REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Cîţu: În toamnă putem renunţa la mască dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm

Florin Cîţu: În toamnă putem renunţa la mască dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm

Replica API 29 martie 2021 | 21:56 1607

Premierul Florin Cîţu a declarat că în toamnă se va putea renunţa oficial la purtatul măştii dacă va exista până atunci un număr suficient de cetăţeni români vaccinaţi. Conform celor mai recente date CNCAV, peste 1,8 milioane de români s-au vaccinat până în prezent cu unul din cele trei vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

„2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% in populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România”, a declarat premierul Cîţu într-o postare publicată pe Facebook.

„Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii. Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale”, a spus Florin Cîţu, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacat ambulant ce esti !
4
0
Sper din toata inima ca in toamna tu drogatule balbait sa fii cazat la Rahova si sa ii iei cu tine si pe sica & plavanul sa nu te simti singur. Motivul subminarea economiei nationale ptr tine, trafic de influenta pentru sica si fals si uz de fals pentru plavan. Sa dea dumnezeu
16
0
mai bine renuntam la voi la PNL cretinilor
16
0
sa te vad la telenciclopedia...la civilizatii disparute...leprelor
14
0
In groapa neagra a istoriei sa ajungeti,ticalosi ce sunteti !
16
0
Hominidul asta ii minte pe fraieri, tinta lui fiind cele 10,4 milioane de asa-zisi imunizati pana in septembrie. Daca nu se atinge aceasta cifra, pica de papagal. Asta e miza clapaugului...
15
0
Pana la toamna sper sa cada acest guvern nenorocit.Vine caldura si ne-au bagat in tarcuri si ne tin cu botnite.Ne-am saturat de televiziunile voastre si de mancatorii de cacat platiti de voi sa manace cacat sa ne convingeti pe noi de pandemia lui cacat.Mama Omida 2 Catu ce zice cade guvernul? Jos analfabetii din PNL in frunte cu Catu.
16
0
Vaccineaza te tu cu mama ta si cu tot neamul! De ce nu le spune nimeni romanilor ca mai putin de jumate din medicii romani au ales sa se vaccineze? Chiar vrei ss omori tot poporul asta?
15
1
In toamna 2022 poate.
14
0
Daca se vaccineaza intr-o saptamana 100% din romani,apoi isi fac si rapelul,treaba nu se incheie in caz ca romanimea ar dori sa iasa la manifestatii impotriva rahatului asta care din pacate e pe post de guvern al tarii. Pandemia convine conducerii,pentru ca motiveaza presiunea impotriva populatiei deja facuta zob inainte de pandemie. Rezistii si alte lighioane politice ,mafioti economici au pus labele imputite pe putere,bulibasa Iohannis se simte bine,tara se duce la dracu.Scapa cine poate,acuma pe bune respectand masurile astea,insa cine scapa si mai asculta o silaba de la sefime,e de cacat.
21
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
22
0
muie citule
25
0
Fiecare vaccin la fraierica da bani in conturile pnl.muistilor
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212