplicațiilor de socializare, urmărindu-l și hărțuindu-l tot timpul, acasă, la locul de muncă.

În acest context, pe 21 ianuarie 2019, femeia s-a deplasat în localitatea Pecineaga cu autoturismul și în mod intenționat ar fi provocat un accident de circulație, direcționând autoturismul pe care îl conducea către autoturismul bărbatului, acesta evitând în ultimul moment impactul frontal, fiind lovit în aripa stângă- spate. Femeia a fost transportată la secția de psihiatrie din localitatea Palazu Mare, însă după câteva zile a fost externată.

Bărbatul susține că femeia a continuat agresiunile psihice și hărțuirea atât prin prezența sa fizică în proximitatea locuinței acestuia cât și prin mesaje transmise prin intermediul aplicației Whatsapp. Fapt pentru care a cerut ordin de protecție. Instanța i-a dat câștig de cauză, dispunând, totodată, internarea nevoluntară a femeii la spital, Secția Psihiatrie. Bărbatul a mers din nou în instanță, precizând faptul că fosta iubita nu a respectat decizia magistraților. La rândul ei, aceasta, prin apărător, a spus că nu are nevoie de internare, că este suficient să urmeze consiliere psihologică.

Fosta iubită a povestit magistraților că situația de fapt expusă de fostul iubit nu corespunde realității, că părțile au fost implicate într-o relație amoroasă încă de la sfârșitul anului 2017, se înțelegeau bine, își făcuseră planuri de viitor iar în luna noiembrie 2018 ea a fost admisă în cadrul Școlii de agenți de poliție din Câmpina.

Relația ar fi început să se deterioreze în cursul lunii august 2018 când ea se pregătea pentru examen. Fostul iubit, a mai povestit pârâta, ar fi întrerupt brusc relația și a încetat să o mai caute.

Atunci, s-a simțit trădată și umilită și pe acest fond i-a adresat bărbatului cuvinte urâte și amenințătoare, pe care nu a încercat să le și pună în practică, fiind doar o manifestare a unei iubiri trădate și neîmpărtășite. E.O. a spus judecătorilor că nu are probleme psihice, că problemele sale sunt de natură sentimentală, fiind vorba de o dezamăgire în dragoste.

În timp ce bărbatul a acuzat-o că E.O. ar fi transmis poze nud cu el pe rețeaua Facebook, fosta consoartă a transmis judecătorilor că a trimis doar o fotografie a acestuia dezbrăcat până la brâu unei singure persoane. Judecătoria Mangalia a emis ordinul de protecție pentru bărbat, dar și pentru părinții lui. Prin urmare, femeia nu are voie să se apropie de aceștia timp de șase luni și nici să-i contacteze în vreun fel. Instanța a mai dispus internarea involuntară a pârâtei la Palazu.

Ce a decis Judecătoria Mangalia pe 20 februarie:

”Admite cererea formulată de reclamantul K.T.A., în contradictoriu cu pârâta O. E.– M. Dispune emiterea ordinului de protecţie a reclamantului. Dispune, pentru o perioadă de 6 luni cu începere de la data emiterii ordinului de protecţie, obligarea pârâtei să păstreze o distanţă de 50 m faţă de reclamantul și faţă de părinţii acestuia, Kadisha Muayambo și Kadisha Livioara, faţă de domiciliul acestora situat în Mangalia,, față de locul de muncă al reclamantului.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod, cu reclamantul Solicită Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa Secţia Psihiatrie Palazu Mare luarea măsurii internării nevoluntare a pârâtei, transportul acesteia către această unitate spitalicească urmând a fi efectuat de organele de poliție”, se arată în minuta Judecătoriei Mangalia.

Instanța de recurs a menținut, pe 11 martie a.c., decizia primei instanțe, fiind definitivă.

Precizăm că victima este fiul medicul chirurg Kadisha Muayabo, șeful secției de chirurgie din cadrul Spitalul Mangalia, fost membru PDL. Kadisha vine din Republica Congo și a rămas să profeseze în Romania după ce a absolvit studiile universitare. În trecut, a țintit și la funcția de consilier local în Mangalia. Contactat de „Replica”, acesta nu a dorit să comenteze situaţia prezentată în articol.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai daca va uitati la cata gorila e el si la ce scandura e ea va puteti imagina cata nevoie avea "baiatul" de ordin de restrictie. Ca femeile batute si desfigurate de soti si iubiti nu mai primesc acest lux. Dar ce sa-i faci, asa este cand ai pile, bani si vezi-doamne un renume intr-un tomberon de oras.
29
0
Mata o cheama pe coarda
6
1
Elena Mihaela o cheama o gasiti pe facebook !
1
8
Cum o cheama pe coarda cine stie ?
1
8
Un ziar de doi bani!
9
0
.........,,,,,,,,,,,,
0
1
..........
0
0
Multumesc ca mi ati sters comentariul! O tara de spagari!!!
4
5
si e libera ca pasarea cerului.donjuane vezi ca o gasesti pe fesebuci! spor la succes
3
7
unii dintre voi sunteti chiar retarzi.comentati originea unui copil sau a unei persoane voi, "perfectilor".Limitati-va la subiect si nu fiti rasisti ,ca neam de judecatori sunteti ,dupa cum se vede. va grabiti sa emiteti fel si fel de teorii.
15
9
Cine este duduia ?
7
8
N ati inteles nimik, cel hartuit este fiul sau!...
10
3
Sa intelegem ca respectiva duduie care il hartuieste pe sex simbolul cu orogini din Congo ... este din noiembrie 2018 eleva la Scoala de agenti de Politie ? Si madama a fost internata la boli psihice la Palazu Mare ? Nici nu vreau sa ma gandesc ce politista va ajunge ! Cand o sa i se puna pata pe alt african cu cocarul mare ... o sa-l aresteze cu catuse ? Interesanta noua generatie de politiste ! Unele fac video chat , altele fac fixatii pe masculi colorati ...
42
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108